Samsøgade 77, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 68 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke F

Opført/Ombygget 1898/1983

Adresse

Samsøgade 77, st. 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 546.182 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 6.938 kr.
  • Sagsnummer 1575
  • Boligareal 68 m²

Lejligheden er total istandsat i år 2015. Indretningen af lejligheden er blevet fuldstændig optimal til f.eks. delelejlighed. Her er 2 gode værelser, og en fælles stue som har en rigtig god størrelse.

Køkkenet er perfekt lavet. Der er tænkt over hver en lille detalje, og pladsen er udnyttet til fulde. Der er både opvaskemaskine og samtidig rigtig god plads til opbevaring.

Fra fordelingsgangen ved køkken og værelser er der også adgang til et meget flot istandsat badeværelse. Her er rigtig god plads med en separat bruseniche.

I lejligheden bor der i dag to musik-elskere. Derfor er der i det ene værelse indrettet et lydstudie. Dette kan fjernes af sælger, da det er sat oven på det flotte flydende gulv, der ligger i hele lejligheden. Dette værelse ligger rigtig højt i.f.t. gaden, så du er ugeneret til den side.

Det andet værelse ligger mod gården, og her er et dejligt og roligt kig.

Andelsforeningen er yderst veldreven og har en god økonomi. Forældrekøb er tilladt.

Kontakt byens lokale ejendomsmægler Aarhus Mæglerne for en fremvisning idag. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 61 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 63 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere