Hørretløkken 78, 8320 Mårslet – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 140 m²

Grundareal 500 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke B

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Hørretløkken 78, 8320 Mårslet

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.542 kr.
  • Sagsnummer 2464
  • Boligareal 140 m²
  • Grundareal 500 m²
  • Etager 2

Drømmer I om et moderne hjem, hvor I kan flytte ind med det samme? Så glæder vi os hos Aarhus Mæglerne til at fremvise denne bolig for Jer. Ejendommen er velplaceret i attraktive Mårslet, der har alt, hvad den moderne børnefamilie kunne ønske sig. I har multihal, skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og en by, hvor borgerne mødes og støtter op om udviklingen af deres by. Søparken er kendetegnet ved mange børnefamilier og huset er privat- og velplaceret på et lukket vænge. Der er et godt socialt fællesskab i området, hvor der altid er god opbakning til eksempelvis Halloween og den årlige vejfest. Naboskabet er godt og der er ikke langt til en hjælpende hånd eller en hyggelig stund i haven, mens børnene leger. Et dejligt sted at bo for hele familien. Endvidere har du Aarhus Centrum, Letbanen, motorvej og busforbindelser i tæt afstand fra adressen, der gør det nemt for jer at komme til Aarhus og mærke byens puls.

Dette skønne hjem byder på en utrolig funktionel indretning, der er ideel for børnefamilien. Du har 4 store værelser, hvoraf det ene er i stueplan. I har muligheden for at indrette jer med en separat børne- og forældreafdeling, eller I kan bruge værelset i stueplan som multirum, legerum, hobbyrum eller kontor. Mulighederne er mange.

I stueplan har I en lys og præsentabel entré med et tilhørende funktionelt bryggers, hvor der er indbygget vaskesøjle og opbevaringsplads. Fra entreen ledes I ind til boligens hjerte. Et skønt køkken/alrum, hvor sælger har sat sit eget præg på køkkenet i form af matte hvide grebsfrie fronter, en corian bordplade med integreret vask med stålbund samt ovn oppe i højden.

Alt sammen detaljer, der emmer af kvalitet og luksus. I åben forbindelse til køkken/alrummet har I en skøn stue med store gulv til loft vinduer, der lukker naturen indenfor. Her kan I komme ned i gear og lege med børnene eller I kan invitere familie og venner til hyggelige stunder. Endvidere rummer stueetagen stort badeværelse i tidsløst design med badekar. Under trappen, der tager Jer med op på husets 1. sal finder I et mindre depotrum, der kan anvendes til blandt andet viktualierum eller opbevaring. Fra trappereposet, hvor der er monteret akustiklofter har I en skøn tagterrasse med udsigt over hele Søparken samt de tilstødende marker. I kan sommeren igennem sidde i terrassemøblerne og nyde solen mens børnene følger bondemandens arbejde i markerne. Funktionelt for børnefamilien finder du her boligens andet badeværelse med bruseniche.

Husets have er nem at holde, og I kan derfor boltre Jer på villaens 3 terrasser og lege med børnene på den nedgravede trampolin. Sælger har i tråd med ejendommens stil bygget et skur med naboen, hvor der er god plads til krukker, redskaber mm. Du finder mange fine solspots, hvor du kan indrette dig med havemøbler og nyde både morgen og aftensol.

Alt i alt er denne bolig for Jer, der drømmer om at være tæt på Aarhus, et godt børnevenligt område, et skønt og moderne hjem,  hvor I har muligheden for at sætte jeres eget præg.

Har denne bolig vakt Jeres interesse, så glæder vi os hos Aarhus Mæglerne og til at fremvise den for Jer. Kontakt os i dag og book en fremvisning.


Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 144 m²

Mårslet

maarslet-skole-fodboldmaarslet-rema-1000maarslet midgaardmaarslet-fodboldbanemaarslet-skoleMaarslet-skov

Mårslet er en by i udvikling med nye boligområder som bliver bygget f.eks. Mårslet Søpark. Mårslet er især populær pga. beliggenheden til Aarhus C. Du kan sagtens stige på cyklen ind til Aarhus C dagligt eller en varm sommerdag.

Eller sætte dig i bilen og 15-20 min efter er du i Aarhus. Byen er et roligt område for mange og for nyetablerede børnefamilier. Du får nemlig stisystemer rundt i Mårslet til skole og børnehave.

Derudover har du REMA 1000 og Super Brugsen i byen samt en sportshal, som i den nærmeste fremtid bliver til en multihal. Du kan nemt tage offentlig transport fra Mårslet, da både Letbanen og bybusser har flere stop i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere