Bernhardt Jensens Boulevard 123, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Skøn lejlighed tæt på byliv, hav og skov

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 144 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2017

Adresse

Bernhardt Jensens Boulevard 123, 3 3, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2477
  • Boligareal 144 m²

Skøn lejlighed tæt på byliv, hav og skov

Søger du en moderne lejlighed i skønne omgivelser, så finder du på Aarhus Ø et rigtig godt bud herpå. Lejligheden har kig ned til både kanal og hav, herudover finder du Riisskov samt indkøb lige rundt om hjørnet. Hopper du på cyklen kan du være i Latinerkvarteret på under 5 min., her finder du hyggelige specialbutikker og lækre cafeer samt restauranter.

Lejligheden ligger i det populære Z-huset som er kendt for sine flotte detaljer og store rummelige lejligheder med lækre, store altaner. Fra ejendommens parkeringskælder, hvor sælger har installeret oplader til elbil, kan du benytte elevatoren.

I lejligheden bliver du mødt af en lys og rummelig entré, med god plads til overtøj - og skal vinterstøvlerne pakkes væk i de lune sommermåneder, så finder du i entréen god skabsplads til at pakke disse af vejen. Fra entréen har du adgang til et flot og tidsløst badeværelse i lækre materialer, det er også her lejlighedens vaskesøjle, er at finde.

Køkkenalrummet danner rammerne om et skønt fællesareal med utallige indretningsmuligheder. Her er der ikke sparet på design, detaljer eller inventar. Køkkenet er HTH og hvidevarerne fra Siemens. Bordpladen fremstår i corestone og vinkøleskabet, i 2 zoner, gør at du kan nyde et glas vin med den helt rigtige temperatur.

Har du en skjult mad connoisseur gemt i dig, så finder du masser af skabs- og bordplads, til gastronomisk eksperimentering og udfoldelse. Køkkenøen samler rummet, og indbyder til hyggelige stunder med både venner og familie - du kan altså stå i køkkenet og samtidig drikke et glas vin med dine gæster.

Lejlighedens 2 værelser er rummelige og har et dejligt lysindfald.

Såfremt du måtte ønske det, er der yderligere mulighed for etablering af et ekstra værelse i forbindelse med lejlighedens køkkenalrum. Herfra kan du nyde udsigten til kanalen.

Boligen byder yderligere på 2 skønne altaner, hvorfra solen og udsigten ligeledes kan nydes.

Gulvet er det samme i hele lejligheden, hvilket skaber en rød tråd i lejlighedens indretning. Herudover er der installeret gulvvarme og genvex-anlæg.

Alt i alt en fantastisk lejlighed med fine detaljer og dejlige omgivelser. Vi, hos Aarhus Mæglerne, glæder os til at fremvise denne bolig for dig – ring allerede i dag og book din fremvisning.


Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 52 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 59 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere