Nyløkkevej 20, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 162 m²

Grundareal 787 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1975/2000

Adresse

Nyløkkevej 20, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Udbetaling 175.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.555 kr.
  • Sagsnummer 260000045
  • Boligareal 162 m²
  • Grundareal 787 m²

Velholdt familievilla i Malling

Drømmer I om en velholdt etplans villa med beliggenhed i det nordlige Malling, så er det nu, I skal slå til!
 
Beliggenheden byder på vuggestue, børnehave, letbanen og indkøbsmuligheder inden for gåafstand.
 
Denne ejendom har en perfekt planløsning, således at der er mulighed for, at forældre og børn kan have soveværelser adskilt fra hinanden. Det adskilte soveværelse har egen indgang og badeværelse. Herudover byder huset også på et lækkert køkkenalrum og et nyere køkken med plads til spisebord i tilbygningen fra 2001. Grænsende op til køkken alrummet ligger der 3 værelser som passer perfekt til børneværelser/kontor. Tilbygningen er lavet således, at den har et behageligt lysindfald og flot kig til have. Stuen er stor og rummelig og er udstyret med store, lækre vinduespartier, hvilket giver et enormt dejligt lysindfald i husets hjerte.
 
I forbindelse med hovedindgangen træder vi ind i et moderne og rummeligt bryggers, hvor vi på venstrehånd har skabe med opbevaringsplads samt et badeværelse. Begge badeværelser er udstyret med gulvvarme.
 
Haven er grøn, velholdt, og fra tilbygningen, som har en lidt højere placering, kan man skue ud over haven. Den har også to hyggelige terrasser, hvor man kan nyde de gode sommeraftener og grille med familien på den sydvendte terrasse. Herudover har den en muret carport, med plads til bilen.
 
Hvis dette lyder som en ejendom for jer, så er det med at slå til, inden det er for sent. Vi vil her hos Aarhus Mæglerne glæde os til at fremvise boligen for jer!

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere