Byagervej 237, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 109 m²

Grundareal 200 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke B

Opført/Ombygget 1981/2005

Adresse

Byagervej 237, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Udbetaling 125.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.783 kr.
  • Sagsnummer 260000122
  • Boligareal 109 m²
  • Grundareal 200 m²

Sol og Vind

Forestil dig at du ikke behøver at købe ind til aftensmaden, men henter børnene direkte fra arbejde, tager hjem og hygger med dem indtil aftensmaden bliver serveret. Lyder det som en drøm, så skal du overveje at flytte i bofællesskab. Velkommen til Sol & Vind, til en bolig og bofællesskab som kan være med til at danne rammen for dit dejlige familieliv i de næste mange år. Sol & Vind er et bofællesskab med 27 huse og masse af grønne arealer omkring boligerne.
Sol og Vind rummer mange skønne rekreative fællesområder, der kan benyttes sammen med familie og venner og som indbyder til hygge og samvær. Fællesskabet giver dig som køber af dette hus så mange glæder og muligheder. Vi vil med glæde fortælle mere om det, og indtil da kan du læse mere på www.sologvind.dk
 
Der medfølger en carport, hvor det er muligt at etablere opladning af en elbil.
 
Nr. 237 som her er til salg, er en spændende bolig med en del muligheder. I Stueetagen byder på badeværelse, køkken/alrum og 3 gode værelser, her kan det ene værelse lægges til køkken/alrummet såfremt man ønsker mere plads til at familien kan samles.
På 1. sal har du mulighed for at indrette tv-stue og lave et ekstra værelse. Fra stuen har man udgang til en dejlig altan, hvor man sidde og nyde området med en kop kaffe. Loftrummet er udnyttet kan man lave kontor, hobbyrum ja mulighederne er mange.
 
Så kom med ud op oplev denne skønne bolig og de hyggelige omgivelser som området byder på.
 
Ring til Aarhus Mæglerne og hør nærmere.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere