Skeltoften 8, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 189 m²

Grundareal 720 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1971/2009

Adresse

Skeltoften 8, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.598.000 kr.
  • Udbetaling 230.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.538 kr.
  • Sagsnummer 260000152
  • Boligareal 189 m²
  • Grundareal 720 m²

ER DRØMMEN - ET NYT HUS PÅ EN AF DE BEDSTE BELIGGENHEDER I BEDER?

På en af de bedste beliggenheder i Beder udbyder vi nu et rummeligt og velindrettet hjem på 189 m2. Det har gennemgået en omfattende renovering i 2009, hvor der også er blevet udvidet med en tilbygning, hvilket har givet boligen et moderne og funktionelt præg. 
 
Indretningen i huset er topmoderne. Køkken alrum og stue er sammenhængende. Fra alrum / stuen er der adgang til den flotte tilbygning og samtidig til haven. Nymalet træværk i 2022 giver et forbedret helhedsindtryk udefra med matchende farver. 
 
Huset rummer en forældreafdeling, der giver privatliv og komfort til de voksne i husstanden. Det indebærer et walk-in gangareal med masser af skabsplads, eget badeværelse med lækkert badekar og en behagelig atmosfære som nemt kunne være et tiltrængt fristed. 
 
Der er også to rigtig store børneværelser på ca. 13 og 15 m2, der er perfekte til en børnefamilie. Disse værelser giver masser af plads til både leg og teenage hygge. 
 
I tilbygningen er der prioriteret god plads til et centralt multirum med et flot lysindfald. Dette rum kan tilpasses efter familiens behov og kan f.eks. bruges som hjemmekontor, kreativt fællesrum eller som et ekstra opholdsrum til afslapning. 
 
Huset har to badeværelser, hvilket er yderst praktisk og bekvemt og det hjælper familien til at undgå eventuel kø i morgentimerne og opnå en hurtigere morgenrutine. 
 
Køkkenalrummet og stuen er et af de mest velfungerende rum vi længe har oplevet. Her er to køkken-øer, indbyggede kogeplader samt masser af skuffer med El-motor. Der er også godt med plads til selskaber, gæster og hjemmelig hygge i sofaafdelingen. Du er tilmed så heldig at der er etableret et viktualierum med et stort og praktisk fryseskab. 
 
Af praktiske ting kan vi nævne et stort og velindrettet bryggers, ny udendørs vandhane fra 2022, en vinterpraktisk carport samt istandsat og rummelig garage med skur.  Samtidig er der rigeligt med plads til opbevaring på loftet. 
 
Den private have grænser op til et flot grønt område, hvor der er udsigt til træer og lyde af leg på en populær børnelegeplads Svendgården, hvor der er heste, fugle og andre dyr som børnene kan kigge på og lege med. Tæt på er Legepladsen SVSK, som blev etableret af det lokale ejerlav med svævebane og hængekøjer. Der er store og velholdte træterrasser, hvor den største vender mod syd/vest og haven er nem at holde, så livet kan nydes. 
 
Huset er centralt placeret, hvilket giver nem adgang til alle de nødvendige faciliteter. Naturen er lige i baghaven, skolen ligger oppe af vejen og indkøbsmuligheder er så tæt på, at man ikke skal bekymre sig om der mangler noget til familien eller gæsterne.   
 
Alt i alt er dette hus i Beder ideelt for en familie, der ønsker en perfekt indretning, masser af plads og en fantastisk beliggenhed tæt på natur, legepladser og indkøb.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere