Højgårdsvej 4, 8464 Galten – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 135 m²

Grundareal 841 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke C

Opført/Ombygget 1977

Adresse

Højgårdsvej 4, 8464 Galten

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.798.000 kr.
  • Udbetaling 140.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.773 kr.
  • Sagsnummer 260000157
  • Boligareal 135 m²
  • Grundareal 841 m²
  • Garageareal 41 m²

Nu udbydes denne spændende bolig på en god beliggenhed

Højgårdsvej 4 er til dig som kan lide det minimalistiske og æstetiske udtryk, og her får man virkelig en bolig som ikke ligner de andre på vejen.Samtidigt med at udtrykket virker moderne så får man en rigtig god indretning og med minimum spildplads. 
 
Boligen byder på pæn entré med gulvvarme. Derudover har man en bryggers indgang som har en god størrelse med vaskesøjle og plads til opbevaring.
Boligen har været igennem en gennemgribende renovering og alt fremstår indflytningsklart. Det store samlingspunkt er det store køkken/alrum, hvor hele familien kan samles, og her har man udgang til en skøn terrasse, hvor man sidder hel ugenert. I forlængelse med køkken/alrummet har du plads til TV stue, så dette er rummet i boligen, hvor hele familien kan hygge sig. 
I den anden ende af boligen finder man det ene af to badeværelser og to gode børneværelser. Forældre soveværelset er rummeligt og med god skabsplads. Her har man sit eget store badeværelse, med spa og stor brucheniche. 
 
Boligen har en stor terrasse og med garagen/værksted er der skabt en rigtig hyggekrog, hvor man kan nyde aftensolen. Boligen er placeret godt på grunden og man får derfor en stor have, med plads til bold leg, trampolin og har man ønsker om højbede er der god plads til dette. 
 
Har man ønsker om hobbyrum eller andet er værkstedet oplagt til dette, udover værksted er der garage med port som ligeledes kan udnyttes til hobbyrum eller til bilen. 
 
Skovby er fyldt med gode stisystemer og fra boligen er der sikker adgang til Skovbyskolen, Klankhallen, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. I Skovby har du nem adgang til motorvejsnettet og både Silkeborg og Aarhus kan nås i fornuftig tid. Benytter du dig af offentlig transport er dette også en mulighed, da der kun er 200 meter til nærmeste busstoppested. 
 
Er denne bolig interessant for dig, så kontakt Aarhus Mæglerne for en fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Galten

Skovbyskolen i GaltenGalten midteGaltenGalten FriskoleGalten ApotekGalten Biograf

Galten er byen, som har det hele. Byen har aktivt sportsmiljø, biograf, masser af butikker, gode indkøbsmuligheder, børnehaver, plejehjem, lækre spisesteder og masser af naturskønne områder.

Galten er især attraktiv for mange familier pga. sin beliggenhed, byudvikling og motorvejsforbindelse til Aarhus, Skanderborg og Silkeborg. Du finder mange familievenlige kvarterer, og en by med masser af liv og glade dage.

Galten er en ideel by for par eller familier, som stadig ønsker liv i byen. Du skal ikke køre langt for at være inde i Aarhus C, og du kan hurtigt komme på motorvejen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere