Bogenhøjvej 2, 8380 Trige – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 179 m²

Grundareal 540 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 1863/1979

Adresse

Bogenhøjvej 2, 8380 Trige

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.898.000 kr.
  • Udbetaling 95.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.004 kr.
  • Sagsnummer 260000350
  • Boligareal 179 m²
  • Grundareal 540 m²

Idyllisk villa til familien der drømmer om landsbylivet

Se lige denne charmerende og renoverede villa i den livlige landsby Spørring nord for Aarhus. 
 
Boligen er i de sidste par år moderniseret og ombygget rigtig meget. Man bydes velkommen i rummelig entre med plads til overtøj, herfra er der adgang til badeværelse, bryggers og værelse. Badeværelset har gennemgået en kæmpe ombygning i sælgers ejertid, og fremstår i en super flot stand og med en gennemført stil. Værelset er stort og med god plads til skabe. 
 
Fra entre er der yderligere adgang til villaens køkken-alrum og et værelse/kontor. Rummet har så meget stemning og charme, at du virkelig skal glæde dig til at opleve det. Nuværende ejer har skiftet trappen til 1. salen, og indsat et massivt glasstykke i gulvet til 1. salen – som giver oplevelsen i rummet noget ekstra kant. Køkkenet er rigtig stort, og her er god plads til at arbejde, og der er samtidig udgang til haven. 
 
1. sal indeholder 3 værelser og en masse ekstra plads, som kan fungere som ekstra stue eller legerum for de små. Her er plankegulv og loft til kip. 
 
Denne villa fremtræder charmerende og man får lyst til at udforske de hyggelige kroge og rum, særligt når brændeovnen i boligens stueplan er tændt. 
 
Helt kort, så er her en super bolig med en god beliggenhed, og vi glæder os til at byde den nye ejer velkommen!Spørring er mindre by med ca. 1000 indbyggere, herfra er der ca 18 km. til Aarhus og 21 km. til Randers, 10 min. kørsel til motorvej. I Spørring er der pizzeria, børnefælleshus med vuggestue, dagpleje og SFO i én og samme bygning. Byen har sin egen Facebookside hvor fællesarrangementer som spisning, gåture, sankt hans m.m. arrangeres.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 130 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Trige

Bakkegårdsskolen i TrigeDagli Brugsen i TrigeTrige udendørsaktiviteterTrige naturBakkegårdsskolen i TrigeSkilt i Trige

Trige er byen til dig, der søger hyggelig idyl med masser af natur omkring dig. Byen er placeret lidt nord for Lisbjerg og har mange dejlige områder for børnefamilien og forældrene, hvor børnene er flyttet hjemmefra, samt til den ældre, der ikke vil til en større by, men ønsker at være tæt på familien.

Byen har gode stisystemer til skole, og små boligkvarterer tæt ved hinanden, så børnene nemt kan komme hen til hinanden uden at skulle på en større vej.

Byen er ca. 12-13 km nord for Aarhus med gode transportmuligheder i form af bus. Trige er et idyllisk område med god mulighed for natur tæt på. I Trige kan du finde skole, dagsinstitution, indkøb, naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere