Solvangsalle 10A, 8300 Odder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 145 m²

Grundareal 552 m²

Rum/Værelser 8

Energimærke D

Opført/Ombygget 1966/1985

Adresse

Solvangsalle 10A, 8300 Odder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Udbetaling 125.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.164 kr.
  • Sagsnummer 260000366
  • Boligareal 145 m²
  • Grundareal 552 m²
  • Kælderareal 39 m²

Flot villa på familievenlig beliggenhed i Odder.

Solvangsalle 10a er en perle i Odder, der byder på en hyggelig atmosfære og alle bekvemmeligheder inden for rækkevidde. Huset præsenterer sig stolt som en del af Danmarks største landsby, og her er flere gode grunde til at kalde det dit næste hjem.
 
Solvangsalle 10a nyder godt af Odders centrale placering som en lynlås mellem skoven og det pulserende byliv i Aarhus C. Denne strategiske beliggenhed gør det nemt at nyde både naturen og det kulturelle hjerte i Aarhus.
Odder er ikke bare en landsby; den har alle faciliteterne, du behøver. Fra egen kirke og skole til supermarkedet, der opfylder dine daglige behov. Fritidscenteret og ungdomsklubberne skaber et aktivt og socialt miljø, mens foreningerne tilbyder muligheder for at engagere sig i lokalsamfundet.
 
Samt kan du også finde skoler, børnehaver, indkøbsmuligheder, legepladser og sportsforeninger inden for en radius på 500 meter!! Solvangsalle er en lukket villavej, hvor børn kan lege bekymringsfrit om aftenen. Den nærliggende offentlige transport, der forbinder Odder direkte til Aarhus, gør pendling let og bekvemt. På bare en halv time kan du nå Aarhus C, hvilket åbner døren for arbejde, uddannelse og rekreative aktiviteter i storbyen.
 
Solvangsalle 10a udstråler hygge med sin charmerende arkitektur og behagelige atmosfære. Det er ikke bare et hus; det er et hjem, hvor du kan skabe varige minder og føle dig tryg. 
 
Huset spreder sig over 3 niveauer og byder på en kælder, med en stor opvarmet garage og et ekstra rum, der kan tilpasses som et værksted eller hobbyrum.
Stueetagen præsenterer det eftertragtede køkkena-alrum, hvor i har muligheden for at nyde hverdagens samvær. I forbindelse med køkken-alrum ligger den store lyse stue der indbyder til hyggeligt samvær, samt et praktisk bryggers, og et badeværelse. Herudover inkluderer stueetagen et ekstra værelse til dine behov.
På første sal venter 2 rummelige værelser, samt et disponibelt rum og et toilet, sådan i kan få en god sove afdeling. I får en første sal, der er designet til at imødekomme hele familiens behov. Et hjem, der ikke kun tilbyder funktionelle rum, men også muligheden for at skabe dit eget unikke livsrum. Huset byder også på en fortryllende have, komplet med en stenterrasse, der har direkte adgang fra køkken-alrummet på stueetagen. Den rummelige græsplæne udgør en perfekt legeplads, der inviterer til uforglemmelige stunder i det fri. For de, der elsker at dyrke Haven, er der rig mulighed for at udfolde sig og dyrke havearbejde.
 
Alt i Alt er det en fantastisk bolig, med den eftertragtede beliggenhed i Odder.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere