Nymarken 8, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 179 m²

Grundareal 5020 m²

Rum/Værelser 7

Energimærke D

Opført/Ombygget 1928

Bestil fremvisning Hent materiale

Adresse

Nymarken 8, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.998.000 kr.
  • Udbetaling 250.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.021 kr.
  • Sagsnummer 260000443
  • Boligareal 179 m²
  • Grundareal 5.020 m²
  • Kælderareal 98 m²
  • Etager 1
Del denne bolig

Arkitektonisk spændende murermestervilla med patriciapræg

På denne unikke beliggenhed i den grønne skovrejsningskilde mellem Beder og Malling er der i 1928 opført en arkitektonisk spændende murermestervilla med patriciapræg, kendetegnet ved sin enkle konstruktion og det tydelige præg af solidt håndværk.
 
Når man besøger Nymarken 8 er man slet ikke i tvivl om hvad arkitekten bag har stilet efter, en smuk ejendom der med sin pudsede facade, det røde tegltag og de hvide vinduer udtrykker en kompleks enkelthed midt i den smukke naturs kontraster.
 
Denne unikke villa er beliggende i landzone og samtidigt meget tæt på både Egelund kultur- og idrætscenter, Beder-Malling og alle de faciliter som er nødvendige for jeres familie.
 
Villaen er i årenes løb opdateret på flere områder. F.eks. er taget skiftet i 2009, vinduerne er løbende skiftet, og facaden står helt skarpt og nymalet.
 
Villaen har flere indgange, og i tidens løb er en del af huset blevet brugt til liberalt erhvervs til sælgeren, som har haft tegnestue i hjemmet.
 
I stueplan er der 4 store stuer, hvor der er højt til loftet, og med flotte originale plankegulve.Den centralt placerede trappe og ”rundgang” mellem stuerne giver huset en meget levende indretning.
 
Køkkenet ligger tæt op ad den ene stue, og har en god naturlig adgang hertil. Et par af stuerne i stueplan, kan sagtens bruges som kontor eller værelse. Der er ligeledes et toilet i stueplan.
 
Boligens 1. sal indeholder 3 gode værelser, hvor det ene er enormt stort, og sagtens kan deles op, så der i alt er 4 værelser. Yderligere er der et stort moderne badeværelse.
 
I kælderen er der ligeledes god plads, og her er der indrettet vaskerum, opbevaringsplads samt flere disponible rum.
 
Villaen er beliggende på en 5.020 kvm. Stor grund med parkpræget have med rigt fugleliv, gamle opvoksede træer, regnvands sø i haven, et enormt hyggeligt gårdmiljø med overdækket terrasse, samt udhus med plads til værksted.
 
I tidens løb har ejerne haft dyr i haven, derudover har det også været muligt at leje noget jord omkring, hvis man vil have heste gående.
 
Aarhus Mæglerne glæder sig til at vise denne perle frem, og vise jer alle de muligheder og unikke egenskaber som denne bolig har.

Lignende boliger

Type Villa

Kontantpris 3.798.000 kr.

Boligareal 151 m²

Type Villa

Kontantpris 1.498.000 kr.

Boligareal 120 m²

Type Villa

Kontantpris 3.198.000 kr.

Boligareal 161 m²

Type Villa

Kontantpris 2.998.000 kr.

Boligareal 215 m²

Type Villa

Kontantpris 5.298.000 kr.

Boligareal 209 m²

Type Villa

Kontantpris 4.298.000 kr.

Boligareal 155 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere