Askelunden 25, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 169 m²

Grundareal 1068 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke C

Opført/Ombygget 2000

Adresse

Askelunden 25, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 4.650.000 kr.
  • Udbetaling 235.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.611 kr.
  • Sagsnummer 260000454
  • Boligareal 169 m²
  • Grundareal 1.068 m²
  • Garageareal 35 m²
  • Etager 1

Fuldmuret villa med hele 5 soveværelser

Velkommen til denne fantatiske familievilla beliggende for enden af et lukket vænge, perfekt til familier,der søger, plads og en hyggelig atmosfære. Det store alrum med store ovenlysvinduer tilføjer en ekstra dimension til hjemmet og skaber et lyst ogrummeligt område til familiens samvær og underholdning.
 
Når du træder ind i hjemmet, bliver du mødt af en stor, lys entré, der straks byder dig velkommen medsine store vinduespartier. Her har du direkte adgang til boligens bryggers med god plads til børnenesvintertøj og hverdagens vasketøj. Her i entréen finder man også ét af de to badeværelser boligen har atbyde på.
Boligen har 4 værelser udover stort soveværelse som sammen med boligens nr. to badeværelsedanner den moderne forældreafdeling. Her kan badekaret være hjælpsom når hele familien skal vaskes.
 
Udenfor venter en privat have, hvor børnene kan lege frit og sikkerhed. Med tilstrækkelig plads til et bålsted og andre haveprojekter. Den medfølgende garage med tilhørende værksted tilbyder praktiskopbevaring og mulighed for at udfolde kreative projekter eller hobbyer.
 
Denne bolig på denne placering skal opleves! Der findes ikke mange som denne i Malling.
 
Malling med sin nærhed til Aarhus C er perfekt placeret for dem, der ønsker nem adgang til byenspulserende kulturliv og arbejdsmuligheder, mens de stadig kan nyde fordelene ved at bo i et merefredeligt område. Gode offentlige transportmuligheder gør pendling til og fra Aarhus nemt. Byen byder også på godeindkøbsmuligheder og lokale skoler, hvilket gør den til et attraktivt valg for børnefamilier på udkig efteret trygt og bekvemt sted at slå rødder.
 
Ønsker du en fremvisning af denne bolig så kontakt Aarhus Mæglerne

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 189 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 183 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 182 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 176 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 174 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere