Grete Løchtes Gade 4, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Flot 2’er med to altaner og udsigt til Risskov samt Aarhusbugten

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 87 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke A2020

Opført/Ombygget 2016

Adresse

Grete Løchtes Gade 4, 5 th, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris -
  • Sagsnummer 2762
  • Boligareal 87 m²

Flot 2’er med to altaner og udsigt til Risskov samt Aarhusbugten

Aarhus Mæglerne har nu fornøjelsen af at præsentere denne fantastisk flotte lejlighed i Kanalhusene bygget i 2016.

Med denne attraktive beliggenhed på Aarhus Ø har I havnebad, restauranter, spændende kulturarrangementer og en bydel under rivende udvikling, hvor flere grønne spots og indkøbsmuligheder dukker op. Derudover kan Latinerkvarteret, strøget, banegården og Dokk1 nås indenfor 5 minutter på cykel.

Den kystnære beliggenhed inviterer til udendørsaktiviteter året rundt. I de kolde måneder er der mulighed for vinterbadning i havnebadet og i sommerhalvåret er der let adgang til et væld af udendørs aktiviteter såsom paddelboard, wakeboard, yoga mv. Til ejendommen hører der et stort og charmerende gårdmiljø til fri afbenyttelse. Perfekt til hyggeligt samvær med venner og familie.

Lejligheden er placeret på femte sal i ejendommen med elevator og har en idyllisk udsigt til vandet fra begge af lejlighedens rummelige altaner. Den ene altan har orientering mod sydvest, hvilket giver rig mulighed for udnyttelse i sommerhalvåret, hvor solen kan nydes helt indtil solnedgang. Altanerne fungerer som en naturlig forlængelse af lejligheden via udgang fra dobbeltdøre.

En flot entré byder indenfor til en åben planløsning, hvor der på den ene side er plads til opbevaring og til den anden side findes lejlighedens lyse og rummelige badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Hjerterummet er et kombineret stue- og køkken/alrum, et lækkert Svane køkken og to stuer, hvor der er god plads at indrette sig på med både sofa- og spiseområde. Alternativt kan én af de to stuer omdannes til et ekstra værelse med udgang til altan.

Endvidere rummer lejligheden et flot soveværelse med rigelig skabsplads, hvor I kan starte dagen roligt mens Aarhus Ø’s pulserende liv stille begynder. Overalt er der desuden gulvvarme og der er mulighed for leje af p-plads i parkeringskælderen.

Har lejligheden vakt jeres interesse, hvad enten I er studerende, et par eller påtænker forældrekøb, så kunne denne flotte lejlighed meget vel være et godt bud med en sublim beliggenhed og god udnyttelse af kvadratmeterne.

Ring i dag til Aarhus Mæglerne og book en fremvisning. Vi glæder os til at vise lejligheden for jer.


Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 48 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 73 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 76 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere