Fredensborgparken 145, 8260 Viby J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 135 m²

Grundareal 221 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2015

Adresse

Fredensborgparken 145, 8260 Viby J

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.798.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.848 kr.
  • Sagsnummer 2781
  • Boligareal 135 m²
  • Grundareal 221 m²
  • Etager 2

Flot rækkehus med idylisk udsigt over sø og by i attraktive Stavtrup
Drømmer I, i jeres familie om at bosætte jer i skøn natur, men ønsker I stadig at være i kort afstand til Aarhus Centrum?

Boligen er placeret som enderækkehus på en lukket villavej i attraktive Stavtrup. Nærområdet er roligt og omkranset af stisystemer, der er attraktivt for mange af de børnefamilier, der bor i området. Der er en masse børneliv, hvor voksne og børn mødes for at hoppe på trampolin, bage snobrød, spille fodbold eller lege på én af de mange omkringliggende legepladser. Skole, daginstitutioner, sportsfaciliteter, indkøbsmuligheder, motorvej og offentligt transport er alt sammen i kort afstand til boligen, og gør dermed hverdagen nem for børnefamilien. Boligen er tæt beliggende ved den smukke Brabrand sø, og du kan nyde en smuk cykeltur ind til Aarhus C på blot 20 minutter eller en dejlig gåtur med barnevognen.

I kommer ind via en flot og lys entré, hvor der er masser af gode opbevaringsmuligheder for familiens overtøj. Går I videre rundt på stueetagen finder I et elegant badeværelse,  et stort kombineret køkken/alrum og stue. Rummeligheden er skøn og køkkenet er udstyret med akustiklofter, lyst inventar og hårde hvide varer. Et skønt opholdsrum for hele familien. Der er direkte udgang til begge terrasser fra stuen, og naturen inviteres med indenfor via store vinduespartier.

Tager I turen op på 1. salen finder I et repos, der fordeler fire store værelser samt et stort badeværelse med bruseniche, hvor det ene værelse har en flot balkon. - både repos og badeværelse har ovenlys vinduer med mekanisk åbne/lukke funktion. Fra balkonen kan man nyde udsigten til en sø med flere forskellige fuglebesøg samt udsigten til Aarhus og Brabrand Søen. Et idyllisk spot hele sommeren igennem.

Endvidere hører der med til huset en carport med el til elbil, et isoleret skur og et cykelskur.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 75 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 154 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 140 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 165 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 145 m²

Stavtrup

HøjvangskolenStavtrup Rema 1000Aarhus FriskoleStavtrup stistavtrup skoleStavtrup

Stavtrup er byen for dig, som ønsker at etablere familie eller bare ønsker at bo tæt på en storby. Byen har en fin beliggenhed ca. 10 km uden for Aarhus og har samme postnummer som Viby.

Stavtrup er en by for dig, der vil bo tæt på Aarhus, men samtidig ønsker et roligt område at bo i. Byen har alt, hvad du behøver inden for kort afstand.

I Stavtrup finder du skole, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder og lokal aktivitet i form af Stavtrup Hallen og deres grønne naturområder.

Viby Jylland

rosenvangskolen i VibyViby SkoleViby CentretViby CentretViby atletik baneSkole i VibyAGF i VibyErhvervsakademi AarhusViby Jylland Station

Viby J er en forstad til Aarhus med masser af liv og kreativitet. Det er en hyggelig oase med et stort torv, som er midtpunkt for mange busafgange. På Viby Torv finder du også et indkøbscenter med flere specialforretninger og gode indkøbsmuligheder.

Viby J har en fantastisk beliggenhed. Byen er tæt på Aarhus, tæt på skov og strand, og det tager ingen tid at komme på motorvejen. Derudover har byen rigtig mange parcelhus og villakvarterer. Byen ligger kun 5-6km sydvest for Aarhus.

Den er især populær for studerende, par eller familier, som vil etablere sig i en by lige uden for Aarhus. Viby J har mange små børnevenlige stisystemer rundt til skole, børnehave og ind til Aarhus. Byen har også flere store domiciler som Arla Foods og Jyllands Posten.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere