Engelstoft 159, 8520 Lystrup – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 145 m²

Grundareal 170 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke A2010

Opført/Ombygget 2017

Adresse

Engelstoft 159, 8520 Lystrup

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 3.298.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.284 kr.
  • Sagsnummer 2979
  • Boligareal 145 m²
  • Grundareal 170 m²
  • Etager 2

Dette skønne, moderne og minimalistiske murstens enderækkehus ligger i et nyere område. Her har du alt hvad du skal bruge lige rundt om hjørnet. Du har plads til alt, hvad familien måtte drømme om.

Området bærer i den grad præg af fællesskab. Hele kvarteret er sådan indrettet, at man kommer hinanden ved, men at der også er plads til at trække sig tilbage efter behov og nyde hjemmet dejligt og privat. I området er der et skønt stisystem til de hyggelige eftermiddagsture.

Boligen er beliggende i børnevenligt og lukket område med en pragtfuld udsigt over området. Der er gode offentlige transportmuligheder, der kommer blandt andet et stop med Letbanen. Du er her tæt på både daginstitutioner, skole og indkøbsmuligheder.

Her bliver du mødt af en dejlig bolig med køkken-alrum i åben forbindelse med stue. Køkkenet fra svane er i flotte hvide elementer, som får det til at fremstå lyst og lækkert. Fra stuen er der direkte udgang til terrassen, hvor den høje beliggende giver en fantastisk udsigt over området og naturen, hvor søen sætter rammerne om idyl og afslapning. - terrassen er oplagt til hyggelige stunder. Yderligere er der plads til leg på græsarealet.

Stueplan byder desuden på toilet og bryggers, og har gulvvarme i alle rum. Badeværelset på første sal og entreen har ligeledes gulvvarme.

På husets første sal finder du foruden 3 super dejlige værelser med skønne lysindfald og et stort badeværelse. Begge badeværelser er udstyret med væghængt toilet. Førstesalens vinduer skaber et naturligt lysindfald i hele etagen.

Til huset hører et skønt skur, som står indrettet rigtig godt med masser af plads til både opbevaring og cykelskur.

Sælger har yderligere lavet følgende tilkøb til boligen:

- Mekanisk, balanceret ventilationsanlæg (Dantherm HCH 5)

- 2 stk. 60x60 cm Velux ovenlysvindue med regnsensor og automatik

- Askeplankgulve i køkken, stue, værelser og gangen ovenpå

- Alle indvendige døre er massive

- Hardehvidevarer fra Siemens

Ejendommen og området er i den grad et kig værd. Hvis I er interesseret, er i meget velkommen til at kontakte Aarhus Mæglerne for en fremvisning på tlf. 70 70 79 61. Vi glæder os til at høre fra jer.Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 112 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 110 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 95 m²

Lystrup

lystrup-skiltLystrup CentrumEgå EngsøStisystem LystrupElsted SkoleLystrup

Lystrup er en hyggelig og naturskøn by beliggende ca. 10-12 km nord for Aarhus. Det er byen med det hele til børnefamilien, par eller unge, der vil studere i Aarhus.

Lystrup har en fabelagtig udsigt over Aarhus bugten og en smuk natur ved Egå Engsø. Du kan nemt komme til og fra Aarhus. Motorvejen er tæt på, og der er gode transportmuligheder med bus.

Der er børnevenlige stisystemer til skole og børnehave samt rundt i kvartererne. Der er skoler, dagsinstitutioner, indkøbsmuligheder, restauranter, skønne naturområder og et aktivt lokalmiljø.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere