Trankær Vænge 93, 8310 Tranbjerg J – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 62 m²

Grundareal 7054 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke B

Opført/Ombygget 1991

Adresse

Trankær Vænge 93, 8310 Tranbjerg J

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 648.227 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 603 kr.
  • Sagsnummer 4269
  • Boligareal 62 m²
  • Grundareal 7.054 m²

Drømmer du om at bo i et trygt nærområde, men stadig i tæt afstand til Aarhus Centrum, hvor motorvejsnettet, offentligt transport og Letbanen let tager dig til og fra? Så er Trankær Vænge 93 i Tranbjerg måske noget for dig. Fra rækkehuset i Tranbjerg er du tæt på alle hverdagens gøremål med gåafstand til indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner.

Du kommer ind i en flot og rummelig entré, som fordeler boligens resterende rum. Boligens køkken er lyst og med store vinduer, der giver et dejligt lysindfald og et flot kig ud til gaden og den ene af boligens to terrasser. Endvidere får du en stor, rummelig stue med lyse trægulve, der kan indrettes med både spise- og sofaområde.

Fra stuen har du direkte udgang til en aflukket have og en terrasse, der ligger op til mange gode timer udendørs. Siden billederne er taget, er terrassen blevet udvidet ned til hækken og de to rododendroner fjernet. Ved boligen er der desuden stisystemer, der tager dig og familiens yngste sikkert og trygt rundt i Tranbjerg.

Videre i boligen finder du et soveværelse med indbyggede skabe, et lyst badeværelse med separat bruseniche, samt et stort bryggers, hvor der er plads til vaskesøjle, opbevaring mm. Derudover hører der også et skur med til boligen samt egen parkeringsplads.

Denne bolig er for dig, der ønsker at bo tæt på det hele, men samtidig drømmer om et trygt lokalområde, hvor der er alt, hvad man kan ønske sig til en problemfri hverdag, hvad enten man er par, lille familie, senior eller solo. Har boligen vakt din interesse, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag og book en fremvisning. Vi glæder os meget til at fremvise Trankær Vænge 93 for dig.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 56 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 68 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 62 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 105 m²

Tranbjerg

tranbjerg-skilttranbjerg-center-sydtranbjerg-skolentranbjerg-laegehusettranbjerg-rema1000tranbjerg-station

Tranbjerg er byen til dig, som vil føle sig tæt til Aarhus. Det er byen, som du skal bo i pga. deres mange dejlige boligområder til børnefamilien eller til dem, hvor børnene er flyttet hjemmefra.

Tranbjerg ligger ca. 8-9 km syd for Aarhus. Det er en by i udvikling med nye områder til beboelse. Byen har gode transportmuligheder med bus og Letbanen. Aarhus Centrum er ca. 10-15 minutters kørsel fra Tranbjerg.

Der er gode børnevenlige stisystemer til skole og børnehave, så byen er ideel for familier eller par, som skal til at stifte familie. I Tranbjerg finder du bl.a. skole, dagsinstitutioner, indkøb, et aktivt lokalmiljø og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere