Julsøvej 112, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 92 m²

Grundareal 4851 m²

Rum/Værelser 4

Energimærke B

Opført/Ombygget 2005

Adresse

Julsøvej 112, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 998.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 5.925 kr.
  • Sagsnummer 4383
  • Boligareal 92 m²
  • Grundareal 4.851 m²

Nu kan I overtage denne fine og velholdte andelsbolig i en andelsforening med meget godt fællesskab og en særdeles solid økonomi. Udenoms arealer bliver holdt i god stand af havemand. Herudover er der i foreningen tilknyttet vinduespudser, der jævnligt pudser vinduerne på samtlige andele.

Beliggenheden i Risskov er super, og stranden ligger tilmed inden for gåafstand. Derudover ligger indkøbsmuligheder og offentlig transport også tæt på. En tur til Aarhus kan ske langs vandet og gennem Riis Skov. I området er der endvidere Strandskolen og adskillige institutioner inden for gåafstand samt et godt foreningsliv med stor forældreopbakning. 

Boligen byder i stueplan på et hyggeligt og indbydende køkken/alrum, som forenes på bedste vis med opholdsstuen. Her er trægulve og gulvvarme. Dertil er der badeværelse med brus og plads til vaskemaskine. På første sal venter jer tre rummelige værelser, som kan arrangeres som børneværelser, soveværelse, kontor eller hobbyrum alt efter behov.

Den hyggelige sydvendte terrasse byder på masser af sol. Har I børn vil de med garanti elske at søge ud på legepladsen på fællesarealet og mødes med de andre børn i andelsforeningen. Der bliver jævnligt afholdt fællesspisning og arrangementer i foreningen.

Foran indgangen til huset, er der et privat redskabsskur til opbevaring. Der er yderligere plads til at parkere cykler m.v.

Kontakt Aarhus Mæglerne for en fremvisning af en andelsbolig der altid er rigtig populær i området.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 78 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 57 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 58 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere