Skoleparken 64, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 170 m²

Grundareal 748 m²

Rum/Værelser 6

Energimærke D

Opført/Ombygget 1966/1973

Adresse

Skoleparken 64, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.350.000 kr.
  • Udbetaling 170.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.378 kr.
  • Sagsnummer 4437
  • Boligareal 170 m²
  • Grundareal 748 m²
  • Kælderareal 35 m²
  • Etager 2

Så vi har fået en spændende ejendom til salg, på en af de absolut bedste adresser i Beder. Placeringen kunne ikke være meget bedre med Beder Skole beliggende kun et stenkast fra huset. Ren luksus til børnene som kan gå til skole lige inden klokken ringer ind. Desuden er offentlig transport, indkøbsmuligheder og skøn natur ligeledes inden for ganske kort afstand.

Huset er gedigent, med flotte klinkegulv og trægulve. Her er 4 gode værelser, badeværelse, gæstetoilet, køkken, bryggers, samt to store stuer.

Hele huset har store vinduespartier, der giver et interessant kig til haven og en åbenhed og et lysindfald som sjældent opleves.

Køkkenet er rummeligt og med masser af skab- og bordplads - smart spiseplads eller lektieplads til børnene, som fungerer rigtig godt i dagligdagen.

Muligheden for at lave et stort køkkenalrum er også til stede, hvis man vælger at inddrage noget af den ene stue - Her er mange muligheder alt afhængig af jeres behov. Fra stuen er der udgang til en stor terrasse.

Desuden god kælder med stort disponible rum, som kan anvendes til bl.a spillerum, værksted m.v.

Til ejendommen hører garage med plads til bil og opbevaring. Til huset hører en skønhave, der er designet således at den er i flor året rundt. Her er flot græsplæne og masser af hygge kroge.

Skynd jer at kontakte Aarhus Mæglerne for en fremvisning, vi ser frem til at høre fra jer!

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere