Boeslumvej 13D, 8400 Ebeltoft – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 128 m²

Grundareal 906 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke C

Opført/Ombygget 2017

Adresse

Boeslumvej 13D, 8400 Ebeltoft

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 2.498.000 kr.
  • Udbetaling 125.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.143 kr.
  • Sagsnummer 4570
  • Boligareal 128 m²
  • Grundareal 906 m²

Leder du efter et spændende og arkitektonisk interessant hus beliggende i tæt på Ebeltofts hyggelige byliv og samtidig i et naturskønt område? Så se med her!

Huset kan bruges til helårsbeboelse, til ferie udlejning (ingen bopælspligt) eller som sommerhus til dig og familien. Området er præget af både sommerhuse og huse hvor familier bor hele året.

Huset er bygget på en skrånende grund, og ejeren har virkelig fået skabt en bolig og udearealer, som passer ind i grundens udforming. 

Du bydes velkommen indenfor i husets hjerte rum, som har et fantastisk lysindfald fra de store vinduer. Den store opholds/spisestue har udsigt udover den niveau delte grund. Herfra er der adgang til husets køkken som er lyst og praktisk. I stuen er der en pejs ved sofaområdet der ligger op til hygge og nærvær. I stuen kan du både gå ud i den tilhørende baghave/terrasse, som ligger på en forhøjning bagved huset, samt ud foran huset, hvor der er flere niveauer, og tilgang til wellness området. På alle terrasser er der rig mulighed for at nyde sol, ro og hygge i naturen. 

Der er 4 gode sove afdelinger (3 af dem er værelser og 1 er en alkove). De 2 af værelserne er i en afdeling med tilhørende toilet, og de 2 andre rum er i en afdeling med et tilhørende badeværelse, hvor der også er vaskesøjle.

Fra det ene af værelserne er der udgang til terrasse niveau. Herfra er der en trappe der føre ned i bunden af den niveau delte grund. Her finder i husets Wellness-område, der er udstyret med en stor 8 personer jacuzzi, sauna, inde- og udendørsbruser - her kan udelivet virkelig nydes.

En unik ejendom der bestemt skal opleves!

Bonus info: Hvis du vil udleje, så har sælger haft en indtægt ved Novasol på ca. 200.000 kr. / år (efter at Novasol har taget sin andel af lejeindtægten).


Vi glæder os til at vise dig denne spændende ejendom.

   

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 132 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 111 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 114 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 173 m²

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere