Vilhelmsborgvænget 33, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 168 m²

Grundareal 976 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 1973

Adresse

Vilhelmsborgvænget 33, 8330 Beder

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 3.498.000 kr.
  • Udbetaling 175.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.970 kr.
  • Sagsnummer 4593
  • Boligareal 168 m²
  • Grundareal 976 m²
  • Garageareal 36 m²
  • Etager 1

Når I ankommer til boligen, vil I opleve at alt står i en lys og moderne stil, og samtidig løbende er blevet renoveret.

Huset har både adgang via et stort bryggers og den pæne entré i den anden ende af boligen. I bryggerset er der masser af plads til familiens overtøj og vaskesøjle. I denne ende af boligen er der tre gode værelser og et stort lyst badeværelse.

I den anden ende af villaen har I endnu to gode værelser (hvor det ene i dag er indrettet som en ekstra stue), samt et flot gæstetoilet. Imellem de to afdelinger har I villaens hjerterum – nemlig køkken alrum / spisestue og tv-stue.

Nyder I at eksperimentere i køkkenet så er der her nogle gode rammer at gøre det på. Her er et flot kvalitetskøkken med granit bordplade, en masse opbevarings plads og kig både til forhaven og samtidig i åbenhed med spisestuen. Alt er lyst og åbent, og der er derfor god mulighed for familien at være sammen, mens der laves mad, ordnes lektier, leges eller lignende. Hver en kvadratmeter er godt udnyttet og yderst funktionel for hele familien.

Spisestuen er rigtig stor, og her kan nemt samles den store familie til fødselsdage eller naboer til hyggestunder og kortspil en fredag aften. Hvis den nuværende indretning beholdes, så kan I enten gå i den varme pejsestue og hygge med en kop kaffe, eller se en god film eller fodbold på den store skærm i tv-stuen. I alle rummene, er der et skønt kig til haven.

Husets udestue er virkelig vidunderlig at tilbringe tid i. Lyset og fornemmelsen af naturen helt ind i huset er så skøn, og her skal du glæde dig til at nyde en masse gode stunder.

Ejendommen er virkelig godt vedligeholdt, og f.eks., så er der løbende udskiftet vinduer og døre. For nyligt er der etableret genvex anlæg, som også bidrager til at huset har et Energimærke B.

Der hører en stor garage og et isoleret og rummeligt skur/værksted med. I finder masser af god opbevaringsplads på loftet over huset og skuret.

Trænger I til at lufte cyklen, kan turen med rette gå til Vilhelmsborg skoven og de nært beliggende attraktioner, som Moesgaard Museum, Ridesportscenter Vilhelmsborg eller Aarhus Golfklub, og hvis der skal tages en dukkert i havet, så er stranden cirka 4 km. herfra.

Beder by er på mange måder en by, der kan rumme enhver slags køber. Her er flere forskellige indkøbsmuligheder, daginstitutioner, en rigtig god skole, foreningsliv, off. transport – både letbane og bus. Der er naboer i alle aldre, fra små nyfødte til teenagers, folk i erhverv og seniorer.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 129 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 195 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 150 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 141 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 170 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere