Mejlbyvej 15, 8250 Egå – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 74 m²

Grundareal 186 m²

Rum/Værelser 1

Energimærke C

Opført/Ombygget 1877

Adresse

Mejlbyvej 15, 8250 Egå

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.498.000 kr.
  • Udbetaling 75.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 1.911 kr.
  • Sagsnummer 4594
  • Boligareal 74 m²
  • Grundareal 186 m²
  • Etager 2

På Mejlbyvej 15 byder vi jer indenfor i denne charmerende og indflytningsklarer villa, der blot venter på at danne rammerne for singlen eller parret - unge som seniorer.

Hoveddøren åbner op for 74 lyse og veludnyttede m2, og man bemærker straks hjemmets behagelige lys og de fine detaljer.

I stueplan smelter køkken og alrum sammen, for til sidst at udmunde i en særdeles hyggelig udestue, som forener inde- og udelivet. Køkkenet fremstår moderne og rummeligt med bord- og skabsplads. Desuden er der flot badeværelse og værelse.

1. salen byder på stor og indretningsvenlig stue.

Ejendommen er beliggende centralt i Egå og tæt på offentlig transport, der fører direkte ind til Aarhus.

Nærområdet i Egå byder på flere indkøbsmuligheder, spisesteder og ikke mindst stranden ved Vejlby Risskov Strandpark. Derudover er der kort afstand til både skole og børnepasning.

Så hvis du leder efter en hyggeligt bolig tæt på byen, er dette lige noget for dig. Ring til Aarhus Mæglerne og book din fremvisning.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 98 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 66 m²

Egå

Sølystskolen EgåEgå StrandEgå HavnStrand EgåEgå GymnasiumEgå

Egå er en naturskøn lille by ca. 8-9 km fra Aarhus, som er tæt beliggende Vejlby, Risskov og Skejby. Egå Marina er især attraktiv til gåture for folk, som bor i og omkring Aarhus.

Her er byen, hvor du kan finde et hjem til dig og din familie. Det er byen, som tiltrækker mange børnefamilier pga. afstanden til Aarhus. Der er gode stisystemer til cykelture, i løb, på gåben samt til og fra skole.

Med sin gode placering kan du hurtigt komme til og fra Aarhus eller ud på motorvejen. Boligerne i Egå samt priserne er fordelagtige for børnefamilien. Derudover kan du, i Egå, finde skole, indkøb, dagsinstitution, restauranter og naturområder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere