Tofteledet 8, 8330 Beder – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Rækkehus

Boligareal 183 m²

Grundareal 654 m²

Rum/Værelser 5

Energimærke B

Opført/Ombygget 1973/2022

Adresse

Tofteledet 8, 8330 Beder

  • Ejendomstype Rækkehus
  • Kontantpris 2.598.000 kr.
  • Udbetaling 130.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 3.249 kr.
  • Sagsnummer 4621
  • Boligareal 183 m²
  • Grundareal 654 m²
  • Etager 2

Flot, nyrenoveret halvt dobbelthus i Beder

Flot, nyrenoveret halvt dobbelthus i BederBoligen har gennemgået en renovering, hvor bla. størstedelen af alle døre og vinduer er udskiftet, der etableret nyt køkken, toilet og badeværelse. Det flotte og nyrenoverede murstenshus fra 1973 breder sig over halvandet plan, med mange veludnyttede etagemeter, og udenfor er en skøn have med små oaser.
 
Indenfor venter jer fire værelser, et badeværelse, et toilet og et bryggers samt et lækkert køkken og en rummelig stue.Boligen er dermed ideel til jer der ønsker et indflytningsklart hjem. Husets hjerterum består af den store stue, der ligger i forlængelse af det elegante spisekøkken. Stuen byder sig til med et mægtigt lysindfald og charmerende detaljer i form af en åben pejs, mens der er plads til både en spisesektion og et sofaafsnit. Det tilstødende U-formede køkken præsenterer sig tidløst med hvide, grebsfrie fronter med matchende bordplader og integrerede hvidevarer.
 
Tre af hjemmets fire værelser befinder sig på førstesalen, der er yderst velindrettet med både et badeværelse og et disponibelt rum til opbevaring. Heroppe kan familien finde sig til rette i helt private omgivelser. Derudover har de to største værelser udgang til en fælles, overdækket altan med kig til kvarteret.
 
Glæd jer til at nyde det lune halvår i den skønne, solrige have med en græsplæne, der omkranses af høje træer og buske. Haven indeholder også en vestvendt fliseterrasse og en afskærmet, sydvendt terrasse, hvor I kan opholde jer ugeneret. I haven har I plads til afslapning, mens børnene kan lege på græsplænen. I bliver en del af et roligt kvarter med kort afstand til de fleste af hverdagens nødvendigheder. Der er under 500 meter til letbane, indkøb og bus, mens I heller ikke har langt til dagtilbud, Beder Skole og flere specialforretninger. Det bliver også nemt at tage en tur i skoven eller til Aarhus midtby, som befinder sig omtrent et kvarters køretur fra adressen.
 
Kunne du tænkte dig en fremvisning, eller tænke dig at vide mere om boligen? Ring til os på telefon 70 70 79 61.

Lignende boliger

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 104 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 107 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 124 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 143 m²

Solgt

Type Rækkehus

Kontantpris -

Boligareal 99 m²

Beder

BederBeder skoleBeder SkoleBeder stationNetto BederLægehuset i Beder

Beder er for alle! Du finder nærhed, ro, foreningsliv, sport, skole, aftenskole, musik, natur og en snak med naboen. Der er masser af lokale arrangementer med nabobyen Malling. En lille by tæt på Moesgård Museum, Vilhelmsborg, Egelund fritidscenter og Fløjstrup strand.

Beder har masser af muligheder for børn i alle aldre og for ældre, som vil mødes og engageres. Du finder Beder ca 11 km syd for Aarhus, så du har kun 15-20 min i bil til Aarhus. Har du brug for offentlige transportmidler har både bus og Letbanen stoppested i Beder.

Du har det meste i Beder, og ellers er det kun en kort cykeltur væk på lukkede stisystemer. Boligerne i Beder er prismæssigt opnåelige, og du finder mange hyggelige villakvarterer samt et godt sammenhold i byen.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere