Bredgade 55, 8340 Malling – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Villa

Boligareal 253 m²

Grundareal 643 m²

Rum/Værelser 11

Energimærke C

Opført/Ombygget 1927

Adresse

Bredgade 55, 8340 Malling

  • Ejendomstype Villa
  • Kontantpris 1.798.000 kr.
  • Udbetaling 90.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.735 kr.
  • Sagsnummer 260000066
  • Boligareal 253 m²
  • Grundareal 643 m²
  • Kælderareal 180 m²

Velkommen til den gamle bager i Malling.

Denne ejendom er meget speciel, og har en masse historie med sig. Hvis du er lokal, så har du med garanti stået i gården (i gamle dage) og købt varmt morgenbrød kl. 5 om natten på vej hjem fra fest i lokalområdet.
 
Nå men her er der muligheder for udlejning, udvikling af ejendommen eller måske skabe en helt ny privat bolig – det er naturligvis op til dig som mulig køber.
 
Ejendommen er opdelt i 4 enheder:
• 2 af dem er indrettet som godkendte beboelseslejligheder (stueplan og 1. sal)
• 1 af dem er indrettet i en høj kælder
• 1 af dem er indrettet som erhvervslokale / butikslokale mod gaden
Desuden er der lokaler i gården, som kan bruges som lager eller lignende.
 
Ejendommen kan overtages uden lejere, og til fri benyttelse af køber. Dog er der en lejer i erhverv i stueplan, som muligvis har lyst til at fortsætte som lejer.
 
Taget på ejendommen blev skiftet for nogle år siden, og derudover er der igangsat lidt forskellige projekter her og der. En køber skal dog forvente, at skulle investere noget tid og penge i ejendommen – igen naturligvis afhængig af hvilken udvikling den står overfor.
 
Vi vil med glæde vise dig mulighederne, og tage en snak.
 
Ring til Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 89 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 192 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 146 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 120 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 127 m²

Solgt

Type Villa

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Malling

Malling SkoleMallingFakta MallingMalling BioMallingStation ved MallingStrand ved MallingSuper Brugsen MallingLegeplads Malling

Her får du en by, som har det hele. Flere nybygger-områder, børn i alle aldre, gode dagsinstitutioner, skole og indkøbsmuligheder. Malling har endda sin helt egen biograf, som viser mange premierefilm hele året rundt.

Byen har et fantastisk sammenhold, og kan stemples som en rigtig familieby. Der er mange legepladser, grønne områder og altid et smil fra folk. Du får dejlig natur og strand tæt på med enten gå eller cykelafstand.

Det er et rigtig godt område at købe hus i, da du får mere for pengene. Boligerne er økonomisk til at betale sig fra, og du har kort afstand ind til Aarhus. Desuden har Malling et lokalt letbanestop, der gør det nemt at komme til og fra Aarhus.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere