Vestre Ringgade 198, 8000 Aarhus C – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Ejerlejlighed

Boligareal 78 m²

Rum/Værelser 3

Energimærke D

Opført/Ombygget 1951

Adresse

Vestre Ringgade 198, 2 tv, 8000 Aarhus C

  • Ejendomstype Ejerlejlighed
  • Kontantpris 2.348.000 kr.
  • Udbetaling 120.000 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 2.482 kr.
  • Sagsnummer 260000158
  • Boligareal 78 m²

Delevenlig lejlighed

Beliggenheden er perfekt. Her bor du midt i Aarhus, men sidder du på altanen er der ro og en fantastisk udsigt. Ligeledes fra lejligheden har du udsigt ud over Aarhus og den er fantastisk hele året rundt.
Kendetegnet ved denne ejendom er det store gårdmiljø, hvor der ikke er nogen nærtliggende ejendomme, så du får en fornemmelse af god plads og luft. Derudover er du kun en kort gåtur til Universitetsparken og Botanisk Have, hvor man kan nyde de lange sommeraftner med vennerne. Tager du cyklen har du kun få minutter ned til den pulserende bymidte, hvor alverdens butikker og arrangementer tilbyder sig.
 
Lejligheden er på 2. sal og med nyere vinduer og man er derfor ikke forstyrret af trafikstøj.
Fra opgangen træder du ind i lejlighedens brede fordelingsgang hvor der er plads til at hænge jakken. Herfra har du adgang til lejlighedens køkken som er i lyse og moderne materialer. Godt med bordplads og endda plads til at nyde morgenmaden ved det lille bord. Masser af skabsplads og lejligheden er udstyret med opvaskemaskine. Lejlighedens badeværelse er stort og med separat bruseniche, her er der igen blevet brugt lyse materiale. Det store soveværelse er med god skabsplads og højt til loftet så man får en rigtig god rumfornemmelse. Fra fordelingsopgangen kommer man ind i lejlighedens stue, hvor man straks får den fantastiske udsigt over Aarhus. Det er en rummelig stue hvor der er plads til at lave spiseplads samt TV-stue. Fra stuen er der adgang til et mindre værelse som gør lejligheden yderst delevenlig til to personer. Her køber du en lejlighed i en sund ejerforening, hvor der er styr på økonomien.
I kælderen er der vaskerum, plads til cyklen samt tremmerum.
 
Ønsker du en fremvisning på denne lejlighed så ring til Aarhus Mæglerne.

Lignende boliger

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 93 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 137 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 100 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 44 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 79 m²

Solgt

Type Ejerlejlighed

Kontantpris -

Boligareal 55 m²

Aarhus Centrum

aarhus domkirkedokk1 aarhus om aftenenaarhusaarhusisbjerget aarhus øaros aarhus

Aarhus er, som vi kender det, Smilets By. Byen er fuld af smil, musik, kultur og skøn natur. Aarhus C har alt hvad studerende, par, familier, ældre kan tænke sig. Et pulserende storbyliv med masser af aktiviteter og kort afstand til f.eks. indkøb, skole, arbejde eller fritidsaktiviteter.

Aarhus C er i rivende udvikling og flere nye lejlighedskomplekser bliver bygget. Lige meget hvor du bor i Aarhus C, har du let adgang til mange gode oplevelser såsom strøget, caféliv, museums- og koncertmiljøet.

Frederiksbjerg, Trøjborg, Vestergade, Christiansbjerg, Marselisborg, øgaderne og latinerkvarteret – alt sammen er populære og hyggelige kvarterer i Aarhus. Har du brug for at transportere dig hurtigt frem og tilbage blandt de aarhusianske forstæder, har du mulighed for at tage Letbanen som idag er en central del af den daglige trafik i og omkring Aarhus C.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere