Julsøvej 392, 8240 Risskov – Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Boligtype Andelsbolig

Boligareal 78 m²

Grundareal 5018 m²

Rum/Værelser 2

Energimærke D

Opført/Ombygget 1993

Adresse

Julsøvej 392, 8240 Risskov

  • Ejendomstype Andelsbolig
  • Kontantpris 999.500 kr.
  • Ejerudgift pr. mdr. 4.210 kr.
  • Sagsnummer 3118
  • Boligareal 78 m²
  • Grundareal 5.018 m²

Er I på udkig efter en andelsbolig æt på Aarhus C, hvor I har strand og skov tæt på Jer? Så kunne Julsøvej 392 i Risskov, være et godt bud.

Her er alt, hvad man kan ønske sig for en nem og problemfri hverdag. Nærområdet er trygt og roligt og sammenholdet er godt.

Området byder på blandt andet skole, daginstitutioner, adskillige indkøbsmuligheder og fitness. I kan tage på tur til Egå Engsø eller Bellevue badestrand, som begge er i gåafstand fra boligen. Hopper I i bilen, har I kun 10 min. til motorvejsnettet E45, som gør det nemt for Jer at pendle til og fra arbejde.

Andelsboligforeningen Julsøhøj er velfungerende med sund økonomi og består af i alt 23 huse. Beboerne er aldersmæssigt spredt – her er plads til såvel ung som gammel – og der er flere sociale arrangementer såsom julehygge, sommerfest m.m.

Planløsningen er praktisk og gennemtænkt. I ankommer i en stor entré, der leder videre ind til boligens hjerterum, som består af et praktisk køkken i åben forbindelse til stuen, hvor der er plads til både sofahjørne samt spiseplads. Her er der loft til kip med ovenlysvindue og stor terrassedør, hvor der kommer et skønt lysindfald fra. Haven, med adgang fra stuen, er et oplagt sted at hygge sig med lange sommeraftener over grillen med venner eller familie. Dertil er der et skur til haveredskaber og lignende.

Boligen byder på to rummelige værelser. Ét med adgang fra entréen samt ét i stuen, stort badeværelse med vaskesøjle og en 13 kvm stor hems. Ovenlys vinduet i hemsen giver et dejligt lysindfald, og er et oplagt sted at indrette sig med evt. legerum eller kontor. Kun fantasien sætter grænser.

Med adgang fra hemsen hører der også et stort loftrum til.

Overalt fremstår boligen flot og med gode kvadratmeter og en god beliggenhed i grønne omgivelser med fælles arealer, legepladser m.m.

Har boligen vakt Jeres interesse, så book en fremvisning i dag. Vi hos Aarhus Mæglerne glæder os til at fremvise Jer denne flotte andelsbolig.

Lignende boliger

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 50 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 92 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 57 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 58 m²

Solgt

Type Andelsbolig

Kontantpris -

Boligareal 97 m²

Risskov

Netto i RisskovBellevue StrandEmmerys RisskovRiis SkovLagkagehuset i RisskovRisskov skilt

Risskov er en af de eksklusive bydele omkring Aarhus. Byen har en smuk cykeltur ind mod Aarhus forbi stranden, skoven og hele kystvejen ind til byen.

Risskov har selv et par butikker som Emmerys, der er en økologisk bager og cafébutik, Lagkagehuset og et par tøjbutikker etc. sammen med mange indkøbsmuligheder.

Risskov har desuden skoler, børnehaver, Riis Skov, med masser af muligheder for gå- og løbeture, kolonihaveområde, Bellevue strand og mange andre gode aktivitetsmuligheder.

Vælg en mægler, der forstår dig og giver dig overblik

Lad os være helt ærlige. Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter. Det samme salær. De samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, der skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne. Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Læs mere om dit boligsalg

Kontakt os

Lad os tage en snak om dine drømme – vi står altid klar med en kop kaffe, og du er mere end velkommen til at komme forbi og se, hvor vi bor. Er vi ikke hjemme, så ring på 70 70 79 61 eller send en mail: info@aarhusmaeglerne.dk.

Ring: 70 70 79 61

Bestil salgsvurdering

Vi glæder os til at komme ud og holde et “kemimøde” med dig og tale nærmere om mulighederne for et samarbejde.

block_img

Nøglen til et bedre boligkøb

Som boligkøber er der mange ting, du skal forholde dig til. At købe en bolig kan være kompleks med meget på spil. Det er ift. følelser, økonomi eller en livssituation, der gør boligkøbet mere presserende. Er det første gang, er det endnu mere overvældende. Vi sørger for at hjælpe dig igennem hele processen, så du hele tiden har en professionel køberrådgiver at læne dig op ad uanset din livsfase.

Læs mere