Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

7 TING DU SKAL HUSKE VED FLYTNING

Skal du flytte, og synes du, at det hele virker lidt uoverskueligt? Så har vi her lavet en flytteguide, som kan hjælpe dig med at få et overblik over de praktiske ting, som du skal huske.

1. Aflæsning af vand, varme, el og gas

Når du flytter, skal du huske at aflæse dit forbrug af vand, varme, el og gas. Dette er vigtigt, da du ellers kan risikere at skulle betale for den nye beboers forbrug. Når du har aflæst forbruget, skal du indberette det til dit lokale forsyningsselskab via deres hjemmeside eller ringe til dem. Herudover skal du også huske at aflæse tallene i din nye bolig på overtagelsesdagen.

Bor du i lejlighed, skal du ringe til dit elselskab for at melde flytning. Nogle steder kræver, at du skal melde det 5 dage inden flytning.

2. Meld din flytning til folkeregisteret

Det er vigtigt, når du flytter, at du melder min nye adresse til folkeregisteret. Dette kan du gøre tidligst 4 uger, inden din flytning og senest 5 dage efter. Du melder din flytning digitalt på borger.dk eller henvender dig i kommunes borgerservice, hvis du ikke har mulighed for at melde flytningen digitalt. Herefter du får tilsendt dit nye sygesikringsbevis.

Det er ikke nødvendigvis nok at melde din flytning til folkeregisteret. Du skal huske at melde din flytning manuelt til fx din bank, din tandlæge, dit arbejde, dit teleselskab og dine abonnementer på aviser og magasiner

3. Sæt navn på postkassen

Det er vigtigt, at du sørger for at få dit navn på din nye postkasse, ellers kan du risikere, at din post går tabt. Derudover bør du fjerne dit navn fra din gamle postkasse, således posten er klar over, at du ikke bor her længere

4. Ændr forsikring

Når du flytter, skal du ændre din indboforsikring. Det er en god idé at få hjælp til dette af dit forsikringsselskab, så du bliver sikret på den bedst mulige måde.

5. Skift læge

Hvis du flytter mere end 15 km væk fra din nuværende læge, skal du også skifte læge. Dette kan du gøre digitalt på borger.dk, hvor du kan vælge mellem de læger, som har åbent for flere patienter. Hvis du derimod vil beholde din nuværende læge, kræver det, at du fraskriver dig at få sygebesøg af lægen.

6. TV og internet

Hvis du ikke kan flytte dit internet og TV abonnement til den nye adresse, skal du huske at afmelde det. Gerne i god tid. Skal du have internet og TV på din nye adresse fra den dag, du flytter ind, er det også en god idé at bestille dette i god tid, da det eventuelt kan kræve besøg af en tekniker.

En anden mulighed kan være at spørge køber af boligen, om de er interesserede i at overtage jeres internet og TV abonnement.

7. Tjek din forskudsopgørelse

Du kan komme ud for at skulle ændre din forskudsopgørelse hos SKAT i forbindelse med din flytning. Dette kan være tilfældet ved fx en skilsmisse. På skat.dk kan du selv lave ændringer.

Hvis du går med tankerne om at flytte, så tag et kig på de boliger, vi har til salg netop nu, og find din drømmebolig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail