GRATIS Salgsvurdering » Topprofessionel salgsvurdering → Her
Menu 70 70 79 61

Gratis Salgsvurdering

En god start

Bestil gratis salgsvurdering

Hos Aarhus Mæglerne tror vi på at nøglen til et godt boligsalg ligger i tillid, tryghed og troværdighed. Som din lokale og uafhængige ejendomsmægler ved vi, hvor vigtigt det er at have kunden i fokus. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov, og tilrettelægger dit boligsalg præcis efter din situation.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

 • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
 • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
 • Du får solgt eller gratis
 • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
 • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
 • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
 • Vi har et stort køberkartotek
 • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt
 • Bestil en gratis salgsvurdering i dag!

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


 

Er en salgsvurdering gratis?

Ja, en vurdering af din bolig er gratis og helt uforpligtende. Du kan ganske roligt bestille en salgsvurdering ved ejendomsmæglere. Det begynder først at koste noget, når du underskriver en formidlingsaftale, som binder dig til den valgte ejendomsmægler med salget af din bolig.

En salgsvurdering betyder, at vi kommer ud til dig og ser din bolig. Vi tager en snak med dig om dine behov, ønsker og forventninger til dit salg.

SOLGT ELLER GRATIS
Hos Aarhus Mæglerne tilbyder vi alle vores kunder SOLGT ELLER GRATIS. Det betyder, at du kun skal betale, når vi har fået solgt din bolig. Det du skal betale for, når vi har solgt din bolig er markedsføringen og vores salgsarbejde – altså salæret, og dette har vi altid en fast lav pris på. Hvis det ikke lykkedes os at sælge din bolig, skal du kun betale for tilstandsrapporten, el-rapporten, energimærke og fotograf. Vi imødekommer alle ønsker og behov, så du får dit bedste boligsalg hos Aarhus Mæglerne.

Klarhed over salgspris og provenu

Vi har ofte et salgsbudget og provenu med, så du kan få fuldstændig klarhed over et boligsalg hos Aarhus Mæglerne, og hvilke udgifter et boligsalg indebærer. Alt dette giver dig nogle forventninger og ønsker, som vi selvfølgelig tilrettelægger dit salg hos Aarhus Mæglerne efter.

#ofte stillet spørgsmål ”Hvad koster min bolig”? Det er en sikker vinder hver gang, vi skal ud på en vurdering. Vi har ofte en cirka vurdering med til din bolig ud fra vores undersøgelser i området, kendskab til området og tidligere solgte boliger.

 

Er en salgsvurdering bindende?

En gratis salgsvurdering er fuldstændig uforpligtende. Vi sætter ikke noget krav om at sætte til salg hos Aarhus Mæglerne, når du bestiller en salgsvurdering hos os, men vi håber altid at blive din ejendomsmægler, når du beslutter dig for at sælge.

 

Hvordan foregår en vurdering hos Aarhus Mæglerne så egentlig?

Til en gratis vurdering kigger vi bl.a. på din boligs type, stand og størrelse samt beliggenhed i området. Med vores indblik i markedet tager vi herefter en snak med dig om dine forventninger til et boligsalg. Det kan være, at du måske allerede har købt en ny bolig, og du derfor ønsker et hurtigt boligsalg. Hvis du ønsker at få solgt din bolig hurtigt, kan det fx. være attraktivt at lave effektiv markedsføring på din bolig, så flere potentielle købere ser den. Det kan også være, at du ønsker et mere diskret boligsalg, da du ikke vil have, at dine venner og naboer skal vide, at du flytter. Her kan det være attraktivt at sætte boligen til salg som skuffesalg, hvor vi i stedet fremviser din bolig til vores store køberkartotek. Med skuffesalg kommer din bolig dermed ikke ud offentligt på nettet. I stedet kontakter vi potentielle købere, der er interesseret i en bolig som din.

Inden vores møde:

Vi undersøger området og type af bolig, vi skal ud at vurdere inden mødet. Vi sammenligner din type bolig med andre i området.
Eksempel:
Et typisk rækkehus på 140m2 skal vurderes. Inden mødet tjekker vi nedenstående:

 • Hvad er solgt i området?
 • Hvor ligger de solgte boliger?
 • Er de solgte boliger et enderækkehus, på en lukket villavej eller ud til grønt område?
 • Hvad er til salg i området lige nu?
 • Hvad er deres liggetid?
 • Er der prisjusteringer?
 • Hvordan ser de boliger ud indvendigt?

Disse ting er værd at tjekke for boligens værdi.

Hvorfor skal du sælge din bolig nu? Få her 4 gode grunde her.

Ved mødet:

Tager vi eksemplet igen, så får du med sikkerhed disse spørgsmål af os:

 • Hvad har du lavet ved huset?
 • Hvad har du skiftet?
 • Hvor er dit køkken fra?
 • Hvordan er boligen nu ift. da du købte den?

Her vil vi meget gerne have et billede af dig som sælger:

 • Hvorfor skal du sælge?
 • Er det nyt job, skilsmisse, dødsbo etc.?
 • Hvor lang tid har du boet i boligen?
 • Hvad købte du boligen for?
 • Hvordan var liggetid og salget dengang?

Alle ovenstående spørgsmål hjælper os til at finde en pris, som passer til dine ønsker og behov.

Efter mødet:

Vi bruger al information, statistik og undersøgelser af området til at vurdere din bolig. På vores ugentlige mæglermøder tager vi en snak om din bolig. På den måde får vi flere inputs med ind, så vi kan give dig en vurdering, som er tilpasset dine ønsker og forventninger.

Læs vores retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig. 

 

Skal boligen klargøres inden en gratis vurdering?

Der er mange boligejere, der tror, at deres hjem skal stå snorlige, når de skal have lavet en vurdering. Det er ikke nødvendigt. Vores ejendomsmæglere ved, hvad der skal kigges efter, og danner sig indtryk ved gennemgang af boligen. Det er dog en god ide at rydde op og have relevante dokumenter på boligen klar, så vores ejendomsmægler lettere kan komme rundt og danne sig det rigtige indtryk. Det kan også være en god ide at snakke med ejendomsmægleren om potentielle forbedringer af din bolig. Hvis du allerede ved mødet ved, at der er mindre detaljer, der nemt kan udbedres, så kan ejendomsmægleren bedre lave en realistisk salgspris.

Lokal ejendomsmægler i Aarhus og omegn

Hos Aarhus Mæglerne har vi et lokalt kendskab til byerne i Aarhus og omegn, og vi ved, hvad der gør de forskellige byer attraktive for en potentiel køber. Det kan fx være, at din bolig ligger tæt ved indkøbsmuligheder eller dagsinstitutioner og skoler. Det kan også være, at din bolig i stedet ligger omgivet af skøn natur. Begge dele kan have en positiv indflydelse på din boligs værdi, men det kan bedst vurderes, når vi personligt kommer ud til en gratis vurdering af din bolig.

En gratis salgsvurdering er dermed din mulighed for at få en af vores kompetente ejendomsmægleres bud på, hvad en potentiel køber vil være villig til at betale for din bolig i dag.