Vurdering af hus » Få den perfekte vurdering her →
Menu 70 70 79 61

Vurdering af hus

En god start

Få den perfekte vurdering af dit hus!

Lad os vurdere dit hus! Vi hjælper dig med en personlig, professionel og erfaren rådgivning fra opstart af salget til endelig handel – med størst mulig værdi for dig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Hvis tankerne om hussalg er begyndt at fylde mere og mere, så er det en god start at begynde med en gratis vurdering af dit hus. Her kommer en af vores ejendomsmæglere hjem til dig og laver en hus vurdering, hvor du får en faglig vurdering af, hvad dit hus er værd i dag. Du bestemmer selv, hvornår vores ejendomsmægler skal komme forbi og lave din bolig vurdering.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


Hvad sker der til en boligvurdering?

Når du bestiller en boligvurdering ved Aarhus Mæglerne, så vælger du et tidspunkt, hvor vores ejendomsmægler kommer hjem til dig. Her går mægleren dit hus igennem og ser på både køkken, stue, soveværelser m.m., da boligens generelle stand hænger direkte sammen med salgsprisen. Måske har du købt et hus af ældre dato, som du sidenhen har sat i stand løbende, hvilket forbedrer standen og dermed ofte salgsprisen. Ejendomsmægleren vil også danne sig et indtryk at husets placering i området, der ligeledes påvirker boligens værdi. Når du sammen med mægleren har gået huset igennem, har I en samtale. Her snakker I om de forventninger og ønsker, du måtte have til et salgsforløb. Til samtalen kan ejendomsmægleren også fortælle dig mere om, hvordan prisudviklingen er for din boligtype i dit nærområde.

Aarhus Mæglerne tilbyder gratis vurdering af bolig

Ved en vurdering af bolig er vores service helt gratis. Du skal altså ikke betale for, at vores ejendomsmægler hjem til dig og laver en bolig vurdering. Ved Aarhus Mæglerne laver vi både vurdering af hus, vurdering af andelsbolig og vurdering af lejlighed. Vi har et indgående kendskab til boligmarkedet i Aarhus, og vi oplever hver dag, hvordan tendenser i forstæderne udspiller sig. Vores ejendomsmæglere er selv bosat i Aarhus og omegn. Vi ved dermed, hvilke lokale tiltag, der foregår i Aarhus Kommune. Det er en fordel, når vi fremviser din bolig for potentielle købere, da vi hermed ved, hvilke lokale foranstaltninger vi skal lægge vægt på overfor køberen.

Tag første skridt med en af vores uforpligtende hus vurderinger

Vores ejendomsmæglere er ude til hus vurderinger hver dag, og vi vil med glæde komme hjem til dig og lave en vurdering af din bolig. En vurdering af hus er naturligvis helt uforpligtende, men det giver dig en god og tryg start, hvor du kan få forventningsafstemt med en kompetent ejendomsmægler. På den måde kan du fra start få et indtryk af, hvad et potentielt salgsforløb indebærer, og hvordan vi hos Aarhus Mæglerne kan hjælpe dig godt videre. Vi vil gøre vores ypperste for at sikre dig en tryg salgsproces.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.