Om os - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

VI ER AARHUS MÆGLERNE

Det er svært for dig at vide, hvornår du lægger dit boligsalg i de rette hænder. Så lad os starte med at være ærlige. De fleste ejendomsmæglere tilbyder dig de samme ting i form af løfter, salær, køberkartoteker og lokalt kendskab.

Men der er en ting, der ikke går igen. Nemlig de mennesker, der skal sælge din bolig. Det er dem, der fremviser din bolig for potentielle købere. Det er dem, der sørger for, at du får et trygt salgsforløb, mens de sikrer, at handlen kommer i hus. Og det er her, du finder den lille forskel, der kan betyde, om du får din bolig solgt eller ej. Vores ansatte, er vores stærkeste ressource. Det er dem, der gør, at du skal vælge Aarhus Mæglerne til at sælge dit hjem.

Vi er en uafhængig ejendomsmæglerbutik. Og vi tror på, at det kommer til din fordel som boligsælger. Vi er ikke ejet af en bank, kreditforening eller forsikringsselskab, og vi kan dermed selv bestemme, hvordan vi vil drive vores forretning. Det betyder, at vi er lokalforankret, og at vi effektivt kan tale ind i lokale tendenser med vores markedsføring af din bolig. Vi skal samtidig ikke bruge tid og energi på at tilfredsstille samarbejdspartnere i fx en bank eller henvise kunder hertil. Det giver os tid til det, der betyder noget. At få din bolig solgt.

Vi elsker at sælge boliger. Og vi er dygtige til det. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker, og vi vil gøre en dyd ud af at assistere dig i salget af din bolig, så du kan komme trygt videre.

Lokale mæglere

Professionel boligfotograf

Opfølgning efter hver fremvisning

Fast salær inkl. markedsføring

Solgt eller gratis

Effiktiv online markedsføring af din bolig

Min Side

Når du sætter bolig til salg ved Aarhus Mæglerne får du log ind til min side. Her kan du let og enkelt følge med i hvordan det går med dit boligsalg. Få fx overblik over hvor mange der har set netop din bolig, hvor mange der har downloadet salgsmateriale og hvor mange der har bestilt fremvisning.

JOB

Vi søger løbende nye kollegaer til vores forretning. Se listen over ledige stillinger netop nu ved at klikke videre.

PERSONDATAPOLITIK

Som besøgende eller kunde hos Aarhus Mæglerne ønsker vi, at du skal være tryg ved at videregive dine personlige oplysninger. Aarhus Mæglerne indsamler personoplysninger som besøgende på aarhusmaeglerne.dk. Vi indsamler og behandler altid personoplysninger efter gældende lovgivning og vejledninger. Vi anbefaler, at du læser vores persondatapolitik igennem.

VÆRD AT VIDE

Aarhus Mæglerne og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen.

Aarhus Mæglerne har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse igennem Dansk Ejendomsmæglerforening. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.

Aarhus Mæglernes cvr. nr. er 36056452.

Samarbejder med Finobo