Salg af sommerhus » Sælg dit sommerhus trygt og hurtigt → Her
Menu 70 70 79 61

Salg af sommerhus

En god start

Trygt salg af sommerhus

Vi har mange års erfaring på sommerhusmarkedet. Vi hjælper dig med en personlig, professionel og erfaren rådgivning fra opstart af salget til endelig handel – med størst mulig værdi for dig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Du kan nemt tage det første skridt og bestille en gratis salgsvurdering af dit sommerhus. Vores ejendomsmægler kommer forbi og laver en vurdering, lige når det passer dig.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


Sælg sommerhus gennem Aarhus Mæglerne

For potentielle købere er et sommerhus som oftest indbegrebet af ferie og en pause fra hverdagens stress og jag. Hos Aarhus Mæglerne har vi et stort køberkartotek af interesserede købere, der blot venter på, at et sommerhus efter deres smag kommer til salg. Så hvis ’’sælg sommerhus’’ står på din to-do-liste, kommer du godt fra start ved at få en af vores ejendomsmæglere forbi til en uforpligtende salgsvurdering. Det kan være, at du ikke får brugt sommerhuset nok, eller du måske har fundet et andet sommerhus, du i stedet vil nyde den danske sommer i. Hos Aarhus Mæglerne står vi klar til at hjælpe dig med salgsprocessen.

Hvad sker der til en salgsvurdering?

Til salgsvurderingen går vi dit sommerhus igennem sammen med dig, hvorefter vi har en samtale. Her kan du dele dine forventninger til sommerhussalget. Ejendomsmægleren kan forme et salgsforløb, der giver mening for dig og din situation. Salgsprocessen kan tilpasses, hvis du fx. har travlt med at få sommerhuset solgt og dermed er presset på tiden, eller hvis du har god tid og overvejer et mere diskret boligsalg gennem skuffesalg. Til samtalen vil ejendomsmægleren også fortælle dig om, hvor du kan finde de relevante dokumenter, der er brug for, hvis du ønsker at sætte dit sommerhus til salg.

Hvordan forbereder jeg mig på en vurdering?

Du behøver ikke at lave den store hovedrengøring, inden vores ejendomsmægler kommer forbi. Det er naturligvis positivt, hvis dit sommerhus fremstår rydeligt, så mægleren bedre kan se sig omkring og få indblik i husets stand. Ejendomsmægleren vil til din sommerhus vurdering gennemgå både din boligs stand og beliggenhed. Der findes mange sommerhusområder, og hvert område har sine egne kvaliteter. Det er ofte de naturrige omgivelser som strand og skov, der tiltrækker sommerhuskøbere såvel som lejere.

Sommerhus salg med lokalt kendskab

Vores ejendomsmæglere er lokalt forankret i Aarhus og omegn, og vi ved, hvad der taler for de forskellige sommerhusområder ved fx Saksild, Ajstrup, Dyngby og Lystrup. Det kan være at området har lokale indkøbsmuligheder eller mulighed for at dyrke fx vandsport som kajak, kano eller vandski. I sommerhusområderne er en placering tæt ved vandet naturligvis også en positiv markør for salgsprisen på sommerhuset.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.