Bolignyt om boligmarkedet - Få bolignyheder fra Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Bolignyt

Få det seneste bolignyt fra boligmarkedet

Hvad er en formidlingsaftale? Aarhus Mæglerne

Hvad er en formidlingsaftale?

Når du er klar til at sælge din bolig via en ejendomsmægler, skal en formidlingsaftale udarbejdes. Denne aftale er en skriftlig aftale om, at din ejendom skal udbydes til salg. I formidlingsaftalen er det vigtigt at tage stilling til, hvor meget der skal bruges på markedsføring, og hvor boligen skal markedsføres. Ydermere aftales der, hvor meget ejendomsmægleren skal have i salær samt andre omkostninger som ejendomsmægleren har krav på, såfremt at ejendommen sælges. I aftalen vil de omkostninger, som skal betales, uanset om ejendommen sælges fremgå. Husk: Det er vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i aftalen. Formidlingsaftalen Når formidlingsaftalen skal udarbejdes, er der nogle krav, som skal opfyldes. Nogle af de følgende krav vil fremgå nedenfor. Aftalen skal altid være skriftlig Aftalen skal altid underskrives af begge parterAnsvarlig ejendomsmægler skal oplyses Størrelsen på vederlaget skal oplysesVærdiansættelse/udbudsprisen skal fremgåVirksomhedens cvr-nummer skal oplyses Oplysninger om særlige forhold vedr. aftalen skal fremgåRådgivning om byggeteknisk gennemgang Oplysninger til sælger om huseftersynsordningen Formidlingsaftalen kan som udgangspunkt have den varighed, som man ønsker. En formidlingsaftale løber som udgangspunkt i 6 måneder, hvis ikke andet er aftalt. Solgt eller gratis? Hos Aarhus Mæglerne tilbyder vi alle vores kunder SOLGT ELLER GRATIS. Det betyder, at du kun skal betale, når vi har fået solgt din bolig. Det du skal betale for, når vi har solgt din bolig er markedsføringen og vores salgsarbejde – altså salæret, og dette har vi altid en fast lav pris på. Hvis det ikke lykkedes os at sælge din bolig, skal du kun betale for tilstandsrapporten, el-rapporten, energimærke og fotograf. Vi imødekommer alle ønsker og behov, så du får dit bedste boligsalg hos Aarhus Mæglerne. Vilkårene for aftalens opsigelse skal fremgå. Er der nogle forpligtelser, som du og din ejendomsmægler har i forbindelse med salget, skal dette fremgå i formidlingsaftalen. Dette kan f.eks. være istandsættelse af bolig, have eller lignende. I forbindelse med fastlæggelse af kontantprisen udarbejder mægleren et salgsbudget, som udleveres i forbindelse med formidlingsaftalens indgåelse. Dette budget indeholder indtægterne samt udgifterne, som finder sted i sammenhæng med boligsalget. Her kan du se ejendomsmæglerens salær samt de udgifter, du skal betale udover salæret. I forbindelse med en formidlingsaftale modtager du også salgsbudget og salgsprovenu af ejendomsmægleren. Salgsbudget viser dig som sælgers indtægter ved et salg fratrukket de udgifter, salget giver. Udgifter kan være mæglerens salær, markedsføringsomkostninger, tinglysningsafgifter og lån i boligen. Dertil kan du se hvilken fortjeneste, du vil få ved salget af boligen til den fastsatte pris. Salgsprovenu viser som udgangspunkt de samme beregninger som i salgsbudgettet, men denne foreligges når et konkret salg er i gang. Her viser salgsprovenuet det eksakte overskud ved handlen samt udgifterne.

Læs mere
Morten Aarhus Mæglerne

Morten Eriksen er din lokale ejendomsmægler

HISTORIEN OM EN RIGTIG LOKAL EJENDOMSMÆGLER Det hele startede blandt ligusterhækkene på en villavej i Beder. Her voksede Morten op, gik i skole, spillede fodbold, og hvad der nu ellers hører sig til.

Læs mere

Hvorfor du skal sætte til salg i 2020?

Overvejer du at sætte din bolig til salg i år 2020, kan du roligt gøre det. Mange faktorer viser nemlig, at vi, igen i år, forventer forholdsvis lave renter samt stigende interesse fra de unge boligkøbere, som ønsker egen bolig.

Læs mere
Aarhus Mæglerne Bus

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A.

Læs mere
Sølystgade lejlighed

Gennemrenoveret New Yorker lejlighed

Adresse: Sølystgade 55. st. Flyt ind i en lejlighed med en atmosfære, som siger New York. Hele lejligheden blev gennemrenoveret i 2009. Her blev al el, vvs, vinduer skiftet, og gulvvarme blev installeret i hele lejligheden. Se Sølystgade 55 her. ØGADERNE Området hedder øgaderne, hvor du får rigtig mange skønne gader, grønne områder, cafeer, butikker, specialforretninger mm. Nyd en is om sommeren fra Paradis is. Tag på vinbar sen eftermiddag eller aften. Hent morgenbrød ved bageren. Der er mange fordele ved at bo i øgaderne. NEW YORKER VÆG New Yorker væg i lejligheden giver en fed atmosfære i rummet. Som det første når du træder ind i lejligheden, møder du en New Yorker væg. Inkorporeret i en murstensvæg giver det ufærdige finish et råt look i lejligheden. Der er tænkt træ og betongulv i hele lejligheden. KØKKEN Et trendy køkken i træ. Læg mærke til, at lågerne er lavet i stål med en læderrem som håndtag. Der er påsat klinker i mønster. Vi synes, at køkkenet har mange fede detaljer. RUSTIK VÆG Hele lejligheden emmer af rustik atmosfære. Er du til rå murstensvæg kombineret med hvide vægge og betongulv, så er Sølystgade 55 lige lejligheden for dig. Lejligheden ligger i stuen, men du får altså den skønneste lejlighed med udgang til skøn have i Aarhus C. Har du forelsket dig i lejligheden, så book en fremvisning allerede idag på 70 70 79 61. Se flere billeder og bestil salgsopstilling.

Læs mere
Lejligheder Aarhus C

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperatur. Skøn altan til de sommeraftenerne. 113 kvm med fire værelser som idag er to stuer og to værelser. Adresse: Frederiks Alle 75B, 2.th, 8000 Aarhus C Skøn moderniseret toværelses lejlighed Lejligheden ideel som forældrekøb eller som delelejlighed. De senere år er der renoveret i køkken, badeværelse og nye gulve. Ejendommen er også renoveret indenfor de senere år. Udsigten er helt i top med kig til vandet, havnen, Aros Regnbue. Adresse: Tage-Hansens Gade 3, 5.tv, 8000 Aarhus C Delevenlig 3'er tæt på alt Her får du 67 kvm med tre gode indretningsvenlige værelser. Ideel som delevenlig lejlighed med enten to værelser og en fælles stue eller som tre værelser. Du bor tæt på Aarhus Universitet eller Via University College. Samtidig er du meget tæt på Aarhus' byliv. Adresse: Tage-Hansens Gade 17 5.tv 3-værelses lejlighed i Øgaderne - tæt på Aarhus universitet Eftertragtet lejlighed med masser af rum og højt til loftet. To værelser, køkken og stue gør den rigtig delevenlig. Parret eller den nybagte familie kan også sagtens finde sig til rette i den her lejlighed. Skøn altan tilhørende lejligheden i den hyggelige gårdhave. Adresse: Sjællandsgade 121, 1, 8000 Aarhus C Rustik New Yorker lejlighed i Øgaderne Få ægte new yorker stemning med denne her lejlighed i øgaderne. Her er detaljerne helt i top. Rå murstensvæg, new yorker væg, betongulve og et køkken med træ og stol giver hele lejligheden en rustik atmosfære. Udenfor har du et orangeri, køkkenhave og flere hyggekroge.Adresse: Sølystgade 55, st, 8000 Aarhus C Studiebolig i Øgaderne En nyrenoveret lejlighed med moderne køkken og badeværelse. Her emmer af studiebolig, hvor Universitetet er tæt på. Cafeer, aktiviter og generelt byliv er en kort gåtur herfra. Adresse: Sejrøgade 10C, kl Er en af disse seks lejligheder din drømmelejlighed? Ring til os og book en fremvisning allerede i dag 70 70 79 61.

Læs mere

Unik arkitekttegnet funkis liebhaveri

Adresse: Elsdyrvej 4, 8270 Højbjerg Aarhus Mæglerne sælger lige nu en unik funkisvilla - rent liebhaveri. Her kan du bo i de skønneste omgivelser med fantastisk udsigt og tæt på Aarhus. For enden af en privat vej Elsdyrvej i Skåde Bakker, der sikrer absolut privatliv, finder du dette højt placerede liebhaveri. Med udsigt ud over Skåde Bakkers trætoppe og kig til Aarhus Bugten sikres der fred og ro, samt mulighed for at følge årstidernes skift på nærmeste hold. Huset er tegnet af Vision Arkitekter. Et liebhaveri som har fokus på at udnytte grundens muligheder for optimal udnyttelse af udsigten og fred og ro i haven. Køkkenet her er en sand fornøjelse. Håndlavet luksus i din hverdag og efter traditionelle principper. Du får et køkken i særklasse, som du kan nyde at foreberede aftenens menu i. Her er der installeret Gaggenau hårde hvidevarer. Armaturer fra Dornbracht. Optimal udnyttelse af udsigt i badeværelset på 1. sal. Et badekar, hvor du kan nyde mange dejlige timer med den absolut skønneste udsigt i Skåde Bakker. Badeværelset er i forlængelse af soveværelset på første sal. Flot anlagt have Haven er tegnet og anlagt af DesignHaver. De har udnyttet potentialet i de forskellige niveauer  på grunden. Fokus er på det naturlige dyrelivs trivsel, og haven kræver minimal vedligeholdelse. En have som rigtig kan nydes af din familie og dig. Fastboende egern kan endda opleves, og områdets hjorte kommer ofte forbi. Ejendommen er lige nu til salg for 19.900.000 kr. Se flere billeder af Elsdyrvej 4.

Læs mere
Overtagelsesdag

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

Læs mere
Hvad er en uafhængig ejendomsmægler

Hvad er en uafhængig ejendomsmægler?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er.

Læs mere
boligtrends 2019

Boligtrends 2019: De hotteste tendenser lige nu

Skal du sælge din bolig, har du lige købt, eller trænger du blot til forandring i din boligindretning? Vi har samlet de hotteste boligtrends for 2019, så du kan få inspiration – uanset hvilken boligsituation, du er i. Når du indretter din bolig, er det vigtigste, at du føler dig godt tilpas. Det er ikke dine gæster, der skal diktere, hvordan dit hjem skal indrettes – men står du i en salgssituation, kan det være en god idé at genoverveje, om din indretning præsenterer boligen fra sin bedste side. Varm og rustik boligindretning Efter en årrække med stærke farver i fokus er farvepaletten skiftet ud med afdæmpede jordfarver og pasteller, som gør dit hjem roligt og omfavnende. Dine møbler må gerne være tunge og virke jordbundne, mens dine tekstiler skal have struktur. Brug løs af materialer som velour, fløjl og kanvas, når du indretter. Hvis du spørger indretningseksperterne, er den minimalistiske indretning med hvide vægge og koldt lys fra spots i loftet fortid. Lad dine lamper bidrage med farve og kant til din indretning og sørg for at skabe sammenhæng mellem rummene i din bolig. Brug afdæmpede pasteller på væggene og miks forskellige nuancer. For at skabe dybde kan du male felter eller afslutte farver forskudt på dine vægge. Skab rum til afslapning En af de mere udefinerbare boligtrends i 2019 er at skabe rum til afstresning. Vores hverdag er fyldt med indtryk, reklamer vi skal forholde os til, en telefon der kræver vores opmærksomhed, lange arbejdsdage og stort pres fra vores omgivelser. Derfor er det vigtigt, at du føler ro og tryghed, når du træder ind i dit hjem. Med afdæmpede farver på dine vægge og tunge møbler, der står solidt plantet, skaber du en rolig atmosfære, som hjælper dig ned i gear og virker afstressende. Kig på dit interiør og skær det unødvendige fra. Det gælder både nips og møbler. Overvej nøje, hvilke møbler og pyntegenstande, der gør dig glad og bidrager med ro i din bolig. Du ved bedst selv, om det er rene linjer og et stramt look eller bløde møbler, der bidrager med god energi og en afslappende stemning for dig. Det vigtigste er, at du føler dig tilpas og kan slappe af i dit hjem. En bæredygtig indretning Miljørigtige materialer og et godt indeklima er også en boligtrend, som fylder meget i boligindretningen i 2019. Bæredygtighed bliver hottere og hottere, og med de naturlige jordnære farver og materialer i din indretning kommer også hensynet til miljøet og dit indeklima. Det kan være svært at overskue en ommøblering af hele din bolig på én gang. Prøv fx at starte med stuen. Mærk luften og vurder, om der er materialer, som bidrager med dårlig lugt og gasser, der er skadelige for dit indeklima. Designbranchen har et stort fokus på området – et hjem i harmoni er et hjem med sunde møbler, der ikke udleder gasser, er produceret under ufordelagtige omstændigheder eller har krævet en masse forurening. Inspiration til indretningen af din stue Stuen er ofte forholdsvis nem at gå i gang med, da den ofte ikke kræver det helt store for at matche 2019’s boligtrends.Start med farven på dine vægge. En omgang maling kan gøre en stor forskel. Mal en enkelt væg eller hele rummet med en rolig og behagelig farve. På den måde får du farve ind i din stue, uden at det kommer til at virke som en voldsom forandring, hvis væggene var hvide før. Udskift eventuelt betrækket på dine pyntepuder, så der bliver samhørighed mellem vægfarve og farven på dine puder. Udskift dine nips og malerier og vurder, om du kan friske dine nuværende møbler op, eller om de trænger til udskiftning. Hvis du vælger at udskifte dine møbler, bør du gå efter møbler, som er gedigne og kan holde i mange år. Hvis du ønsker at holde fokus på bæredygtighed, kan du eksempelvis gå efter møbler, som er lavet af FSC-certificeret træ, som er den eneste globale mærkningsordning til træ, der har bred opbakning fra grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove, sociale organisationer som BAT-kartellet og fra virksomheder verden over. Hvis du har lyst til og mulighed for det, er det helt ok at blande nyt med gammelt. Gå på loppemarkeder eller kig på sider som Den Blå Avis efter møbler, du kan overtage og gøre til en del af din indretning.

Læs mere

Skal vi hjælpe med at sælge din bolig?