Hurtigt boligsalg i Tranbjerg: Børupvej 162 solgt på 14 dage - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Hurtigt boligsalg i Tranbjerg: Børupvej 162 solgt på 14 dage

En lejebolig var fundet. Rækkehuset blev sat til salg. Aarhus Mæglerne solgte det på 14 dage. Da Kirsten Søby og hendes mand skulle sælge deres rækkehus i Tranbjerg J, vidste de, at vi hos Aarhus Mæglerne ville være et godt match. De havde fået os anbefalet, mens de vidste, at vi støttede deres lokale idrætsforening. Og parret havde ret. Det tog os ikke mere end 14 dage at finde en køber til deres bolig.

En anbefaling og et sponsorat afgjorde valgetskuffesalg i Hørning

Da Kirsten Søby og hendes mand skulle vælge en ejendomsmægler til salget af deres 123 kvm rækkehus, faldt deres tanker hurtigt på os ved Aarhus Mæglerne. De havde hørt godt om vores salgsarbejde gennem en ven af familien. De kunne samtidig se, at vi er en aktiv sponsor af deres lokale idrætsforening, AIA-Tranbjerg, og dermed var beslutningen sikker. 

’’Vi hørte om Aarhus Mæglerne gennem en ven af familien, som fortalte, at de er gode og effektive sælgere, mens vi kunne se, at de sponsorerer AIA-Tranbjerg.’’, fortæller sælger af Børupvej 162, Kirsten Søby.

Underskrevet købsaftale på 14 dage 

I april 2021 valgte Kirsten Søby og hendes mand at sætte Børupvej 162 til salg hos os ved Aarhus Mæglerne. De havde fundet en lejebolig, de ønskede at flytte i, og med tankerne på at forme en nyt hjem, kunne de hurtigt glæde sig. Hjemmet blev fremvist for tre potentielle købere og efter blot 14 dage til salg, kunne en køber nu se frem til at blive den nye ejer af rækkehuset. Kirsten Søby fortæller om oplevelsen: 

’’Det har været en god oplevelse at bruge Aarhus Mæglerne til vores boligsalg, hvor vi har følt os trygge, uanset hvem vi har snakket med. Vi har været meget tilfredse med hele salgsforløbet.’’

Aarhus Mæglerne støtter lokalsporten i Tranbjerg

Sponsorater er vigtige for, at foreningsliv kan blomstre og vokse sig større. De er med til at sikre, at der gode sportstilbud til børn, unge og voksne i byen, hvormed lokale familier kan danne et fællesskab. Hos Aarhus Mæglerne er alle vores medarbejdere bosat i Aarhus og omegn, og vi ser sponsorater som en god måde at give tilbage til de lokalsamfund, vi arbejder i. Butikschef, Jonas Bojsen, fortæller: 

’’Hos Aarhus Mæglerne har vi jo en kæmpe kærlighed til Aarhus og alle de hyggelige, omkringliggende forstæder, som vi har vores daglige gang i. Jeg synes derfor, at det er vigtigt, men også fedt, at vi som virksomhed kan bidrage til at foreningslivet i forstæder som fx Tranbjerg fortsat kan blomstre og samles om holdsport og idræt.’’

Overvejer du at sælge din bolig? Hos Aarhus Mæglerne står vi klar til at hjælpe dig med dit boligsalg. Du kan bestille en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig ved at udfylde vores kontaktformular her eller kontakte os på tlf. 70 70 79 61. 

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side