Salg af andelsbolig » Vi kan hjælpe dig nemt og hurtigt → Her!
Menu 70 70 79 61

Salg af andelsbolig

En god start

Salg af andelsbolig

Vi har mange års erfaring med salg af andelsboliger. Vi hjælper dig med en personlig, professionel og erfaren rådgivning fra opstart af salget til endelig handel – med størst mulig værdi for dig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Hvis du har tanker om salg af andelsbolig, står vores kompetente ejendomsmæglere klar til at hjælpe dig. Ved Aarhus Mæglerne tilbyder vi en gratis og uforpligtende salgsvurdering af din andelsbolig. Her kommer vores ejendomsmægler hjem til dig og gennemgår boligen sammen med dig. Vi laver boligvurderingen, når det passer dig, og det kan både foregå morgen, middag eller aften.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


Hvad kan jeg forvente af en vurdering?

Overvejer du salg af din andelsbolig, kan du bestille en salgsvurdering ved Aarhus Mæglerne, hvor du vælger det tidspunkt, der passer dig bedst. Derefter vil du modtage en bekræftelse for tidspunktet, hvorefter en ejendomsmægler kommer hjem til dig. Som ejendomsmæglere må vi ikke prissætte din andelsbolig, da værdien af denne er bestemt af andelskronen. Andelskronen tager højde for flere forhold om bl.a. værdien af foreningens ejendom, foreningens gæld og andelshaverens oprindelige indskud. Andelsboligens værdi er dermed bestemt af andelsforeningen. Til en vurdering af din andelsbolig, hjælper vores ejendomsmæglere dig i stedet med at få overblik over, hvilke forbedringer, du kan lægge oveni andelskronen. Hvis du fx. har renoveret køkkenet, badeværelset eller lavet andre forbedringer udover den normale stand, så kan disse lægges oveni andelskronen og dermed din salgspris for boligen. Andelsboliger er altså mere låste i prisen end ejerboliger. Det betyder bl.a. også, at hvis der fx er to potentielle købere til din andelsbolig, så må disse ikke byde over den udbudte salgspris.

Sælg andelsbolig ved Aarhus Mæglerne

Hos Aarhus Mæglerne sørger vi for effektivt at sælge din andelsbolig. Vi tilbyder vi vores service ’’Solgt eller gratis’’. Det vil sige, at du dermed kun betaler salæret, hvis vi får din andelsbolig solgt inden for tidsrammen i formidlingsaftalen. Dog skal du som boligsælger altid selv betale for tilstandstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke, når du vælger at sætte din bolig til salg. Derudover tilbyder vi at lave effektiv markedsføring på din andelsbolig. På den måde sørger vi for, at din andelsbolig bliver vist for flest mulige potentielle købere. Det øger chancen for, at den rette køber melder sig på banen til lige præcis din bolig. Den effektive markedsføring kombinerer vi med visning af din bolig for vores store køberkartotek. Vores køberkartotek indeholder mange interesserede boligkøbere, der har informeret os om, hvad det er for en bolig, de leder efter. Vi har derfor mulighed for at matche dem med en bolig, der er lige efter deres smag. Det øger chancen for at finde den rette køber til din andelsbolig, mens køberne får deres drømmebolig.

Sælg andelsbolig

Vores ejendomsmæglere er lokalkendte i Aarhus Kommune, og de ved, hvilke kvaliteter der er i netop dit lokalmiljø. Det er en fordel i en salgssituation, da vi ved, hvilke kvaliteter vi skal fremhæve for en potentiel køber af din bolig. Hos Aarhus Mæglerne står vi klar til at assistere dig, når du vil sælg andelsbolig og påbegynde dit boligeventyr.

Hurtigt salg af andelsbolig

Ønsker du et hurtigt salg af din andelsbolig? Andelsboliger er omfattet af vores ’’Solgt eller gratis’’. Det betyder, at hvis din bolig mod forventning ikke bliver solgt inden for den aftalte periode, så er vores service gratis for dig. Til en vurdering af din andelsbolig kigger vi på, hvilke forbedringer du evt. har lavet i boligen. Boligens værdi bestemmes af andelskronen, men værdien af dine boligforbedringer kan lægges oveni denne. Det gælder fx, hvis du har lavet nyt køkken eller badeværelse. Hos Aarhus Mæglerne kan vi hjælpe dig med at sælge din andelsbolig i det tempo, du ønsker. Vi har et stort køberkartotek, der bl.a. omfatter købere, der ønsker en andelsbolig som deres nye hjem.

Har du brug for hjælp til at sælge din andelsbolig?

Hvis du har brug for hjælp til at sælge din andelsbolig, så kan vi hos Aarhus Mæglerne hjælpe dig. Vi hjælper boligejere i hele Aarhus og omegn med deres boligsalg. Det gælder både almindelige ejerboliger samt andelsboliger. Reglerne for salg og køb af andelsbolig er bestemt af Andelsboligforeningen, og det er derfor vigtigt at have kendskab hertil. Værdien af din andelsbolig er styret af andelskronen, hvilket styrer både den værdi og formue, som din andelsbolig har. Vi hjælper dig gennem en sikker og tryg salgsproces helt fra start. Det indebærer bl.a., at vi udarbejder en salgsopstilling for dig, som indeholder de oplysninger, Andelsboligforeningen har bestemt. Vi har ligeledes et stort køberkartotek med personer, der efterspørger andelsboliger.

Kontakt os nu

Kontakt Aarhus Mæglerne nu, hvis du har brug for hjælp til salg af din andelsbolig. Vi kan fortælle dig mere om, hvordan et salgsforløb med salg af andelsbolig ser ud. En god start er at bestille en vurdering af din andelsbolig, så vi kan gennemgå den sammen med dig. Her kan vi samtidig give dig indblik i, hvilke reglementerne der gælder i netop din andelsboligforening. På den måde sikrer vi dig en god start og giver dig indblik i, hvilke boligforbedringer du potentielt kan lægge oveni andelskronen, som bestemmer din andelsboligs værdi. Vi vil glæde os til at fortælle dig mere om andelsboligsalg.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.