Salgspriser bolig » Find salgsprisen på din bolig → Se her!
Menu 70 70 79 61

Salgspriser bolig

En god start

Find salgsprisen på din bolig!

I tvivl om hvad din boligs salgspris er?

Så kontakt os, så hjælper vi dig! Vores ejendomsmægler kommer forbi og laver en vurdering, lige når det passer dig.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et salg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


Salgspriser bolig

Salgsprisen på en bolig er det kontante beløb, som en konkret bolig bliver sat til salg til. Der er forskellige faktorer, som er med til at fastsætte, hvad en bestemt bolig skal koste. Boligmarkedet er under konstant udvikling, og det har indflydelse på boligernes salgspriser. Salgspriserne er direkte forbundet med købernes efterspørgsel og boligejernes udbud. Som lokale ejendomsmæglere har vi indgående kendskab til boligprisernes udvikling i Aarhus og omegn. Vi er hver dag ude og vurdere boliger. Her ser vi bl.a. på den konkrete boligs stand og område, ligesom vi ser på det generelle boligsalg i området. Det er vigtigt, at boligens salgspris er tilfredsstillende for sælgerne, men den skal også være realistisk, så den kan tiltrække den rette køber.

Find din boligs salgspris hos Aarhus Mæglerne

Du finder din boligs salgspris med en vurdering af en ejendomsmægler. Hos Aarhus Mæglerne laver vi hver dag vurderinger af boliger i hele Aarhus og omegn. Til en vurdering gennemgår vores ejendomsmægler din bolig sammen med dig og giver dig et professionelt bud på, hvilken salgspris der er den rette for at finde en køber til din bolig. Her kan du samtidig snakke med vores ejendomsmægler om, hvilke ønsker og forventninger du har til dit boligsalg. Du har måske også selv en ide om, hvilken pris du ønsker at få for din bolig. Og det er i sidste ende dig, der bestemmer, hvad din bolig skal koste.

Hvordan vurderer I salgsprisen?

Vi vurderer salgsprisen af din bolig, når vi er hjemme hos dig til en vurdering. Salgsprisen er afhængig af forskellige faktorer, som vi først konkret kan vurdere til en fysisk gennemgang af din bolig. Her gennemgår vi din bolig sammen med dig for at danne os et indtryk af bl.a. dens stand, størrelse og område. Ved at sammenholde disse faktorer med vores indsigter om boligprisernes udvikling i dit konkrete område, giver vi dig en realistisk salgspris på din bolig. Salgsprisen afspejler vores professionelle vurdering af, hvad den rette køber vil betale for din bolig. Til en vurdering kan du samtidig få vejledning til potentielle boligforbedringer.

Kontakt os i dag

Hvis du går med salgstanker og ønsker at få en salgspris på din bolig, så kontakt Aarhus Mæglerne i dag. Vi laver vurderinger i hele Aarhus og omegn, hvor vi kommer hjem til dig og giver dig en salgspris. Her gennemgår vi først din bolig sammen med dig, hvorefter vi tager en snak med dig om, hvad dine forventninger og ønsker er til dit boligsalg. Vi kan tage hensyn og tilpasse dit salgsforløb, så det passer til dine behov. Hvis du fx har god tid og ønsker en længere salgsproces, eller hvis du ønsker et hurtigt salg. Vi glæder os til at hjælpe dig på din boligrejse.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.