Hvad er mit hus værd? » Få en gratis vurdering her!
Menu 70 70 79 61

Hvad er mit hus værd?

En god start

Hvad er mit hus værd?

Værdien på dit hus er påvirket af mange faktorer. Her kan blandt andet nævnes prisudviklingen på boligmarkedet, standen på dit hus samt placering. Hvis du fx. har lavet boligforbedringer såsom at renovere dit køkken, badeværelse eller lavet en udbygning, så vil det som oftest have en positiv indvirkning på din boligs værdi.

Hvis du gerne vil vide, hvad dit hus er værd, så kan du nemt starte med en uforpligtende salgsvurdering fra en af vores dygtige ejendomsmæglere. Vores ejendomsmæglere har indgående kendskab til boligmarkedet i Aarhus og omegn, og vi vil meget gerne give dig en konkret salgspris på dit hus.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker at vide hvad dit hus er værd!

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


Find ud af hvad dit hus er værd med Aarhusmæglerne!

Vores ejendomsmæglere kommer gerne hjem til dig og giver dig en salgsvurdering helt gratis og uforpligtende. Ejendomsmægleren kommer hjem til dig lige præcis, når det passer dig. Her viser du rundt i dit hus og fortæller om husets detaljer, mens ejendomsmægleren gør sig indtryk. Herefter får du ejendomsmæglerens faglige vurdering af dit hus, mens du kan stille spørgsmål og vende dine tanker i forhold til salgsprocessen. En salgsvurdering vil ofte være en god start, hvis du overvejer at sætte dit hus til salg. På den måde får du et konkret bud på, hvad din bolig kan sælges for, og hvordan en salgsproces vil forløbe.

Aarhusmæglerne er din lokale ejendomsmægler

Hos Aarhus Mæglerne er alle vores ejendomsmæglere lokalkendte i Aarhus og omegn. Vi er selv bosat i og omkring Aarhus, hvormed vi ved, hvordan prisudviklingen er i området. At vi er lokalt forankret, betyder samtidig, at vi ved præcis, hvilke kvaliteter om dit nærmiljø, vi skal fremhæve overfor potentielle købere. At vi er en lokal og uafhængig ejendomsmægler, vil sige, at vi ikke er ejet af fx banker eller finansielle institutter. Vi kan derfor tale ind i lokale tendenser med vores markedsføring og salgsarbejde, og det tror vi på kommer til vores kunders fordel. Vi håber, at vi må assistere dig i dit boligsalg.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Vi ved, at der kan opstå forvirring og mange spørgsmål, når man overvejer at sætte sit hus til salg. Hvis du er i tvivl om, hvad dit næste skridt skal være, står vi klar til at rådgive dig ganske uforpligtende. Hos os er der ingen spørgsmål, der er for små eller store. Du kan kontakte os allerede i dag med dine spørgsmål på tlf. 70 70 79 61 eller ved at udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt og vender dine tanker med dig. Vi glæder os til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt videre i din salgsproces.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.