Solgt eller Gratis l Hus & Boligsalg l Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Solgt eller gratis

Sæt din bolig til salg med solgt eller gratis

Hos Aarhus Mæglerne tilbyder vi alle vores kunder SOLGT ELLER GRATIS.
Det betyder, at du kun skal betale, når vi har fået solgt din bolig. Det du skal betale for, når vi har solgt din bolig, er markedsføringen og vores salgsarbejde – altså salæret, og dette har vi altid en fast lav pris på.

Hvis det ikke lykkedes os at sælge din bolig, skal du kun betale for tilstandsrapport, el-rapport, energimærke og fotograf.

Hvis du har problemer med at betale diverse omkostninger på én gang, kan du vælge at betale løbende. Vi imødekommer alle ønsker og behov, så du får dit bedste boligsalg hos Aarhus Mæglerne.

Vælg Aarhus Mæglerne

Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter, det samme salær, de samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, som skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne.

Ærlighed og hårdt arbejde er de egenskaber, vi sætter højest. Vi tror på, at de bedste resultater skabes med udgangspunkt i mennesker. Vi bruger indsigter om mennesker og boligdrømme til at sælge din bolig. Vi gør en dyd ud af at levere den bedst mulige service til dig.

Således foregår et boligsalg hos os

Start med en vurdering
Vi aftaler et møde hos dig. Her vil vi have mulighed for at se boligen, lære dig at kende, opbygge en god mægler- og sælgerkemi. Vi vil også vise, hvad vi gør for dig, hvis du vælger Aarhus Mæglerne.

Klar til salg
Et boligsalg er nemt at sætte i gang. Vi hjælper dig med bestilling af dokumenter, fotograf og andet salgsarbejde. Vi sætter et “til salg” skilt op ved din bolig for at synliggøre dit boligsalg. Er du i tvivl om, om du vil have et “til salg” skilt op ved din bolig, så har vi samlet lidt ekstra grunde til, hvorfor et “til salg” skilt er godt for dit boligsalg.

Få adgang til de bedste medier
Vi sætter officielt din bolig til salg på vores hjemmeside, Boligsiden og Boliga. Derudover kan du tilkøbe vores online annonceringspakke.

Klar til forhandling
Vi står for forhandling af pris, overtagelsesdato og diverse vilkår med interesserede købere. Vi følger op med dig på alle aktiviteterne. Det er dig, der har den endelige beslutning.

Når din bolig er solgt, kan du nu gøre klar til at flytte. Vi er selvfølgelig med på overtagelsesdagen, hvis du ønsker det.

Tilmeld Nyhedsbrev

Bestil salgsvurdering

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side