Solgt eller Gratis l Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Solgt eller gratis

Sæt din bolig til salg med Solgt eller Gratis

For dig betyder det, at du ikke har udgifter til salær eller markedsføring, hvis vi mod forventning ikke får solgt din bolig indenfor den aftalte periode.

Omkostninger til energimærke, tilstandsrapport, elrapport og fotograf er ikke omfattet af Solgt eller Gratis. De afregnes direkte til byggesagkyndig og fotograf, hvorfor de ikke er omfattet af Solgt eller Gratis – se priser for rapporterne efter videoen.

Hvis du har problemer med at betale diverse omkostninger på én gang, kan du vælge at betale løbende. Vi imødekommer alle ønsker og behov, så du får dit bedste boligsalg hos Aarhus Mæglerne.

TILSTANDSRAPPORT, ELRAPPORT, ENERGIMÆRKE
Energimærke: kr. 4.799,-
Tilstandsrapport og elrapport: kr. 7.398,-

Det er klart det billigste at få et samlet tilbud på alle 3 rapporter:
Prisen på en samlet pakke af rapporter: energimærke, tilstandsrapport og delrapport er på kr. 9.995,-
Vi bestiller rapporter gennem et forsikringsselskab som hedder Dansk boligforsikring.

Vores tilbud med Solgt eller Gratis gælder så længe, aftaleperioden løber. Hvor lang tid aftaleperioden løber, er typisk et standard antal måneder, hvis ikke andet er aftalt.


Mød teamet

Langt de fleste ejendomsmæglere tilbyder kunderne de samme ting. De samme løfter, det samme salær, de samme køberkartoteker og det samme lokale kendskab. Det eneste der ikke går igen, er de mennesker, som skal sælge din bolig. Og det er her, du finder den lille forskel, der betyder så meget for dit boligsalg. Vores ansatte er vores stærkeste ressource. Derfor skal du vælge Aarhus Mæglerne.

Læs mere om os

Bestil salgsvurdering

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side