Går du i salgstanker? Sådan vurderer vi din bolig - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten du har sat din bolig til salg - hvad så

Du har besluttet at sætte din bolig til salg – hvad så?

Du har gået med overvejelser, om din bolig skal sættes til salg. Du har undersøgt markedet for potentielle ejendomsmæglere, og du er faldet for Aarhus Mæglernes energifyldte præsentation, sælger-gen, de er uden lige lokale uden kædeforretninger og et pondus, som siger spar fem, når du skal sælge din bolig.

Hvis du vælger Aarhus Mæglernes lokale kendskab, energifyldte tilstedeværelse og pondus hele vejen igennem et salg, og faktummet af at vi ikke er en del af en ejendomsmæglerkæde, så får du et ejendomsmæglerteam, der sætter et benhårdt salgsarbejde i gang for at sælge din bolig.

Men hvad sker der ved en besigtigelse?

Vi kommer ud til dig, når det passer dig. Vi kommer for at se boligen, lære dig at kende, opbygge en god mægler og sælgerkemi og præsentere, hvem Aarhus Mæglerne er, og hvad vi gør for dig ved salg af din bolig.

Aarhus Mæglernes vurdering af din bolig:

Hav dine lån i bank og realkreditinstitut klar inden besigtigelsen, men ikke et krav

Ved besigtigelsen taler vi med dig om, hvad du forventer af boligens værdi og salget. Se her, hvilke spørgsmål du vil møde ved et vurderingsmøde med os. Ud fra de oplysninger, vi får fra dig, indhenter vi også selv flere oplysninger:

  • Ejendomsskat
  • Servitutter
  • Tingbog
  • Lokalplaner

Ud fra de indsamlede oplysninger udarbejder vi en kontantpris til dig på din bolig, som kommer i salgsopstilling og diverse annoncer, du vil have boligen med i.

Vi vil tage et nyt møde med dig omkring fastsættelse af pris og salgsbudgetter. Når vi er blevet enige om boligprisen, indgår vi i en formidlingsaftale. En formidlingsaftale er en aftale om, at Aarhus Mæglerne udbyder boligen til salg for dig. Du kan til enhver tid trække dit ønske om at sælge tilbage.

En formidlingsaftale ved Aarhus Mæglerne indebærer:

  • Boligens kontantpris, forventet salg af boligen
  • Varighed for formidlingsaftalen
  • Vederlag og betaling for salg af bolig
  • Rådgivning om bygningsgennemgang under huseftersynsordning
  • Energimærkning af boligen

Læs her hvordan vi vil sælge din bolig

Hvad skal du ellers huske?

Når prisen er fastsat, og formidlingsaftalen er underskrevet, skal du have bestilt tilstandsrapport, elrapport, energimærkning og fotograf. Energimærkning er det eneste, du skal have klar, inden huset er helt klar til salg. Det er et krav, at energimærkning står på salgsopstillingen.

Vidste du, at en tilstandsrapport er den vigtigste rapport blandt boligkøbere. Det viser en undersøgelse fra Boligsiden.

Vi har oplysninger til de folk, der skal energimærke, udarbejde tilstandsrapporten og fotografere boligen, og vi sørger for, at de kontakter dig.

Så handler det bare til sidst om at gøre din bolig klar til salg – få tips til at forberede boligen her.


Tilmeld Aarhus Mæglernes nyhedsbrev

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side