Sæt den rigtige pris på din bolig - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Salgsfolder Aarhus Mæglerne

Sæt den rigtige pris på din bolig

Når der skal sættes en pris på din bolig, så har du naturligvis selv en forudindtaget forventning til prisniveauet. Ofte vil du forvente en høj pris, da du jo helt naturligt har holdt af dit eget hjem.

Ligeledes kan en højere pris betyde et større fremtidigt hus, en ekstra skøn ferie, udligning af gæld eller en opgradering på bilen. Derfor håber vi alle at få den højest mulige profit på vores boligsalg.

Sætter du prisen for højt på din bolig, kan det koste dig penge i sidste ende. Hvis prisen bliver sat for højt, risikerer du nemlig, at din bolig ikke bliver solgt i løbet af de første 6 måneder, og så er det, at liggetiden kan begynde at påvirke dit salg negativt. Hvilket betyder, at du i sidste ende kan blive tvunget til at handle til en pris, der er lavere end boligens faktiske værdi, samtidig med at det har taget længere tid end nødvendigt. Bliver din bolig tværtimod udbudt til den rigtige pris fra start, så optimerer du dine muligheder for et hurtigt og effektivt salg.

Den rette pris på din bolig, er den pris, som køber vil betale

Du holder helt sikkert øje med boligmarkedet og området. Du har måske lavet lidt renoveringer i boligen, måske optimeret ved nyt tag, nye vinduer, nyt badeværelse mv. Alt sammen forbedringer, du gerne vil tjene hjem igen ved et boligsalg. Samtidig har din nabo måske tjent en god sjat penge på sin bolig, så føler du automatisk også, at din bolig skal give samme afkast.

Hvad er den rette pris på din bolig så? Den helt rette er den som køber vil betale. Herunder skal det også nævnes, at du kan sætte din bolig til salg under forskellige vilkår. F.eks. at prøve en højere pris af, et hurtigt salg, realistisk pris fra start. Dertil kommer der ofte en forhandling mellem sælger og køber.

Hos Aarhus Mæglerne sætter vi en pris ud fra flere faktorer:

  • Boligens stand
  • Beliggenhed
  • Boligtype

Få alle faktorer omkring en vurdering, og hvordan en sådan foregår via knappen herunder

Sådan sætter vi en pris

Ud fra alle disse faktorer viser vi dig grundlaget for vores vurderingspris. Skal boligen sælges hurtigt, er prisen ofte en anden, end når der ikke er lige så meget pres på. Hør din ejendomsmægler ad, hvad der er mest hensigtsmæssigt i området, samt overvej dine egne ønsker med hensyn til dit boligsalg. Sammen kan I sammensætte det bedste boligsalg for dig.

Få 7 gode sælgertips her

Skal jeg sætte prisen højere velvidende, at en køber vil prøve at forhandle på prisen?

Det er normalt ikke noget, vi anbefaler. Sættes prisen for højt, kan du miste en potentiel køber. Købere er meget pris-sensitive. Opretter køberne sig i køberkartoteker, søger de efter boliger i et meget snævert prisleje. Er din bolig sat for højt, kommer du slet ikke i nærheden af disse købere.

Har du brug for hjælp til at sætte den rette pris på din bolig, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 70 79 61 eller tryk på ‘Få prisen på din bolig’ i højre hjørne.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side