Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD BETYDER LIGGEPEST?

Liggepest er et udtryk, vi bruger om den effekt, som en boligs liggetid har på boligsalget.

Liggetiden på en bolig har stor betydning for, hvordan potentielle købere ser på boligen og kan få dem til at klikke videre, hvis liggetiden har været for lang.

Dvs. har en bolig været til salg længe, tror købere ofte, at der er noget i vejen med huset, siden det stadig ikke er solgt. De konkluderer derfor hurtigt om deres interesse i huset ved blot at se på liggetiden. I nogle tilfælde vil de ikke engang ud at se boligen.

Købere har ofte et budget for deres boligkøb. Finder de så et hus som matcher på alle punkter, undtagen prisen, kan det godt afskrække. For det er nemlig ikke alle købere, som overhovedet vil forsøge at forhandle om prisen, hvis det handler om et for stort beløb.

Derfor er prisfastsætningen enormt vigtig. Vi vil gerne finde frem til den helt rigtige pris, hvor vi ikke risikerer at få en for lang liggetid.

Den gode vurdering af din bolig er en vigtig faktor i hele processen omkring boligsalget, for netop at undgå liggepest.

Den gode vurdering er det første trin i processen. Det er her, hvor vi i fællesskab med dig, som sælger, skaber et overblik over dine forventninger og din salgssituation.

Og her er det vigtigt, at vi ved så meget som muligt om din bolig, området og salgssituationen, for at vi kan komme med den bedste og mest kvalificeret salgsvurdering.

Uanset hvordan din boligsituation er, så hjælper og guider vi dig gerne sikkert igennem et boligsalg. Du vil, hos os, blive mødt af et professionelt team, som går i øjenhøjde med dig. Vi gør alt for at finde den rette køber på så kort tid som muligt.

Vi tilbyder derfor en gratis og uforpligtende salgsvurdering til dig som ønsker at sælge, eller som bare er nysgerrig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail