Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD BETYDER LIGGEPEST?

Liggepest er et udtryk, vi bruger om den effekt, som en boligs liggetid har på boligsalget.

Liggetiden på en bolig har stor betydning for, hvordan potentielle købere ser på boligen og kan få dem til at klikke videre, hvis liggetiden har været for lang.

Dvs. har en bolig været til salg længe, tror købere ofte, at der er noget i vejen med huset, siden det stadig ikke er solgt. De konkluderer derfor hurtigt om deres interesse i huset ved blot at se på liggetiden. I nogle tilfælde vil de ikke engang ud at se boligen.

Købere har ofte et budget for deres boligkøb. Finder de så et hus som matcher på alle punkter, undtagen prisen, kan det godt afskrække. For det er nemlig ikke alle købere, som overhovedet vil forsøge at forhandle om prisen, hvis det handler om et for stort beløb.

Derfor er prisfastsætningen enormt vigtig. Vi vil gerne finde frem til den helt rigtige pris, hvor vi ikke risikerer at få en for lang liggetid.

Den gode vurdering af din bolig er en vigtig faktor i hele processen omkring boligsalget, for netop at undgå liggepest.

Den gode vurdering er det første trin i processen. Det er her, hvor vi i fællesskab med dig, som sælger, skaber et overblik over dine forventninger og din salgssituation.

Og her er det vigtigt, at vi ved så meget som muligt om din bolig, området og salgssituationen, for at vi kan komme med den bedste og mest kvalificeret salgsvurdering.

Uanset hvordan din boligsituation er, så hjælper og guider vi dig gerne sikkert igennem et boligsalg. Du vil, hos os, blive mødt af et professionelt team, som går i øjenhøjde med dig. Vi gør alt for at finde den rette køber på så kort tid som muligt.

Vi tilbyder derfor en gratis og uforpligtende salgsvurdering til dig som ønsker at sælge, eller som bare er nysgerrig.

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail