Silkeborgvej 2, etage 0,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER ET SKUFFESALG?

Ved skuffesalg betyder det, at vi har boligen liggende i skuffen, indtil vi finder det perfekte match til netop din bolig.

Altså er boligen ikke synlig for alle boligsøgende, men for dem som vi vurderer som potentielle købere af din bolig. Dette kan enten være købere, som vi er i tæt kontakt med eller købere som er skrevet op i vores køberkartotek.

Vi bruger en masse ressourcer på at være i kontakt med vores købere, hvor vi hele tiden er opmærksomme på deres ønsker og behov. Så når vi får dit hus til salg, så ved vi præcis, hvilke købere der matcher!

HVORDAN KAN DET HJÆLPE DIG SOM SÆLGER?

Efterspørgslen på skuffesalg er stigende, da det kan give sælger en nemmere og sommetider hurtigere proces.

3 grunde til at sælge som skuffesalg:

1) Hvis du som sælger allerede nu ved, at du vil sælge din bolig det kommende år – måske fordi børnene flytter hjemmefra, eller fordi der er familieforøgelse – kan du med fordel sætte din bolig til salg hos os som et skuffesalg.

2) Eller hvis du som sælger står midt i en skilsmisse, og ikke ønsker at naboerne eller resten af byen skal vide det, kan du diskret sælge boligen via et skuffesalg.

3) Det kan også være, at du som sælger slet ikke er i tvivl om, at dit hus nok skal blive solgt hurtigt, så kan du også med fordel vælge et skuffesalg.

Husk, at du, hos os, kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi også hellere end gerne besvarer spørgsmål omkring skuffesalg.

 

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Overtagelsesdag - hvad kan du forvente

Overtagelsesdagen – hvad kan du forvente?

Dagen er oprandt. Boligen skal nu overtages af de forventningsfulde købere. De har ventet i måneder og glæder sig nu til at kunne overtage drømmeboligen. Som sælger har du fået pakket hele boligen sammen og er klar til at komme videre med din næste drømmebolig, men hvad kan du forvente på selve dagen? Skal du som sælger gøre noget? Kommer ejendomsmægleren med på dagen? Skal du have noget klar inden? Få svaret herunder.

HVAD ER EN UAFHÆNGIG EJENDOMSMÆGLER?

Kan du ikke finde hoved og hale i boligmarkedets mange ejendomsmæglere og deres butikker? Vi giver dig en hurtig introduktion til, hvad en uafhængig ejendomsmægler er. En uafhængig ejendomsmægler er hverken ejet af banker, realkreditinstitutter eller forsikringsselskaber. Derudover er sådan ejendomsmægler heller ikke med i en kæde af ejendomsmæglere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail