Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

HVAD ER ET SKUFFESALG?

Ved skuffesalg betyder det, at vi har boligen liggende i skuffen, indtil vi finder det perfekte match til netop din bolig.

Altså er boligen ikke synlig for alle boligsøgende, men for dem som vi vurderer som potentielle købere af din bolig. Dette kan enten være købere, som vi er i tæt kontakt med eller købere som er skrevet op i vores køberkartotek.

Vi bruger en masse ressourcer på at være i kontakt med vores købere, hvor vi hele tiden er opmærksomme på deres ønsker og behov. Så når vi får dit hus til salg, så ved vi præcis, hvilke købere der matcher!

HVORDAN KAN DET HJÆLPE DIG SOM SÆLGER?

Efterspørgslen på skuffesalg er stigende, da det kan give sælger en nemmere og sommetider hurtigere proces.

3 grunde til at sælge som skuffesalg:

1) Hvis du som sælger allerede nu ved, at du vil sælge din bolig det kommende år – måske fordi børnene flytter hjemmefra, eller fordi der er familieforøgelse – kan du med fordel sætte din bolig til salg hos os som et skuffesalg.

2) Eller hvis du som sælger står midt i en skilsmisse, og ikke ønsker at naboerne eller resten af byen skal vide det, kan du diskret sælge boligen via et skuffesalg.

3) Det kan også være, at du som sælger slet ikke er i tvivl om, at dit hus nok skal blive solgt hurtigt, så kan du også med fordel vælge et skuffesalg.

Husk, at du, hos os, kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi også hellere end gerne besvarer spørgsmål omkring skuffesalg.

 

  • DEL BLOGINDLÆG:

NYESTE BLOGINDLÆG

Aarhus Mæglerne skifter lokaler

Aarhus Mæglerne flytter på Harald Jensens Plads 1A Skal du forbi Aarhus Mæglerne, så skal bilen eller cyklen indstilles på en anden rute end tidligere. Pr. 1 oktober 2019 kan du finde os på Harald Jensens Plads 1A. Vi har fået nogle skønne lokaler lige i krydset mod Ingerslevs Boulevard med store vinduespartier, så du nemt kan finde Aarhus Mæglernes unikke lilla farve i bybilledet. Vi er stadig igang med indretning, men en hurtig video herunder viser omridset af vores lokaler...

Spændende udvalg af lejligheder i Aarhus C

Forestil dig at bo inde midt i Aarhus C, hvor byliv er helt tæt på og mulighederne er mange. Det er hvad mange gerne vil have, når de leder efter lejlighed. Her kommer otte lejligheder til dig placeret midt i Aarhus C. Udsøgt lejlighed på Hallssti med fantastisk udsigt ud over byen fra begge sider Boligens hjerte er de to store stuer, som skaber en unik stemning i hele lejligheden. Køkkenet er fra JKE med Corian bordplade og vinkøleskab, så din vin altid har den rette temperat...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag nyheder fra os direkte på mail