Skilsmisse Boligsalg | Få huset vurderet af Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering ved skilsmisse 

Vi kan hjælpe dig hurtigt videre

En skilsmisse er ofte lig med store økonomiske beslutninger, især omkring boligen. Ejes boligen sammen? Så skal den vurderes efter, om den skal sælges eller om en af jer skal overtage den.

Vælger du at sætte boligen til salg, så tilbyder vi en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering. Vi har erfaring med boligsalg under skilsmisse. Vi ved, hvordan sådan et boligsalg skal håndteres, og hvad der skal fokuseres på – se vores guide til dit boligsalg.

Når det omhandler en skilsmisse, så er det vigtigt at få afklaret, hvordan salget skal foregå, hvem der skal stå for hvad og hvordan. Vi oplever ofte, at par går rundt med flere af nedenstående tanker:

1. Vi skal have en salgsvurdering af huset hurtigst muligt
Når et par går fra hinanden, så handler det ofte om at få lavet en hurtig salgsvurdering, så i kan komme videre med en ny hverdag. Vi kommer altid, når det passer dig. Vi tilpasser os hver boligsituation. Vi vil med vores erfaring vise det bedst mulige boligsalg gennem Aarhus Mæglerne. Når vi skal vurdere boligen, så er det godt at have dine lånepapir klar inden vores vurdering.

2. Vi skal have et klart overblik over, hvordan den økonomiske situation ser ud
Når boligen ejes sammen, så er økonomien vigtig. Hvordan kommer jeres økonomi hver især til at hænge sammen ved et boligsalg. Når vi vurderer boligen, så videndeler vi med dig og din samlever for at få en forståelse for begges ønsker og behov. Vi sætter prisen realistisk og 100% rigtig, så det økonomiske grundlag er så retvisende som muligt. Husk at vores salgsvurdering er gratis og helt uforpligtende.

3. Hvad hvis den ene skal købes ud af huset
Når den ene skal købes ud af boligen, så er der nogle ting, som kan spares væk – f.eks. tilstandsrapporten. Vi vurderer boligen, så i kan blive enige om prisen på boligen. Vi giver en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering. Når boligen skal overdrages internt, kan vi være behjælpelige med rådgivning og alt papirarbejde.

Vi er lokale

Følg link for at se, hvad vi senest har solgt nær dig. Vi har flere års erfaring indenfor salg af boliger både som Aarhus Mæglerne og tidligere fra kædebutik. Det er vigtigt for os, at vi kender dit lokalområde. Vi vil arbejde benhårdt for at sælge din bolig til den bedst mulige pris, på den kortest mulige tid. Dermed får du en masse fordele ved dit boligsalg af eventuelt villa, rækkehus, ejerlejlighed, grund eller andelsbolig. Find din by i nærheden

Bestil salgsvurdering

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side