Salg af hus » Trygt og hurtigt salg af hus → Klik her!
Menu 70 70 79 61

Salg af Hus

En god start

Hurtigt salg af hus

Når du skal sælge dit hus, følger der mange overvejelser med. Det er ofte en længere proces, hvor forvirringen kan føles stor. Hos Aarhus Mæglerne er vi med dig hele vejen igennem processen, og der er ingen spørgsmål eller tanker, der ikke kan imødekommes. Tryghed og kemi er elementer, som vi vægter højt.

Vi gør vores ypperste for at sikre, at processen føles overskuelig, så du hele tiden er opdateret på, hvad der foregår. Det foregår gennem tæt kontakt og hurtig opfølgning, som vi mener er nøglen til både et effektivt salg og en god salgsoplevelse. Vi står klar til at hjælpe dig godt videre på dit salgseventyr.

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et salg af hus der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering


Trygt salg af hus

Vi tilbyder både køb og salg, så du ikke har behov for at være i kontakt med flere ejendomsmæglere. Det kan ofte lette processen, da du dermed kan rette dine spørgsmål til samme sted. Vi har et bredt udvalg af huse i hele Aarhus og omegn. Du kan se et fuldt overblik her på hjemmesiden under vores fane ’’Køb bolig’’. Vi har også et bredt udvalg af skuffesager til salg, som du også kan se et udvalg af her på hjemmesiden eller få adgang til som en del af vores køberkartotek.

Vi laver over 300 vurderinger om året i Aarhus og omegn, kort sagt; vi ved hvad det handler om. Derfor er vi også altid fuldt opdateret på priserne i de forskellige områder samt på de forskellige hustyper.

Så ligegyldigt om du skal sælge en villa, et rækkehus eller et sommerhus, og ligemeget om huset er beliggende i Beder, Tranbjerg, Risskov eller Lystrup, så kender vores ejendomsmæglere til alt det nødvendige for at lave en troværdig og professionel vurdering af netop dit hus.

Den troværdige og professionelle vurdering afspejler sig i en gennemsnitlig salgstid på kun 2½ måned set over det seneste år. Når denne rette pris bliver sat fra start, behøves et boligsalg nemlig ikke tage lang tid.

Sådan foregår et hussalg

Det første skridt i et hussalg vil ofte være at få en salgsvurdering af dit hus. På den måde har du overblik over, hvad du potentielt kan købe en ny bolig for, mens du kan tale med vores ejendomsmægler om, hvad dit næste skridt skal være. Hvis du vælger at sætte dit hus til salg gennem os, så indsamler vi information for dig og gør en salgsopstilling klar, som du skal godkende. Herefter begynder vores salgsarbejde med fremvisninger og jagt efter potentielle købere til din bolig. Vi holder dig opdateret gennem hele processen, så du føler dig tryg og ved præcis, hvad status er med dit boligsalg.

Sælg dit hus med Aarhus Mæglerne

Hos Aarhus Mæglerne laver vi hver dag salgsarbejde i hele Aarhus og omegn, og vi vil gøre en dyd ud af at give dig en god salgsoplevelse. Hos os vil dine behov og ønsker altid være i centrum, da vi tror på, at løbende sparring er værdifuld for både salgsprocessen og din salgsoplevelse. Vi står klar til at give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering, hvor vi kan tage en snak om dine forventninger og ønsker til dit boligsalg. Til en salgsvurdering kan du høre meget mere om, hvordan en salgsproces forløber, og du kan få svar på alle spørgsmål, du måtte have hertil. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.