Annoncering af boliger | Boligsalg | Sæt til salg hos Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Annoncering af din bolig

Annoncering af din bolig

Få adgang til de mest effektive medier
hos Aarhus Mæglerne

Hos Aarhus Mæglerne får du annonceret din bolig i de mest relevante medier ud fra købernes søgemønstre.

Sætter du din bolig til salg hos Aarhus Mæglerne får du adgang til de mest relevante og effektive mediekanaler på boligmarkedet. Vi giver dig den bedste mulige synlighed overfor potentielle købere lige der, hvor de søger bolig.

 – Bestil salgsvurdering nederst på siden

Aarhus Mæglerne er digitale

Vi bestræber os efter at følge boligmarkedets tendenser og udvikling. Udviklingen er gået fra at handle meget om trykte medier i de lokale blade og aviser til at være meget digital. Potentielle boligkøbere bruger online medier til at søge efter deres bolig, hvad enten det er Boligsiden, Boliga, diverse ejendomsmæglersider eller online køberkartoteker. De kan holde sig opdateret på minuttet om nye interessante boliger til salg, som passer præcis til deres boligtype og beliggenhed.

Som boligsælger hos os bliver din bolig markedsført på vores hjemmeside, Boligsiden, Boliga og diverse ejendomsmæglersider.

TILVALG: Du kan tilvælge online markedsføring på Facebook og Instagram for at få mere synlighed
om din bolig. En annonce bliver præsenteret for en potentiel køber ud fra boligtype, geografi, demografi, interesse og adfærd.
Annoncen finder frem til latente købere, aktive købere og købere som endnu ikke har set din bolig og annonce.

Hvor søger du selv efter din bolig?

Prøv at sætte dig i købers sted – hvordan vil du selv søge efter din drømmebolig? Er det gennem trykte eller online medier? Som boligmarkedet ser ud nu, er de trykte medier ikke det primære fokus hos boligkøbere. Digitale boligsøgningsmuligheder vinder frem hos boligkøbere.

Boligsiden, Boliga og køberkartoteker bliver flittigt brugt af boligkøbere. De kan oprette søgeagenter og holdes opdateret på boligmarkedet.

Du markedsfører dig faktisk også med et til salg skilt foran din bolig. Det giver rigtig meget synlighed for boligkøbere. Måske har en boligkøber en snæver søgning, men en tur i lokalområdet vil åbne din mulighed for mere synlighed.  

Bestil salgsvurdering

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side