Salg af bolig » Få solgt din bolig hurtigt → Udfyld formularen!
Menu 70 70 79 61

Salg af bolig

En god start

Trygt salg af bolig

Vi har mange års erfaring og et stærkt lokalkendskab i Aarhus og omegn. Vi hjælper dig med en personlig, professionel og erfaren rådgivning fra opstart af salget til endelig handel – med størst mulig værdi for dig. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende salgsvurdering.

Vi tror vi på, at nøglen til et godt boligsalg ligger i tillid, tryghed og troværdighed. Som er din lokale og uafhængige ejendomsmægler, ved vi, hvor vigtigt det er at have dig i fokus. Derfor tilrettelægger vi dit boligsalg præcis efter din situation. På den måde får du et godt forløb og en god oplevelse!

8 stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

  • Du betaler ét fast lavt salær inklusiv markedsføring
  • Individuel opfølgning efter alle fremvisninger
  • Du får solgt eller gratis
  • Effektiv online annoncering på Facebook og Instagram
  • Vi kender dit lokalområde som vores egen baghave
  • Din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk og boliga.dk
  • Vi har et stort køberkartotek
  • Vi bruger en professionel boligfotograf, så din bolig præsenteres bedst muligt

Aarhus Mæglerne er det gode valg, hvis du ønsker et boligsalg der bygger på tillid, tryghed og troværdighed.

Book en gratis salgsvurdering eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Læs vores retningslinjer i forbindelse med COVID-19.

Bestil salgsvurdering


Boliger til salg – Lokal og uafhængig ejendomsmægler i Aarhus

Hos Aarhus Mæglerne er vi en lokal ejendomsmægler med et kompetent team af energiske og dynamiske ejendomsmæglere. Vi er ikke en del af en stor landsdækkende kæde, men er i stedet lokalforankret i Aarhus området, og kan derfor agere efter hvad der sker lokalt. Samtidig er vi en uafhængig ejendomsmægler, hvilket kommer til din fordel, vi skal nemlig ikke tilfredsstille samarbejdspartnere i fx en bank eller skaffe kunder hertil. Det betyder, at vi har 100% fokus på at sælge din bolig. Samlet set tror vi på, at du med en lokal og uafhængig ejendomsmægler opnår en mere effektiv salgsproces gennem en tæt og personlig kontakt.

Vi møder dig i øjenhøjde med præcis de kompetencer, du har behov for i dit boligsalg. Aarhus Mæglerne er det gode valg, der sikrer dig tillid, tryghed og troværdighed, når din bolig skal sælges.

Kom godt fra start med dit salg af bolig

Når du skal sælge din bolig, er det en god start at få en vurdering. På den måde får du din boligs værdi at kende. Til en vurdering har du samtidig mulighed for at snakke om, hvad dine forventninger er til et salgsforløb med os. Vi hjælper dig med at afdække, hvilken salgsform og hvilket forløb, der passer til dig. Vi tilrettelægger dit boligsalg efter dine behov og din boligsituation, så du kan føle dig tryg fra til salg til solgt. Som en del af vores service får du også ’’Solgt eller gratis’’, hvormed du kun betaler for vores service, når vi har solgt din bolig.

Vi tilbyder effektiv markedsføring af dit boligsalg

Gennem effektiv markedsføring af din bolig, sikrer vi, at den præsenteres for relevante købere lige der, hvor de er. Vi markedsfører blandt andet din bolig på sociale medier med fængende opslag. Til opslagene udvælger vi billeder, der viser din bolig fra sin bedste side og laver tekstbeskrivelser, der fanger købernes interesse. Med vores markedsføring sikrer vi også, at relevante købere får vist din bolig flere gange. Du kan vælge mellem flere markedsføringspakker. Vores pakker omfatter forskellige mængder af markedsføring på bl.a. sociale medier og Boligsiden. På den måde kan du selv bestemme, hvor meget, du ønsker, at din bolig skal vises for relevante købere. Sælg din bolig hos Aarhusmæglerne.

Salgsvurdering ved salg af bolig

Start dit boligsalg med at bestille en gratis salgsvurdering af din bolig. Til en vurdering kommer en af vores kompetente ejendomsmæglere hjem til dig for at give dig en salgspris og tage en snak med dig om dine ønsker til dit boligsalg. Alle vores ejendomsmæglere er selv bosat i Aarhus og omegn, og de ved, hvilke kvaliteter i dit nærmiljø de skal fremhæve for potentielle købere. Du kan trygt sælge din bolig hos os. Vi glæder os til at hjælpe dig godt fra start i dit boligsalg.

 

Vi er med dig hele vejen

Hele byens lokale ejendomsmægler samlet ét sted. Vi er klar til at hjælpe dig godt videre. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Vi er et dynamisk team, som vil gøre vores ypperste for at give dig en tryg og troværdig oplevelse.

 

 

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg – vi gennemgår det hele fra vurdering til overdragelse. Hos Aarhus Mæglerne tror vi nemlig på, at det bedste boligsalg skabes gennem tillid, tryghed og troværdighed.

 

tilmeld-nyhedsbrev

Hold dig opdateret

Overvejer du at købe eller sælge bolig? Med vores nyhedsbrev bliver du løbende opdateret omkring boligmarkedet – samtidig deler vi ud af mange års erfaring fra ejendomsmæglerbranchen ved at give en lange række tips og tricks til både salg og køb af bolig.