Salg af bolig - Sæt til salg hos Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salg af bolig

En god start

Bestil gratis salgsvurdering

Vi følger udviklingen med COVID-19. Vi holder stadig åbent til vurderinger og fremvisninger. Vi har skrevet et indlæg om vores guidelines. Læs vores retningslinjer for fremvisninger.

Retningslinjer for v𝘂𝗿𝗱𝗲𝗿𝗶𝗻𝗴𝗲𝗿:

  • Ved ankomst til boligen kommer mægleren med hænderne vasket og sprittet af. Vi hilser IKKE med håndtryk, men med et smil 🙂
  • Rundvisning af boligen vil foregå med god afstand mellem mægleren og ejeren
  • Efterfølgende kommunikation vedr. boligen og et evt. salg klares pr. telefon, så det ikke er nødvendigt at sidde ansigt til ansigt

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde det, og lidt til. Vi lytter til dine ønsker og behov og tilrettelægger dit forestående boligsalg derefter. Det kan være, at du vil sælge hurtigt, eller måske vil du se din pris ud fra forskellige scenarier.

Stærke grunde til at vælge Aarhus Mæglerne:

Aarhus Mæglerne er det gode valg, der sikrer dig en tryg, troværdig og professionel oplevelse.
Udfyld formularen nu eller ring til os på tlf. 70 70 79 61.

Bestil salgsvurdering

Hvorfor du skal sættes til salg i 2020?
Til salg skilt - Aarhus Mæglerne

Nå en større og mere præcis målgruppe med dit boligsalg. Vælg en af vores online markedsføringspakker, så din bolig får fuldt udbytte af boligsalget.

Læs mere om status på 2020 salget


Online markedsføringonline markedsføring - aarhus mæglerne

Nå en større og mere præcis målgruppe med dit boligsalg. Vælg en af vores online markedsføringspakker, så din bolig får fuldt udbytte af boligsalget.

Læs mere om online markedsføring


Guide til dit boligsalgBrochure - dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin. Se processen over dit boligsalg hos Aarhus Mæglerne – alt fra din vurdering, hvad du skal gøre klar til salg og din videre, forhandling og købsaftale samt overdragelse.

Se guide til dit boligsalg