Kundeudtalelser - Læs meninger om Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Kundeudtalelser

Thomas Jensen

Aarhus Mæglerne sikrede salget af vores hus på rekordtid. Super professionelle. Jeg og min famile blev hele vejen igennem holdt orienteret.

Thomas JensenSælger af Råhøjvænget 24, Stavtrup, 8260 Viby
Mikkel og Josephine

Vi solgte vores bolig gennem Aarhus Mæglerne. Vi oplevede løbende opfølgning og dialog omkring fremvisninger og interesserede kunder. Anbefaling herfra til Aarhus Mæglerne.

Mikkel og JosephineSælger af Obstruphøjen 30, 8320 Mårslet
Martin Ask

Jeg vil sige stort tak til Aarhus Mæglerne for et fantastisk arbejde. Første gang jeg solgte et hus var for 4 år siden. Her blev det solgt på 10 dage. Denne gang gik det næsten lige så hurtigt, og det var kun, fordi køberen af mit hus skulle have solgt deres lejlighed, at det tog lidt længere tid. Morten Eriksen har igennem hele forløbet fundet den rigtige pris som passede nøjagtig til det enorme køberkartotek, han har liggende. Kommunikationen med ham har været "spot on". Han har fortalt mig præcist, hvad jeg skulle gøre for at få et hurtigt salg. 5 ud af 5 stjerne fra mig! Jeg vender tilbage næste gang, jeg skal sælge mit hus 🙂

Martin AskSælger af Byagervej 4B, 8330 Beder
Lars Sørensen

Aarhus Mæglerne var meget professionelle i håndteringen af boligsalget. De var løsningsorienteret og fandt gode muligheder for at få vores hus solgt. Stor anbefaling herfra.

Lars SørensenSælger af Slethomsvej 1, Pederstrup, 8340 Malling

Skal vi hjælpe dig med at sælge din bolig?

Bestil en gratis salgsvurdering

Niels Christian & Tanja Blittrup

Fantastisk salgsarbejde. I gennem hele forløbet er vi blevet velinformeret om markedsføring og salgsfremmende tiltag. Thomas, Jonas, Søren og Morten får vores varmeste anbefalinger og selvfølgelig hele teamet bag.

Niels Christian & Tanja BlittrupSælger af Vestergårds Allé 90, 8362 Hørning
Kristian Falkesgaard Ørts

Vi har solgt vores lejlighed i Risskov gennem Aarhus Mæglerne. Hele forløbet har været helt forrygende. Rigtig god og hurtig opfølgning ved hver fremvisning. Sagsbehandling ved købsaftale og eftersalg har der heller ikke været noget at sætte en finger på hos Aarhus Mæglerne. Vi vil klart anbefale Aarhus Mæglerne til vores bekendte. 5 stjerner herfra.

Kristian Falkesgaard Ørts Sælger af Borresøvej 29, 2.TV, 8240 Risskov
Knud Hansen

Jeg oplevede en god kommunikation med Aarhus Mæglerne gennem hele salgsforløbet. Alle aftaler blev overholdt som de skulle.
Generelt et yderst tilfredsstillende samarbejde hele vejen. Jeg vil helt sikkert anbefale Aarhus Mæglerne til andre som skal sælge bolig.

Knud HansenSælger af Bygvænget 14, 8340 Malling
Martine Marie og Henrik Jakobsen

Vi har fået en yderst kompetent, hjælpsom, tålmodig, rolig og behagelig behandling af hele salgsforløbet, som vi kun med stor glæde vil se tilbage på. Vi har været fuldstændig trygge og taknemmelige for det behagelige samarbejde og den fine dialog.

Martine Marie og Henrik JakobsenSælger af Stokrosevej 4, 8330 Beder
Charlotte Brandt

Mange tak for venlig, professionel og hurtig håndtering af udfordringerne undervejs i hele forløbet - det har gjort at jeg har følt mig tryg på turen - der jo heldigvis ikke blev så lang

Charlotte BrandtSælger af Egebæksvej 80, 8270 Højbjerg
Kim Winther

Et hurtigt og effektivt salg med Aarhus Mæglerne.

Kim WintherSælger af P.P Ørumsgade 6, st. tv, 8000 Aarhus C
Silas From Christensen

Stærkt salgsarbejde - Klart 5 stjerner
Jeg har solgt ejerlejlighed igennem Aarhus Mæglerne. Jeg har i løbet af de sidste 5 år solgt 4 lejligheder, og forløbet med Aarhus Mæglerne, har været det ultimative. Markedsføringen, tilbagemeldingerne, prisen, og hastigheden har været i top. 5 stjerner herfra.

Silas From ChristensenSælger af Frederiks Alle 75B, 2TH, 8000 Aarhus C
Helle Nedergaard Wistoft

Vi brugte Aarhus Mæglerne til salg af vores hus, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. De har en gejst og et gåpåmod, som er helt perfekt. Respekterer, at man stadig bor i huset, og samler fremvisningerne, så der er mindst mulig gene.
God tilbagemelding, god opfølgning - helt igennem et godt team, som jeg varmt kan anbefale.

Helle Nedergaard WistoftSælger af Allégårdsvej 5, 8230 Åbyhøj
Nicolaj og Patricia

Fra vurdering til overtagelsesdato og alt derimellem håndterede Aarhus Mæglerne alt på et meget højt professionelt niveau. Vi følte, at vi var i trygge hænder med god vejledning under hele processen. Stor ros til alle hos Aarhus Mæglerne!

Nicolaj og PatriciaEngelstoft 151, 8520 Lystrup
Katrine Lindrup Grunnet & Martin Guldmann Nielsen

Vi oplevede, at Aarhus Mæglerne var ekstrem professionelle og leverede over det forventlige. Stor ros til alle mand!

Katrine Lindrup Grunnet & Martin Guldmann NielsenSælger af Veilgårdsparken 208, 8340 Malling
Hans Træholt

Mange tak for et super godt forløb. Vores hus blev solgt på meget kort tid og næsten til den aftalte pris. Det efterfølgende forløb har været smertefrit, og vi har hele tiden følt, at I har styr på sagerne.

Hans TræholtSælger af Grønløkke Alle 104, 8310 Tranbjerg
Ruth Gulev & Sten Hvas Sørensen

Henrik har ydet en overordentlig fin service i forbindelse med salget af vores ejendom. Vores varmeste anbefalinger til Henrik.

Ruth Gulev & Sten Hvas SørensenSælger af Bangsboparken 84, 8541 Skødstrup
Kate Mogensen Lyhne & Thomas Gordon

Super flot arbejde!! Kæmpe anbefaling herfra.

Kate Mogensen Lyhne & Thomas GordonSælger af Østerløkken 136, 8381 Tilst
Claus & Helle Terkelsen

Generelt fin opfølgning og god dialog hele vejen igennem. Så alt i alt en meget positiv oplevelse.

Claus & Helle TerkelsenKøber af Tværvej 4E, 8362 Hørning
Ellen Margrethe Jensen

Henrik var dejlig at arbejde med i forbindelse mit hussalg.

Ellen Margrethe JensenSælger af Stavnsbakken 1, 8240 Risskov
Mona Jensen

Jeg er så tilfreds med hele forløbet, og ikke mindst den følelse af kompetence, professionalisme og ordentlighed fra Aarhus Mæglerne fra start til slut.

Mona JensenSælger af Tværvej 4E, 8362 Hørning
Steffen og Tina Nørager Rasmussen

Vi har været yderst tilfredse fra start til slut. Aarhus Mæglerne sørgede for et hurtigt salg af vores hus, som gjorde at vi kunne nå at købe det hus vi gerne ville have. Det er gået over al forventning. Store og varme anbefalinger herfra.

Steffen og Tina Nørager RasmussenSælger af Mølleparken 33, 8320 Mårslet
Charlotte Abraham

Man føler sig tryg fra start til slut – både som sælger og køber. Det er en følelsesmæssig sag at skulle flytte, og derfor er det dejligt at føle, at man er i gode hænder, og det var ikke kun en følelse - vi er blevet ”båret” igennem først salg og siden køb, og vidste hver gang vi skulle fortage os noget, ville vi få det at vide i god tid. Desuden ved alle ved Aarhus Mæglerne åbenbart alt om alle sager - for du oplever ikke at kontakte dem og få at vide, at den der har din sag har fri så de vender tilbage – nej du får svar, når du kontakter dem – hvad enten det er pr. tlf. eller mail – om det drejer sig om køb eller salg.

Charlotte AbrahamSælger af Skovgårdsvænget 40, 8310 Tranbjerg
Lene og Michael Pless

Vi kan kun anbefale Aarhus Mæglerne! Vi havde et rigtig godt forløb hele vejen, og solgte på kun 11 dage, formentlig også fordi der blev sat den rigtige pris fra start. Dygtige, effektive og venlige mennesker. Stor ros herfra :)

Lene og Michael PlessSælger af Kærgårdsparken 33, 8355 Solbjerg
Michael Jensen og Kiki Nørgaard

Tålmodigheden og den gode stemning var vigtig for os i forbindelse med fremvisningerne, og derudover så oplevede vi at få svar hurtigt på de spørgsmål, vi havde. Vi følte, at vi som købere blev set og taget alvorligt, hvilket vi ikke altid har oplevet andre steder.

Michael Jensen og Kiki NørgaardKøber af Højvangsvej 40, 8260 Viby
Henrik og Maria Lassen

Vi er så glad for, at vi har valgt jer. Bedste service og I er altid i godt humør. Vi vil bruge jer i fremtiden.

Henrik og Maria LassenSælger af Krekærlunds Allé 80, 8340 Malling
Henning og Annette Bjerg

Aarhus Mæglerne solgte vores hus i Viby - professionel rådgivning undervejs.
Det har vi bestemt ikke fortrudt. De kan bestemt anbefales.
Helt nede på jorden til forskel fra de to første firmaer, vi talte med.

Henning og Annette BjergSælger af Rosenvangs Allé 86, 8260 Viby J