Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler | Kontakt os
Menu 70 70 79 61

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig bedst muligt videre. Hvad enten du ønsker en vurdering, en fremvisning eller bare har et spørgsmål angående boligmarkedet er du altid velkommen til at give os et kald. Længere nede på siden kan du møde alle vores medarbejdere samt finde deres direkte kontaktoplysninger.

KONTAKT OPLYSNINGER:

Harald Jensens Plads 1A
8000 Aarhus C
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

Morten Eriksen
Mød Morten Eriksen
Morten Eriksen

Indehaver & ejendomsmægler, MDE


morten@aarhusmaeglerne.dk
51 94 68 29

Jonas Bojsen
Mød Jonas Bojsen
Jonas Bojsen

Butikschef & ejendomsmægler, MDE


jonas@aarhusmaeglerne.dk
50 95 98 14

Mød Morten Eriksen

Morten er indehaver og ejendomsmægler. Energi, proaktivitet og dynamik er i højsædet for Morten igennem hele salgsprocessen. Det er vigtigt, at hele processen forløber perfekt, så kunderne har lyst til at anbefale Aarhus Mæglerne til andre. Morten har mere end 15 års erfaring bag sig som ejendomsmægler i Aarhus. En stor del af Mortens fokus er på, at alle medarbejdere leverer sit ypperste. Morten er opvokset i Beder. I dag bor han i Højbjerg med sin kone, Ann, og deres søn, Jens. Derudover går Morten meget op i fodbold og følger bl.a. AGF tæt.

Mød Jonas Bojsen

Jonas er butikschef og ejendomsmægler. Teamets energibombe med mange års erfaring som ejendomsmægler. Med højt humør styrer Jonas den daglige drift af butikken, hvor han holder et skarpt overblik for at sikre, at alle kunder er i trygge hænder og føler sig godt serviceret. Med sin sociale personlighed er han altid klar på at tage en god snak om lige præcis dine drømme og muligheder. Til daglig bor Jonas i Hørning med sin kæreste og deres to børn. Når weekenden ikke står på arbejde, tager han gerne på jagt med gode venner.

Mød Henrik Tellerup

Henrik står får salg og vurdering, og dette er hans spidskompetencer med 18 års erfaring. Han har et stærkt sælgergen, hvorfor du især vil møde ham på fremvisninger. Humøret er altid højt, og der er altid en vittighed eller to i ærmet. Henrik har et stort kendskab til den nordlige del af Aarhus. Privat har Henrik tidligere boet 20 år i Lystrup. Nu bor han i en nyere villa i Hjortshøj sammen med sin kæreste og har to udeboende børn. Fritiden bliver brugt på cykelture og træning til ironman i den alsidige natur omkring Aarhus.

Mød Lasse Abildgaard

Lasse er salgsrådgiver. Lasse er uddannet finansøkonom og er nu på et lærerigt forløb på vores mæglerakademi. På kontoret hjælper han til med mange forskellige processer, hvorfor han har et godt indblik i de boliger, vi har til salg. Med sit gode humør holder han jævnlig kontakt med vores kunder og følger op på deres spørgsmål. Lasse er en social og aktiv person, og han bruger ofte sin fritid på en omgang fodbold med gutterne eller en god kop kaffe med sine venner.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side