Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler | Kontakt os
Menu 70 70 79 61

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig bedst muligt videre. Hvad enten du ønsker en vurdering, en fremvisning eller bare har et spørgsmål angående boligmarkedet er du altid velkommen til at give os et kald. Længere nede på siden kan du møde alle vores medarbejdere samt finde deres direkte kontaktoplysninger.

KONTAKT OPLYSNINGER:

Harald Jensens Plads 1A
8000 Aarhus C
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

Mød Morten Eriksen

Morten Eriksen er indehaver af Aarhus Mæglerne

Han har over 12 års erfaring bag sig som ejendomsmægler i Aarhus. En stor del af hans fokus er på at få alle handler lukket, og at alle medarbejdere leverer sit ypperste. Morten er en af de tre ejendomsmæglere, du møder, når boligen skal vurderes, ved fremvisninger til potentielle købere og under åbent hus.

Igennem hele salgsprocessen er energi, proaktivitet og dynamik i højsæde for Morten. Samtidig går han meget op i, at alt skal være i orden, og at alle kunder får en ekstremt god behandling, så de har lyst til at anbefale det lille hjertebarn – Aarhus Mæglerne til alle i deres omgangskreds.

Morten er vokset op i Beder. I dag bor Morten i Højbjerg med sin kone Ann, deres søn Jens og de to hunde, Elvis og Vegas.

Mød Jonas Bojsen

Jonas Bojsen er ejendomsmægler

Han har i flere år været mægler i Aarhus Nord og Aarhus Syd. Inden springet til Aarhus Mæglerne var han ved en kædemægler i Lystrup.

Jonas er opvokset på Skanderborg egnen og har et rigtig stort netværk i Hørning og Skanderborg. Med sin sociale personlighed er energiniveauet hos Jonas altid højt. Det betyder rigtig meget for Jonas, at kunderne skal føle sig trygge og godt serviceret efter et møde med ham. Med bl.a. disse egenskaber er han i gang med en spændende karriere hos os. Til daglig bor Jonas i Hørning med sin kæreste, Sara og deres to børn.

Mød Thomas Lignell

Thomas er ejendomsmægler

Thomas er en yderst erfaren ejendomsmægler som med 17 år i branchen virkelig kan sit kram. Han brænder for de personlige relationer med kunderne, og sætter en ære i at levere en stærk service.

Tidligere har Thomas også arbejdet i byggebranchen og har taget en masse god erfaring med herfra.

Thomas er født og opvokset i Hørning, men bor i dag i Stavtrup med sin kone og tre børn. Når Thomas ikke er på fart som ejendomsmægler, elsker han at cykle mountainbike i skovområderne omkring Aarhus.

Mød Henrik Tellerup

Henrik Tellerup står for salg og vurdering

Henrik blev en del af vores team af engagerede og motiverede medarbejdere i 2018. Han er skarp indenfor salg og vurdering med over 10 års erfaring fra en kædemægler i Lystrup. Du vil møde Henrik ude i marken på vurderinger, fremvisninger og åbent hus arrangementer. Humøret er altid højt, og der er altid en vittighed eller to i ærmet.

Henrik har et stort kendskab til den nordlige del af Aarhus. Udover arbejdet har han været bosiddende i Lystrup i 20 år. Nu bor han i en nyere villa i Hjortshøj sammen med sin kæreste og har to udeboende børn, Jesper og Lise.

Fritiden bliver brugt på cykel- og løbeture i Hjortshøjs skønne omgivelser.

Mød Niels Dyhr

Niels Dyhr står for salg og vurdering
 
25 års salgserfaring taler sit tydelige sprog. Niels er yderst kompetent og kan virkelige sit kram. De mange års erfaring gør, at du her virkelig får et stærkt lokalkendskab i hele Aarhus og omegn.

Niels sætter en ære i at alle skal være glade og tilfredse, hvorfor han altid er klar til at give 110% for at yde dig den bedste mulige service.

Niels har hele sit liv boet omkring Aarhus. Han er vokset op i Viby og bor dag i Beder med sin kæreste og deres sammenbragte børn.

Mød Søren Buch

Søren Buch er vores sagsbehandler

Søren har 20 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, så vi kan betegne ham som en meget stabil og solid sagsbehandler. Han er en rigtig god holdspiller i vores team og har styr på kontoret som sekretariatschef, mens vi andre er i marken for at sælge boliger.

Du vil møde Søren, når vi alle kommer ud og ser boligen. For Søren er det vigtigt for ham at se, hvilke boliger vi sælger. Ved udarbejdelsen af en salgsopstilling vil Søren kontakte dig for diverse dokumenter, samt når købsaftalen er klar, står Søren på spring igen.

Han er opvokset i Mårslet og bor i dag i Beder med sin familie, som består af Trine og hans 2 sønner, Oliver og Marcus.

Mød Simon Kristensen

Simon er online marketing- og kommunikationsmedarbejder

Simon er uddannet professionsbachelor i international handel og markedsføring. I forbindelse med sin uddannelse var han i praktik ved os, og er nu ansat som online marketing- og kommunikationsmedarbejder. I jagten på en stærkere online tilstedeværelse spiller Simon en vigtig rolle omkring vores hjemmeside og de sociale medier, hvor han sammen med Tine udvikler idéer til relevante indhold for dig. Med sin kompetencer omkring produktion og redigering af video er han samtidig med til, at give vores online liv en ny dimension.

Når Simon ikke er på arbejde nyder han livet med venner og familie, ligesom han ikke går af vejen for en god fodbold- eller tenniskamp. Han er opvokset i Midtjylland, men bor i dag i Aarhus C med sin kæreste Mette.

Mød Karoline Lykke

Karoline er kommunikationsmedarbejder

Karoline er kommunikationsmedarbejder Karoline studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I forbindelse med sit sidste praktikforløb arbejder hun hos os for at blive klogere på markedsføring og kommunikation i ejendomsmæglerbranchen. Hun er en ægte sprognørd og har øje for detaljen, når hun skriver fængende boligtekster, blogindlæg og udarbejder indhold til sociale medier.

Med sine stærke kompetencer inden for strategisk kommunikation skal hun i samarbejde med Simon styrke vores tilstedeværelse, så du kommer til at kende endnu bedre til Aarhus Mæglerne. Når Karoline ikke er på kontoret, udfolder hun sine gastronomiske evner i køkkenet eller nyder det lokale byliv i Aarhus C med sine venner. Hun er oprindeligt fra Horsens, men bor i dag i Aarhus C med tre roomies.

Mød Emil Vigen

Emil er studentermedhjælper

Emil er i gang med at uddanne sig som finansbachelor. I forbindelse med sin uddannelse hjælper han til hos os.

Han fungerer som blæksprutten på kontoret, og hjælper alle, hvad enten der er tale om markedsføringsmæssige- eller administrative ejendomsmægler opgaver.

Når Emil ikke er på arbejde, spiller han fodbold og bruger tid med venner og kæreste. Emil kommer fra Aabenraa, men bor i dag på Aarhus Ø med kæresten og hunden Todd.

Mød Oliver Aagaard

Oliver er i gang med at uddanne sig som markedsføringsøkonom. I forbindelse med sin uddannelse hjælper han til hos os.

Han fungerer som et ekstra sæt hænder i markedsføringsafdelingen, og hjælper til med kampagneopsætning og andre markedsføringsmæssige- opgaver.

Når Oliver ikke er på arbejde, bruger tiden med venner og kæresten. Oliver kommer fra Skødstrup, men bor i dag på Trøjborg med en kammerat.

Mød Lucas Tindbæk

Lucas er i gang med at uddanne sig til finansøkonom. I forbindelse med sin uddannelse er han i praktik hos os for at bliver klogere på ejendomsmæglerverdenen.

På kontoret fungerer han som et ekstra sæt hænder, og hjælper til i alle processerne omkring et boligsalg.

Lucas er en social og aktiv person, så når han ikke er på arbejde tilbringer han meget tid med vennerne. Her står den ofte på en omgang paddeltennis eller en god kop kaffe. Han går desuden meget op i fodbold, og så vinterbader han hver weekend (når årstiden tillader det).

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side