Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler | Kontakt os
Menu 70 70 79 61

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig bedst muligt videre. Hvad enten du ønsker en vurdering, en fremvisning eller bare har et spørgsmål angående boligmarkedet er du altid velkommen til at give os et kald. Længere nede på siden kan du møde alle vores medarbejdere samt finde deres direkte kontaktoplysninger.

KONTAKT OPLYSNINGER:

Harald Jensens Plads 1A
8000 Aarhus C
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

Mød Morten Eriksen

Morten er indehaver og ejendomsmægler. Energi, proaktivitet og dynamik er i højsædet for Morten igennem hele salgsprocessen. Det er vigtigt, at hele processen forløber perfekt, så kunderne har lyst til at anbefale Aarhus Mæglerne til andre. Morten har mere end 18 års erfaring bag sig som ejendomsmægler i Aarhus. En stor del af Mortens fokus er på, at alle medarbejdere leverer sit ypperste. Morten er opvokset i Beder. I dag bor han i Højbjerg med sin kone, Ann, og deres søn, Jens. Derudover går Morten meget op i fodbold og følger bl.a. AGF tæt.

Mød Morten Ilsøe Kjeldsen

Morten Kjeldsen er uddannet økonom med speciale i salg og marketing. Hvis han skal beskrives, så gør han en dyd ud af kundetilfredshed samt hele kunderejsen. Han går op i godt købmandskab, gennemsigtighed og sidst men ikke mindst at gøre tingene ordenligt og grundigt

Morten har mere end 10 års erfaring indenfor salg. 

Morten er en holdspiller og som han selv siger det “Hvis du skal sælge noget, er jeg ikke den værste at have med på dit hold”.

Mød Jonas Bojsen

Jonas er ejendomsmægler. Teamets energibombe med mange års erfaring som ejendomsmægler. Med højt humør går Jonas forrest og er firmaets mand. Han holder et skarpt overblik for at sikre, at alle kunder er i trygge hænder og føler sig godt serviceret. Med sin sociale personlighed er han altid klar på at tage en god snak om lige præcis dine drømme og muligheder. Til daglig bor Jonas i Hørning med sin kæreste og deres to børn. Når weekenden ikke står på arbejde, tager han gerne på jagt med gode venner.

Mød Henrik Tellerup

Henrik står får salg og vurdering, og dette er hans spidskompetencer med 20 års erfaring. Han har et stærkt sælgergen, hvorfor du især vil møde ham på fremvisninger. Humøret er altid højt, og der er altid en vittighed eller to i ærmet. Henrik har et stort kendskab til den nordlige del af Aarhus. Privat har Henrik tidligere boet 20 år i Lystrup. Nu bor han i en nyere villa i Hjortshøj sammen med sin kæreste og har to udeboende børn. Fritiden bliver brugt på cykelture og træning til ironman i den alsidige natur omkring Aarhus.

Mød Julie Due Bonde

Julie er vores sagsbehandler og står for at køre handlerne sikkert i mål. Julie arbejder meget struktureret, og sætter en ære i at vores kunder får en rigtig god oplevelse omkring alle de emner ved en bolighandel, som man typisk ikke kender særlig meget til – så emner der hedder købsaftale, skøde, refusionsopgørelse og tinglysning – her er det Julie I skal gå til.

Julie bor i Malling med sin. mand Søren og sine 2 drenge – Marius og Walter. Og når arbejdet ikke kalder, så er det god motion, basketball og hygge med familie og venner, som Julie værdsætter.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side