Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler | Kontakt os
Menu 70 70 79 61

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig bedst muligt videre. Hvad enten du ønsker en vurdering, en fremvisning eller bare har et spørgsmål angående boligmarkedet er du altid velkommen til at give os et kald. Længere nede på siden kan du møde alle vores medarbejdere samt finde deres direkte kontaktoplysninger.

KONTAKT OPLYSNINGER:

Harald Jensens Plads 1A
8000 Aarhus C
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

Mød Morten Eriksen

Morten er indehaver og ejendomsmægler

Energi, proaktivitet og dynamik er i højsædet for Morten igennem hele salgsprocessen. Det er vigtigt, at hele processen forløber perfekt, så kunderne har lyst til at anbefale Aarhus Mæglerne til andre.

Morten har mere end 14 års erfaring bag sig som ejendomsmægler i Aarhus. En stor del af Mortens fokus er på, at alle medarbejdere leverer sit ypperste.

Morten er opvokset i Beder. I dag bor han i Højbjerg med sin kone, Ann, og deres søn, Jens. Derudover går Morten meget op i fodbold og følger bl.a. AGF tæt.

Mød Jonas Bojsen

Jonas er butikschef & ejendomsmægler

Teamets energibombe med mange års erfaring som ejendomsmæglerMed højt humør styrer Jonas den daglige drift af butikken, hvor han holder et skarpt overblik for at sikre, at alle kunder er i trygge hænder og føler sig godt serviceret.

Med sin sociale personlighed er han altid klar på, at tage en god snak om lige præcis dine drømme og muligheder.  

Til daglig bor Jonas i Hørning med sin kæreste og deres to børn. Når weekenden ikke står på arbejde, tager han gerne på jagt med gode venner. 

Mød Thomas Lignell

Thomas er ejendomsmægler

Med +20 års erfaring som ejendomsmægler ved Thomas alt der er værd at vide om et boligsalg. Han brænder for de personlige relationer med kunderne og sætter en ære i at levere en stærk service.

Tidligere har Thomas også arbejdet i byggebranchen, hvorfor han også fungerer som bygherrerådgiver.

Thomas er født og opvokset i Hørning, men bor i dag i Stavtrup med sin kone og tre børn. Når Thomas ikke er på farten som ejendomsmægler, elsker han at cykle mountainbike i skovområderne omkring Aarhus.

Mød Henrik Tellerup

Henrik står for salg og vurdering

Salg og vurdering er Henriks spidskompetencer med 15 års erfaring. Han har et stærkt sælgergen, hvorfor du især vil møde ham på fremvisninger. Humøret er altid højt, og der er altid en vittighed eller to i ærmet.

Henrik har et ekstra stort kendskab til den nordlige del af Aarhus. Privat har Henrik tidligere boet 20 år i Lystrup. Nu bor han i en nyere villa i Hjortshøj sammen med sin kæreste og har to udeboende børn.

Fritiden bliver brugt på cykelture i den alsidige naturomkring Aarhus.

Mød Pernille Schulze

Pernille står for salg og vurdering

For Pernille er boliger ikke blot en interesse, men en passion. Hun brænder for at skabe personlige relationer med kunderne, hvor hun gør det til sin fornemmeste opgave at lytte til deres ønsker.   

Med sit gode humør ser hun muligheder frem for begrænsninger,  hun kan komme med ideer og hjælpe kunderne på vej mod deres drømmehjem. Du er derfor i trygge hænder, når du møder hende på vurderinger og fremvisninger.  

Pernille har boet en årrække i Schweiz, men er i dag bosat i Skæring med sin mand og deres tre børn.  

Mød Niels Dyhr

Niels står for salg og vurdering
 
25 års salgserfaring taler sit tydelige sprog. Niels er yderst kompetent og kan virkelige sit kram. De mange års erfaring gør, at du her virkelig får et stærkt lokalkendskab i hele Aarhus og omegn.

Niels sætter en ære i at alle skal være glade og tilfredse, hvorfor han altid er klar til at give 110% for at yde dig den bedste mulige service.

Niels har hele sit liv boet omkring Aarhus. Han er vokset op i Viby og bor dag i Beder med sin kæreste og deres sammenbragte børn.

Mød Søren Buch

Søren er sagsbehandler

Her er din bolighandel altid i sikre hænder. Med mere end 20 års erfaring har Søren styr på alt vedrørende sagsbehandling. Han er en rigtig god holdspiller og er altid klar til at besvare spørgsmål.

Når du sætter din bolig til salg, vil Søren kontakte dig for diverse dokumenter. Ligesom han igen står klar når der er fundet en køber, og købsaftalen skal laves.

Han er opvokset i Mårslet og bor i dag i Beder med sin familie, som består af kæresten, Trine, og hans to sønner, Oliver og Marcus.

Mød Simon Kristensen

Simon er marketingchef

Når din bolig skal sælges, foregår det meste online. Her ved Simon alt, der er værd at vide om, hvordan din bolig bedst muligt når ud til den potentielle målgruppe på platforme som fx Facebook, Instagram og Google.

Med sine kompetencer omkring video er han samtidig med til at give vores online liv en ekstra dimension.

Simon er opvokset i Midtjylland, men har boet mange år i Aarhus. Han bor i dag sammen med kæresten, Mette, og deres to børn.

Mød Karoline Lykke

Karoline er kommunikationsmedarbejder

Karoline er kommunikationsmedarbejder Karoline studerer Kommunikation på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I forbindelse med sit sidste praktikforløb arbejder hun hos os for at blive klogere på markedsføring og kommunikation i ejendomsmæglerbranchen. Hun er en ægte sprognørd og har øje for detaljen, når hun skriver fængende boligtekster, blogindlæg og udarbejder indhold til sociale medier.

Med sine stærke kompetencer inden for strategisk kommunikation skal hun i samarbejde med Simon styrke vores tilstedeværelse, så du kommer til at kende endnu bedre til Aarhus Mæglerne. Når Karoline ikke er på kontoret, udfolder hun sine gastronomiske evner i køkkenet eller nyder det lokale byliv i Aarhus C med sine venner. Hun er oprindeligt fra Horsens, men bor i dag i Aarhus C med tre roomies.

Mød Emil Vigen

Emil er studentermedhjælper

Emil er i gang med at uddanne sig som finansbachelor. I forbindelse med sin uddannelse hjælper han til hos os.

Han fungerer som blæksprutten på kontoret, og hjælper alle, hvad enten der er tale om markedsføringsmæssige- eller administrative ejendomsmægler opgaver.

Når Emil ikke er på arbejde, spiller han fodbold og bruger tid med venner og kæreste. Emil kommer fra Aabenraa, men bor i dag på Aarhus Ø med kæresten og hunden Todd.

Mød Lucas Tindbæk

Lucas er salgsrådgiver

Lucas er uddannet finansøkonom og er nu på et lærerigt forløb på vores mæglerakademi, hvormed han i 2023 står som færdiguddannet ejendomsmægler.

På kontoret hjælper han til i alle processer om et boligsalg, hvor han har et godt indblik i de boliger, vi har til salg. Med sit gode humør holder han jævnlig kontakt med vores kunder og følger op på deres spørgsmål.

Lucas er en social og aktiv person, og han bruger ofte sin fritid på en omgang padeltennis eller en god kop kaffe med sine venner. Han går desuden meget op i fodbold, og så vinterbader han hver weekend (når årstiden tillader det).

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side