Aarhus Mæglerne er din lokale ejendomsmægler | Kontakt os
Menu 70 70 79 61

Vi er klar til at hjælpe dig

Vi sidder klar ved telefonen til at hjælpe dig bedst muligt videre. Hvad enten du ønsker en vurdering, en fremvisning eller bare har et spørgsmål angående boligmarkedet er du altid velkommen til at give os et kald. Længere nede på siden kan du møde alle vores medarbejdere samt finde deres direkte kontaktoplysninger.

KONTAKT OPLYSNINGER:

Harald Jensens Plads 1A
8000 Aarhus C
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk

Mød Morten Eriksen

Morten er indehaver og ejendomsmægler Energi, proaktivitet og dynamik er i højsædet for Morten igennem hele salgsprocessen. Det er vigtigt, at hele processen forløber perfekt, så kunderne har lyst til at anbefale Aarhus Mæglerne til andre. Morten har mere end 15 års erfaring bag sig som ejendomsmægler i Aarhus. En stor del af Mortens fokus er på, at alle medarbejdere leverer sit ypperste. Morten er opvokset i Beder. I dag bor han i Højbjerg med sin kone, Ann, og deres søn, Jens. Derudover går Morten meget op i fodbold og følger bl.a. AGF tæt.

Mød Jonas Bojsen

Jonas er butikschef og ejendomsmægler. Teamets energibombe med mange års erfaring som ejendomsmægler. Med højt humør styrer Jonas den daglige drift af butikken, hvor han holder et skarpt overblik for at sikre, at alle kunder er i trygge hænder og føler sig godt serviceret. Med sin sociale personlighed er han altid klar på at tage en god snak om lige præcis dine drømme og muligheder. Til daglig bor Jonas i Hørning med sin kæreste og deres to børn. Når weekenden ikke står på arbejde, tager han gerne på jagt med gode venner.

Mød Henrik Tellerup

Henrik står får salg og vurdering Salg og vurdering er Henriks spidskompetencer med 15 års erfaring. Han har et stærkt sælgergen, hvorfor du især vil møde ham på fremvisninger. Humøret er altid højt, og der er altid en vittighed eller to i ærmet. Henrik har et ekstra stort kendskab til den nordlige del af Aarhus. Privat har Henrik tidligere boet 20 år i Lystrup. Nu bor han i en nyere villa i Hjortshøj sammen med sin kæreste og har to udeboende børn. Fritiden bliver brugt på cykelture i den alsidige naturomkring Aarhus.

Mød Pernille Schulze

Pernille står for salg og vurdering For Pernille er boliger ikke blot en interesse, men en passion. Hun brænder for at skabe personlige relationer med kunderne, hvor hun gør det til sin fornemmeste opgave at lytte til deres ønsker. Med sit gode humør ser hun muligheder frem for begrænsninger, så hun kan hjælpe kunderne på vej mod deres drømmehjem. Du er derfor i trygge hænder, når du møder hende på vurderinger og fremvisninger. Pernille har boet en årrække i Schweiz, men er i dag bosat i Skæring med sin mand og deres tre børn.

Mød Søren Buch

Søren er sagsbehandler. Her er din bolighandel altid i sikre hænder. Med mere end 20 års erfaring har Søren styr på alt vedrørende sagsbehandling. Han er en rigtig god holdspiller og altid klar til at besvare dine spørgsmål. Når du sætter din bolig til salg, vil Søren kontakte dig for diverse dokumenter. Ligesom han igen står klar, når der er fundet en køber, og købsaftalen skal laves. Han er opvokset i Mårslet og bor i dag i Beder med sin familie, som består af kæresten, Trine, og hans to sønner, Oliver og Marcus.

Mød Emil Vigen

Emil er salgsrådgiver. Emil er uddannet finansbachelor. Ligesom Lucas er han nu en del af vores mæglerakademi, og er færdiguddannet som ejendomsmægler i løbet af 2022. Med sin proaktive tilgang sørger Emil bl.a. for at der altid bliver fulgt godt op på de potentielle købere som har bestilt salgsmateriale eller fremvisning. Når Emil ikke er på arbejde, spiller han fodbold og bruger tid med venner og kæreste. Emil kommer fra Aabenraa, men bor i dag på Aarhus Ø med kæresten og hunden Todd.

Mød Lucas Tindbæk

Lucas er salgsrådgiver. Lucas er uddannet finansøkonom og er nu på et lærerigt forløb på vores mæglerakademi, hvormed han i 2023 står som færdiguddannet ejendomsmægler. På kontoret hjælper han til med mange forskellige processer, hvorfor han har et godt indblik i de boliger, vi har til salg. Med sit gode humør holder han jævnlig kontakt med vores kunder og følger op på deres spørgsmål. Lucas er en social og aktiv person, og han bruger ofte sin fritid på en omgang padeltennis eller en god kop kaffe med sine venner.

Mød Julie Märcher Mikkelsen

Julie er praktikant. Julie er markedsføringsøkonomistuderende på fjerde semester, og er på nuværende tidspunkt i praktik i marketingafdelingen hos Aarhus Mæglerne, for at opnå kompetencer inden for målrettet markedsføring. Her hjælper hun med diverse opgaver, herunder annonceringer på SoMe, for at skabe en større kendskab til Aarhus Mæglerne. Julie kommer fra Ikast, men er nu bosat i Øgaderne med en veninde. Når hun ikke er på kontoret, er hun sammen med sine veninder, helst med et glas vin i hånden.

Mød Louise Arentoft Andersen

Louise er markedsføringsøkonomistuderende og er på nuværende tidspunkt i praktik hos Aarhus Mæglerne som en del af uddannelsen, for at få kompetencer i forbindelse med målrettet kommunikation. Louise arbejder tæt sammen med Julie, hvor de løser forskellige marketingopgaver herunder annonceringer, for at skabe en større kendskab til Aarhus Mæglerne. Louise kommer oprindeligt fra Skanderborg, men bor nu midt i Aarhus. Når hun ikke er på kontoret, nyder hun Aarhus´ byliv med kæreste eller veninder.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side