Skal jeg sætte til salg skilt op ved boligen? - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten Hvor hurtigt kan bolig sættes til salg igen? - Aarhus Mæglerne

Skal jeg sætte til salg skilt op ved boligen?

Der er rigtig mange som er på boligjagt. Vi ser ofte, at de fysisk tager ud og ser på specifikke områder, og om der er nogle interessante boliger til salg i nærheden. Derfor er det en kæmpe fordel for dig, som sælger, at have et til salg skilt ved din bolig. Det giver synlighed om din bolig. Samtidig kan naboen eller genboen have bekendte som ønsker at bo i området, så et synligt skilt vil helt klart øge salget af din bolig. Vi får ofte opkald fra interesserede købere, som ser et til salg skilt, men endnu ikke kan se boligen på nettet. Enten kommer boligen til salg indenfor få dage eller også har vi den pågældende bolig som et skuffesalg.

Synlighed på nettet giver størst opmærksomhed

At få din bolig online på boligsiden.dk og boliga.dk giver altid mest muligt eksponering af din bolig. Når boligjagten er igang, er folk meget hurtige til at tjekke diverse boligsider. Fakta er bare at folk også sætter sig i bilen og kører ud til populære områder og den vej igennem ser et til salg skilt. Det giver et tydeligt signal om, at din bolig er kommet på boligmarkedet. Det kan derfor være med til at sprede budskabet.

Når boligen endelig bliver solgt, er det ligeledes en god idé at få et solgt skilt op ved din bolig. Så kan folk se, at din bolig ikke længere er tilgængelig på markedet. Du kan være sikker på at folk i området holder øje med hvor lang liggetid din bolig endte med at have.

SE OGSÅ: Hvad er et skuffesalg?

Hør ejendomsmægler Jonas Bojsen fortælle om, hvorfor det er en god ide med et til salg og solgt skilt:

Hjælper det at sætte et til salg skilt op ved min bolig?

Svaret på dette er helt klart JA! Vi har ofte kunder, som ringer ind angående en bolig, fordi de har set, at den er til salg, før at den overhovedet er blevet markedsført på nettet. Derfor er det en god måde, hvorpå du som sælger hurtigt får frem, at din bolig er til salg.

Hvis du ønsker at læse mere om hele processen omkring dit boligsalg, kan du læse i vores guide, hvor du får et tydeligt overblik over salget af din bolig.

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side