Et samlet boligsalg- og køb gav et nemt og trygt forløb - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Et samlet boligsalg- og køb gav et nemt og trygt forløb

Jakob og Ida slog to fluer med et smæk. De købte både drømmeboligen, og solgte samtidig deres daværende bolig på H.C. Ørsteds Vej i Viby. Begge dele med hjælp fra Aarhus Mæglerne. Det gav dem et nemt forløb, hvor de kunne rette både information og spørgsmål til samme ejendomsmægler. 

Et hus blev købt, og et hus blev solgt

Da sælgerne af H.C. Ørsteds Vej 39A, Ida og Jakob, fandt deres nye bolig til salg ved Aarhus Mæglerne, skulle de samtidig have solgt deres nuværende. Ud fra et godt ry og en god behandling valgte de derfor at samle både deres boligkøb og boligsalg samme sted. Jakob fortæller: 

’’Vi så Aarhus Mæglerne på Boliga, hvor de havde det hus til salg, vi gerne ville købe. En af mine tidligere kollegaer havde brugt Aarhus Mæglerne til at sælge sit hus, og han var rigtig glad for oplevelsen. Så kvæg det gode ry, og at vi følte os supergodt behandlet fra starten af, så valgte vi også Aarhus Mæglerne til at sælge vores bolig.’’

Ved at samle boligsalg– og køb ved Aarhus Mæglerne fik parret en nem proces, hvor de kun skulle henvende sig ét sted. Og som en småbørnsfamilie sparrede det parret for både tid og besvær: 

’’Det har været nemt at samle både køb og salg ved samme mægler i den forstand, at vi har haft få personer, vi skulle have kontakt med. Det var dejligt nemt, at vi ikke skulle dele information på tværs af forskellige ejendomsmæglerfirmaer. For det der med, at man skal have styr på både den ene og den anden overtagelse, mens man står og skal pakke et hus til fire ned, så har det jo bare været supernemt at vide, at når det havde noget med enten salg eller køb at gøre, så var det bare Aarhus Mæglerne, man skulle have fat i.’’, forklarer Jakob. 

Hensyn og hurtig respons gav en tryg proces

Når boligsalg– og køb bliver samlet ved samme mægler, bliver kommunikationen samlet et sted. Det betød blandt andet, at Jakob og Ida bedre kunne planlægge flytning og overtagelse.

’’Det gjorde det nemt for os at holde både køb og salg samlet ved Aarhus Mæglerne. De kunne jo tage hensyn til, at tingene passede nogenlunde sammen i tidsperspektivet. Vi slap hvert fald for mange af de ting, der for en småbørnsfamilie kan give helt grå hår.’’, fortæller Jakob. 

Parret peger samtidig på, at det også gav dem en tryg proces, fordi deres spørgsmål kunne rettes samlet til Aarhus Mæglerne, hvor de hurtigt fik svar. 

’’De gange, hvor der har været noget, vi var i tvivl om eller lidt usikre på, der har vi fået hurtige og præcise svar. Og det gælder både med sælgere såvel som sagsbehandlere, som var så søde og pædagogiske at snakke med, når man nu ikke selv har den helt store forstand på bolighandel. Vi har bare været glade for Aarhus Mæglerne hele vejen igennem’’, uddyber Jakob. 

Boligsalg- og køb i Aarhus og omegn samlet ét sted 

Hos Aarhus Mæglerne sælger vi boliger i hele Aarhus og omegn. Det giver os mulighed for både at hjælpe dig med at sælge din nuværende bolig og købe dit næste hjem ét sted. En ydelse, der skiller os ud fra branchens øvrige ejendomsmæglere. Butikschef, Jonas Bojsen, fortæller: 

’’Hvis man som boligsælger ønsker at sælge sin bolig i fx Viby, og har udset sig en bolig, vi har til salg i fx Beder, så gør vores brede og lokale dækning af Aarhus og omegn, at vi kan samle hele processen hos os. Det gør det nemt for sælgerne, da de kun skal henvende sig et sted. Det er samtidig også nemt for os, da vi kan planlægge og strukturere handlen, så det går bedst muligt op for alle parter. Det gør processen lettere, fordi vi ikke skal vente på information eller oplysninger fra andre ejendomsmæglere, da vi blot kan håndtere sagen internt. Det er der mange af vores kunder, som er glade for, og det er H.C. Ørsteds Vej 39A et rigtig godt eksempel på.’’

Går du med salgstanker? Lad os kigge forbi til en boligsnak. Du kan bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering her

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side