Skuffesalg sikrede køber til Lundshøjgårdsvej 28 i Malling - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Skuffesalg sikrede køber til Lundshøjgårdsvej 28 i Malling

En centralt beliggende villa i Malling. Et boligsultent køberkartotek. Da Helle satte sin villa til salg hos Aarhus Mæglerne, blev den solgt diskret og effektivt som skuffesalg. 

Rygterne om hurtigt salg holdt stik

Helles villa på Lundshøjgårdsvej 28 i Malling var blevet for stor. Hun valgte derfor at sætte den til salg som skuffesalg. Helle fortæller:

’’Jeg valgte Aarhus Mæglerne til at sælge min bolig, da jeg havde set deres skilte i lokalområdet i Malling, og jeg havde hørt rygter om, at de var hurtige til at sælge boliger.’’ 

Og rygterne viste sig at være sande. Efter 6 fremvisninger til køberkartotekskunder, slog en forelsket køber til og sikrede sig Lundshøjgårdsvej 28 som sit nye hjem. 

’’Oplevelsen var fremragende, hvor der blev reageret hurtigt og ageret effektivt i beslutningsprocesser, mens mæglerne var venlige. Det var samlet set en perfekt proces at sælge min bolig gennem Aarhus Mæglerne.’’, fortæller Helle om oplevelsen.

Stor efterspørgsel i Malling fra køberkartotek

Et køberkartotek er et kartotek, som ejendomsmæglere bruger til at holde styr på kunder, der ønsker at købe en bolig. Køberne i køberkartoteket er dermed aktive boligsøgende, der ønsker at få tilsendt boliger, der passer til deres kriterier. Ved at være en del af et køberkartotek kan de samtidig være et skridt foran, da ejendomsmæglere ofte sender boliger ud til sit køberkartotek før, boligen kommer online. 

Hos Aarhus Mæglerne har vi et stort og aktivt køberkartotek, som vi holder løbende kontakt med. Herfra oplever vi stor interesse fra købere, der ønsker at bosætte sig i Malling. Indehaver, Morten Eriksen, fortæller:

’’Vi oplever lige nu, at der er mange købere i Malling, som henvender sig til os og gerne vil skrives op i vores køberkartotek. De føler måske ikke, at det tilgængelige udvalg af boliger er interessant for dem, så vi lytter til deres ønsker, og lige så snart vi får noget til salg, der passer til deres kriterier, så sender vi det til dem. Det er meget effektivt, da vi dermed på forhånd har en række potentielle købere klar til vores boligsælgere i Malling. Så får sælgerne et hurtigt boligsalg, og køberne får deres drømmebolig. Det er Lundshøjgårdsvej 28 et godt eksempel på.’’ 

Går du også med salgstanker? Hos Aarhus Mæglerne står vi klar til at hjælpe dig med en gratis vurdering af din bolig. Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular, eller ringe til os på tlf. 70 70 79 61 for en uforpligtende boligsnak. 

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side