Risvangen 14 solgt på få dage som skuffesalg - Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61
Til oversigten

Risvangen 14 solgt på få dage som skuffesalg

En hyggelig 70’er villa. En forelsket køber. Et hurtigt boligsalg. Mere simpelt kan oplevelsen for Per og Ulla Jensen ikke beskrives. Parret valgte os hos Aarhus Mæglerne til salget af deres rækkehus på Risvangen 14 i Hørning. Og det var en glædelig oplevelse. Deres bolig blev sat til salg som skuffesalg, og efter få dage var rækkehuset solgt. 

Hurtigt og effektivt skuffesalg i Hørning

I april måned i år kontaktede Per og Ulla Jensen os ved Aarhus Mæglerne, da de ønskede at sætte deres rækkehus på 110 kvm i Hørning til salg. De valgte at sælge deres hjem som et skuffesalg, hvor vi dermed ikke markedsfører deres bolig på fx Boligsiden og sociale medier. I stedet viste vi boligen for vores køberkartotek, og det krævede ikke mere end én fremvisning, før en køber kunne se frem til at kalde Risvangen 14 for hjem. Per og Ulla Jensen var meget glade for salgsoplevelsen. De fortæller: 

’’Vi er glade for, at vi valgte Aarhus Mæglerne. De solgte vores hus meget hurtigt, og de var rigtig gode til at give os information om, hvordan det gik med salget. Det har været en god oplevelse for os, og der ikke er noget, der kunne have været bedre.’’

Relationen startede online

Per og Ulla Jensen stødte første gang på Aarhus Mæglerne online. De havde set flere af vores videoer, hvor vi viser, hvilke boliger vi har solgt i Hørning. De havde samtidig lagt mærke til os i deres lokalmiljø, og derfor vidste de, at det var os ved Aarhus Mæglerne, de ville have til at sælge deres hjem. 

’’Vi valgte Aarhus Mæglerne til at sælge vores rækkehus, da vi havde set flere af deres videoer fra Hørning, hvor vi kunne se, at de er gode til sælge boliger her. Vi kunne også se dem rundt omkring i byen, så det gav god mening for os at få deres hjælp til vores boligsalg.’’, fortæller ægteparret. 

Høj interesse for skuffesalg i Hørning

Hos Aarhus Mæglerne oplever vi en stigende interesse fra købere, der ønsker at bosætte sig i Hørning. Vi har derfor et voksende køberkartotek, hvor flere og flere købere ønsker at blive kontaktet af os, når vi får noget til salg, der vil være noget for dem. At sætte sin bolig til salg som skuffesalg kan derfor være en effektiv måde at sælge bolig på, da boligen ikke opnår liggetid, mens den vises for købere, der allerede har interesse for området. Butikschef hos Aarhus Mæglerne, Jonas Bojsen, fortæller: 

’’Hørning er en attraktiv by at bo i, og det oplever vi, at der er flere og flere par og familier, som får øjnene op for. Hos Aarhus Mæglerne oplever vi samtidig, at efterspørgslen er så stor i området, at det har fået boligpriserne til at stige. Der er derfor mange boligsælgere i Hørning, som kommer ud med et fint afkast, mens deres bolig bliver solgt hurtigt. Det er Risvangen 14 et godt eksempel på.’’

Jonas er din lokale ejendomsmægler i Hørning, hvor han også selv er bosat. Og ja. Han vil rigtig gerne hjælpe dig med at sælge din bolig. Du kan kontakte ham på tlf. 70 70 79 61 eller bestille en gratis og uforpligtende salgsvurdering ved at udfylde vores kontaktformular her

Kontakt os

Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik
Log ind på Min side