Salg af dødsbo? Bestil vurdering hos Aarhus Mæglerne
Menu 70 70 79 61

Salgsvurdering ved dødsbo

Lad os hjælpe dig med at komme bedst muligt videre. At sælge et dødsbo er en bevægende proces, da boligen ofte har været i familien i længere tid, og derfor har I en mere følelsesmæssig tilknytning til boligen. Det er en proces, der skal gribes rigtig an. Vi oplever, at der er flere faktorer i spil end under et almindeligt boligsalg. Det er følelsesmæssige faktorer og uforudsete indsigter i dødsboet, som spiller ind hos familien, der skal sælge boligen.

Med stor erfaring og kendskab til lokalområdet, så hjælper vi dig og familien med at komme bedst muligt videre. Vi gør det, så du og familien føler jer trygge hele vejen igennem processen.

  • Vi giver jer en realistisk vurdering
  • Vi sørger for, at du får styr på alle juridiske dokumenter og gennemgang af, hvad der har betydning for dig og familien.
  • Vi er med dig hele vejen og guider dig og familien sikkert igennem denne bevægelige proces.

Bestil salgsvurdering

Vi er lokale

Med flere års erfaring lige præcis i dit område, kan vi sælge din bolig. Følg linket, og find din by på kortet. Der kan du se, hvilke boliger vi har solgt nær dig. Vi kender lokalområdet nær dig. Det er benhårdt salgsarbejde, når vi skal sælge din bolig. Det giver dig en masse fordele, specielt hvis du ønsker at sælge din villa, dit rækkehus, din ejerlejlighed eller din andelsbolig. Find din by her