Harald Jensens Plads 1A,
8000 Aarhus C.
Tlf: 70 70 79 61
E-mail: info@aarhusmaeglerne.dk
Persondata- og cookiepolitik

Salgsvurdering ved dødsbo

Lad os hjælpe dig med at komme bedst muligt videre. At sælge et dødsbo er en bevægende proces, da boligen ofte har været i familien i længere tid, og derfor har I en mere følelsesmæssig tilknytning til boligen. Det er en proces, der skal gribes rigtig an. Vi oplever, at der er flere faktorer i spil end under et almindeligt boligsalg. Det er følelsesmæssige faktorer og uforudsete indsigter i dødsboet, som spiller ind hos familien, der skal sælge boligen.

Med stor erfaring og kendskab til lokalområdet, så hjælper vi dig og familien med at komme bedst muligt videre. Vi gør det, så du og familien føler jer trygge hele vejen igennem processen.

  • Vi giver jer en realistisk vurdering
  • Vi sørger for, at du får styr på alle juridiske dokumenter og gennemgang af, hvad der har betydning for dig og familien.
  • Vi er med dig hele vejen og guider dig og familien sikkert igennem denne bevægelige proces.

Bestil en salgsvurdering

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.

VI samler på glade kunder

Vi brugte Aarhus Mæglerne til salg af vores hus, hvilket vi bestemt ikke har fortrudt. De har en gejst og et gåpåmod, som er helt perfekt. Respekterer, at man stadig bor i huset, og samler fremvisningerne, så der er mindst mulig gene.

God tilbagemelding, god opfølgning - helt igennem et godt team, som jeg varmt kan anbefale.

Helle Nedergaard Wistoft

Sælger af Allégårdsvej 5, 8230 Åbyhøj

Henrik har ydet en overordentlig fin service i forbindelse med salget af vores ejendom. Vores varmeste anbefalinger til Henrik.

Ruth Gulev & Sten Hvas Sørensen

Sælger af Bangsboparken 84, 8541 Skødstrup

Jeg oplevede en god kommunikation med Aarhus Mæglerne gennem hele salgsforløbet. Alle aftaler blev overholdt som de skulle.

Generelt et yderst tilfredsstillende samarbejde hele vejen. Jeg vil helt sikkert anbefale Aarhus Mæglerne til andre som skal sælge bolig.

Knud Hansen

Sælger af Bygvænget 14, 8340 Malling

Online markedsføring

Nå en større og mere præcis målgruppe
Læs mere

Hvad skal du have klar?

Hvad gør vi inden mødet, under og efter mødet
Læs mere

Guide til dit boligsalg

Vi guider dig sikkert igennem dit boligsalg trin for trin.
Se guide